- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Root Explorer a kedvenc fájlkezelőm, nagyon könnyű használni meg minden
-
-
aero.
veterán
Leírtam múltkor is, hogy azonos romot wipe nélkül is be lehet rakni, és semmi nem fog változni, csak mindent felülír gyárira. A programjaid ugyanúgy lesznek, és ha az angry birds-öt a 20. pályánál hagytad abba, akkor a 20.-nál is fog folytatódni. Számtalanszor csináltam ezt, mert elszúrtam valamit.
De mondom, ha nem akarod így, akkor keress egy másik root explorert amivel nincs ennyi nyűg.
-
Foose
addikt
Most találtam egy ilyen írást. "A Root Explorer opció nem csak egy kapcsoló, hanem egy gomb is. Ha rákattintunk, feljön egy Root Explorer menü, amiben válasszuk ki az R/W csatlakoztatást. Itt (nálam) a következő fájlrendszerek csatolási módjai állíthatóak be (alapértelmezések jelölve)" viszont nekem a root explorer gomb megnyomásra semmi nem történik,ez a lert dolog szerintem még régebbi verzión ment így. Nincs baloldalt semmi amiben lenne olyan funkció amit mondasz. Tudom mit mondasz,anno én is így tettem írhatóvá,de ebben a verzióban nincs ilyen. Ne már,másfél napomba került feldobni ezt a főzött romot,nem akarom hogy most neadj isten még ha wipe nélkül is,de hazavágja a belakott telót
Nem lesz baj?? Gondolom józan paraszt ésszel csak feldobja a romot,de ugye wipe-ok nélkül meg nem töröl. Akkor csak a rendszer fájlokat fogja az eredetire cserélni?
-
aero.
veterán
Igen oda kell. Bár én így eldugva még nem láttam, nem is tudtam, bocs. Szóval a system/app-ba kell a systemui.apk igen. Meg még amit felül kell írni.
Szedj le valami másik root explorert. Nekem is mindig több percbe telt mire megtaláltam, pedig már csináltam előtte. Arra emlékszem, hogy a baloldali sidebaron kell valamelyiket lenyitva.
Vagy tudod mit, fogd meg és cwm-ből indítsd el a ROM telepítését bármiféle wipe nélkül.
-
Foose
addikt
Oké,viszont az a nagyobb baj,hogy a tökmörített fájlban (rom zipje) egy bizony ICS mappában van csak system ui,ami ugye a készüléken meg nincs. Mármint ICS mappa. De közben akárhogy nézem,nem sikerült megtalálnom a beállítást amit mondasz,nem tudom írhatóvá tenni a systemet. root hozzáférés be van kapcsolva az ES-ben,de akkor ez kevés. Én csak a quick panel nevű cuccot akarom visszarakni,de ehhez kell a systemui??? a zipben a /ICS/Apps/status/serene/app/ mappában van systemui,systemuipreferences,és systemuiquicpanelsettings fájl. de ugye telón nincs ics mappa alapból. Tehát ugyanoda nem tudom másolni. Na most akkor nekem a tömörített zipből ez a három fájl kell egyáltalán? ezek viszont a telón a system/app-ban vannak. Ide kellene? lehet csak az írhatóvá tétel a baj. Most már megöl az ideg...
-
Foose
addikt
Valami nem jó. Sehogy nem tudom felülírni. Hiba jön. a telón most megtalálható fájlok hozzáféhetősége rw- r- r- Lehet ne jó helyről akarok másolni. de akkor nem tudom,magamtól nem fogok rájönni melyik fájlt kell másolnom
-
aero.
veterán
Hogy érted? A mappastruktúra ugyanaz a mod-ban is, mint a ROM zipjénél. Egyszerűen hozzákeresed ugyanazt. A systemUI felel az értesítési sávon a vizuális dolgokért.
ES-be írhatóvá kell tenni a systemet még külön, valahol ott az oldalsávon, de már meg nem mondom hol.
rw- r-- r-- kell
-
Foose
addikt
Jó jó,de honnan tudom hogy nekem melyik apk kell???
Mer van egy pár mappa a zipben. ezeket a systeui fájlokat kell?? máshol nem nagyon találtam a zipben olyat,ami a quicpanel-re utal. Ez oké,próbáltam is felülírni,de telón nem engedi. es file explorer van,azzal akarom. tehát már felülírni sem tudom. És mik a jogosultságok??
-
Foose
addikt
Sziasztok! Felraktam recoveryből egy status bar zip-et,de nem tetszik. Hogyan tudom vissza műteni a főzött romban található quic panel nevű cuccot? A rom zipjében asszem megvan a systemui,systemuipreferences,systeuiquickpanel fájl. Ezeket kell bemásolnom?? Vagy hogyan tudom adatvesztés nélkül vissza hozni azt a status bart ami gyárilag volt a főzött romban? (serenity v3)
-
BandiHUN
veterán
Ha van 4.4 linkelné valaki?Esetleg tapasztalatok?A Viperrel szemezgetek,de most itt az ünnepek,nyitott vagyok a kísérletezésre is...a jó öreg .587 már unalmas is,és el is érte az 1 évet,ígyis-úgyis kéne resetelni,sok a szemét,és újabban tetű a rendszer,éjszakánként egyre többször szívja le a telót....nem tudom,mennyire lehet gond a 4000+sms
Mostanában az jön ki,hogy hiába killerezek,a rendszer mégis visszaszedi magát úgy,hogy 30-40mega marad a ramból,és ez bosszant.Egyre többször van,hogy bármit indítok,írogatja,hogy bezár ezt,amazt,unom már a taskkillerezést,pedig a teló nem változott fél éve.Egyre gyakoribb az sms és a hívás késés is,pedig van LiveView órám is,de azon is és a telón is késnek a dolgok több másodperceket...
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok.
van egy nyitott BL-es minim,mi most a legjobb ROM / kernel páros rá?
Rég jártam itt,gondolom sokat fejlődtek azóta pl a CM ROM-ok is. -
Foose
addikt
Na szóval,kellene még egy kis help. Megint megcsináltam mindent előröl,de most a rom telepítéskor először magát a Serenity zipet toltam fel először,és ugye ott már jött a reboot. El is indult a teló meg minden,de ugye állítólag a camera fix még kellett volna. Tegyem fel azt is?? Ugye megint kell xparts,hogy legyen recoverym,és onnan tudom feltolni a camera fix zip fájlt.
-
Foose
addikt
válasz
fatal` #23574 üzenetére
Na,végül felment így is a rom,most kapcsolt be. Most a stock rajta van. Ez már haladás,ahhoz képest hogy reggel még belakott telóm volt
Mennem kell el,de ha hazajöttem megint megpróbálom a Serenity-t,mert az jó lenne. Wipe-ok után előbb a külön fix fájlokat dobjam fel recoveryben,vagy először a romot,és utána a serenityhez tartozó fix cuccokat?
-
Foose
addikt
SUS azt írja hogy már rendelkezik a legújabb sw-el. Most hogy rakjam rá megint a stock romot??
-
Foose
addikt
válasz
Flayer #23567 üzenetére
De hát nem egy bonyolult dolog szerintem. A stock rom felrakás után feldobtam az e-root-ot,az is igaz másodjára dobta ki a 4 pipát,de kidobta. Aztán felmásoltam a romhoz mindent a karira,majd letöltöttem,telepítettem az xparts-ot,ami szintén többszöri próbára csinálta meg a dolgát. Ezután recovery,ott minden wipe pucolás,és ment fel a rom. Induláskor ezt azt kiválasztottam,zárt BL-t választottam,és mégsem indul el.
-
Foose
addikt
válasz
Flayer #23563 üzenetére
Szóval végül sikerült. Szivatott az xparts. Most indul a Serenity rom
Végre. Köszönöm mindenkinek,remélem ezen működik minden. (az xperia felirat másodjára jön,remélem ez első induláskor normális) Nem jó valami
Sony logó után xperia felirat,majd elsötétül,és újra indul.
Nem kapcsol be
-
Foose
addikt
Basszus,gyári rom fent van,e-root lefuttatva de nincs meg a 4 pipa,piros mezők jönnek be. Ezelőtt is így rootoltam,akkor jó volt.
Ez most mi??Sikerült másodjára. -
Foose
addikt
Ja,öhöm.. Serenity lesz ebből az a gyanúm. Mert a Smultronic topicban panaszkodnak hogy nem jó a wifi,nekem meg sűrgősen kell a teló. Ahhoz nem kell más root után csak és kizárólag csak a Serenity zip?? Zárt BL,de nyitható. Most nézem hogy nem Te linkelted a Serenity-t
(#23556) aero. Minek nekem CM?
Basszus közben az xda-n még mindig halott link van a Serenityhez
És úgy látom kell kernel is,azok vajon még élő linkek?? Bakker,ez a randi nem tudom hogy sikerül...
-
Foose
addikt
Jó,most az a lényeg,hogy szinte semmi nem jó,minden meghalt. Kellene a recovery,de nincs. Root sincs. Most akkor hogy formázzak mindent?? Gyaluljak le mindent,(menüből) majd szépen előről csináljak mindnet? Root meg ami ezután kell. (mittudoménmár,rég csináltam)aztán mehet fel a főzött rom? Ezt jól beszoptam,néhány óra múlva randim lenne
-
Foose
addikt
De nem azt raktam. Most gyári volt,és rátoltam a smultronicot. Semmit wipe nem volt,el is induzlt a teló,de úgy látom valami nem kóser,a superuser is leállt elsőre,de root-ot nem talál. Elszállt a rott a rom felrakás miatt? Lehet azért nem tölt az xparts sem. Csak a recoverybe tudnék belépni..
-
Foose
addikt
Elvileg nem formáztam semmit. Mert az volt írva hogy csak dobjam fel a zipet (rom) és kalap. És megmarad minden adat. Ez így is van,csak nincs wifi. Na most akkor épp azt akarom hogy minden wipe-t tolok,csak ugye xparts-ot használtam recovery felrakásra. Most ugye rom felrakás után megint nincs recovery. Feltenném xparts-al a recoveryt,de ugye nincs wifi
Megpróbálom mobilnettel. Nem tölt semmit
Play bejön,de az xparts nem tölti le amit kell. Nem értem.
-
Foose
addikt
Na szóval,egyenlőre a Smultronic v5 romot raktam fel. Szerencsére csak xparts kellett,onnan már simán felment recoveryből a rom. De nem jó a wifi
Kellene hozzá kernel,de ha kernelt akarok felrakni,akkor már nyitni kell a BL-t is??
-
aero.
veterán
Ilyen kis kijelzőn szerintem nincs értelme a MIUI-nak, én mindig is használni akartam, de mikor kipróbáltam nem volt teljes az élmény. Sok téma nem is jó hozzá, és valamiért nekem míg lww-m volt, minden miui jobban ette az akksit. Van valamelyikbe magyar, én meg nem mondom egyébként, hogy melyikbe már (morelocale2-vel fel lehet amúgy mindegyikre tenni). Ha nyitott a BL-ed, akkor csak a CM az élhető megoldás szerintem.
-
Foose
addikt
válasz
Flayer #23538 üzenetére
Aham,úgy látom Te is a Serenity-t ajánlod
Meglesem,bár korábban amikor ezt akartam felrakni,mindehol törölt linkek voltak. Köszönöm!!
(#23539) aero. Hát,én nem nagyon láttam egy widgetet sem srceen fotókon,azért gondoltam hogy nem lehet. Már csak azt nem tudom,érdemesebb-e MIUI mondjuk egy smultronic helyett,mivel másabb...?! Nem játékra kell a rom,hanem netezni,fotózni,közösségi hálózatra... (nem FB,pfúj)esetleg melyik MIUI romot ajánljátok?? Látom van már v5... de magyar nyelv van benne? Stabil romot keressek?? Mert ha jól értem van olyan MIUI is ami még nem "stable"...
-
Foose
addikt
Sziasztok! Gyári rom van a telómon,(ICS,4.1.B.0.587) azon gondolkozok hogy valami stabil főzött rom kellene. Mit javasoltok? Szemeztem a MIUI romokkal,de nem tetszik hogy nem nagyon lehet widgetet használni. NEm kell nekem semmi csicsa,semmi olyan ami pfú de új,közben meg nem működik rajta néhány dolog,inkább a használhatóság lenne a lényeg. Tipp? Régen xperia mini pro-n a smultronic-ot használtam. Azóta van ettől "jobb" amit érdemes? Bootloader nyitható,de úgy tudom vannak romok amihez nem kell nyitni.
-
X_C
tag
Üdv betört a kijelzőm, nincs valakinek itt esetleg eladó érintőpanele? vagy hol tudnék venni?
-
gabe_
őstag
Azért egy púpos akksitól nem is rossz...
-
X_C
tag
Sziasztok! A telefonompn valamiért nem elérhető a fastboot mód és a cwm recoverybe is úgy tudok belépni hogy a bekapcsolásnál a bekapcsoló gombot nyomogatom. Mitől lehet ez? Rá lehet rakni a minire egy miuit?
-
gabe_
őstag
Rég nem volt levéve a telóm hátlapja, nemrég megtettem, és azt vettem észre, hogy az akksi kicsit puffadt. Olyan mintha kicsit fel lenne fújódva. Az üzemidő normális, rendkívüli melegedést nem tapasztaltam.
Lecserélni nem akarom a készüléket, mert nagyon meg vagyok vele elégedve (2 éve nyúzom, tökéletesen kiszolgálja az igényeimet - persze jó lenne egy ma divatosabb, nagyobb kijelző, de nem találtam jelenleg olyan ár/értékű telót a t-mobilenál, amire leváltanám)
Ezt találtam, amit meg mernék venni, esetleg van más érdemes alternatíva?
(Amíg a gyári aksi bírja, addig úgyis csak nézelődök...)
-
gabe8719
senior tag
Köszi!
Nekiálltam a downgradenek, felraktam a 42-es GB-t, rootoltam, lefuttattam a szkriptet, már csak wipe data nélkül rá kéne flesselni az 587-et, de ez a rohadt flashtool (új verzió sajna) inaktiválja azt az oszlopot, ahol ki tudnám venni a pipát a wipe data alól...
A fórumos link már nem működik, el tudnék érni valahol egy régebbi verziót?
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok! Bocsi az alkalmatlankodós kérdésért, de SOS sürget az idő.
Van valami pofonegyszerű rootlehetőség .587-es ICS-re, ami működik? Hogy lehetne ezt most a leggyorsabban véghezvinni? Sajna a kínai egyklikkes nem működik.
Ha nincs, legvégső esetben megcsinálom a GB rootot és root megtartásával az ICS frissítést, de jobb lenne valami közvetlen megoldás.
Köszi!
-
krups8
tag
Nem értek én hozzá, de olyan hülye vagyok, hogy először rákeresek google és ha nem alakul kérdezek csak.
-
krups8
tag
válasz
punky10 #23510 üzenetére
Fú az a kép lezárt billentyűzetnél háttér. Szal hogy?
Nem tudom sajnos mással fotózni, de a Spaahire témában adja, Tengarpart naplementekor ahogy a kristálytiszta kék tenger vízét a hideg levegő által párologtatva még megvilágítja a lemenő nap fénye és festi zafírkékre. Sziklás part és világítótorony jobbfent.
-
krups8
tag
Sziasztok!
(
)
"Sziasztok!
Egy Sony Xperia SP Sapphire témájából szeretnék egy képet kinyerni. Találtam másik topicban egy ThemeX nevű alkalmazást, de az nálam ha elindítom 4 pontot dob fel, amire rá tudok menni (gondolom ezek lennének a téma típusok) ezek:
-ADW Launcher EX Themes
-Apex/Nova Launcher Themes
-GO Launcher EX Themes
-GO Locker ThemesBármelyikbe megyek, nem mutat semmit. 4.1.2 Android
Tudtok vallami megoldást? Aki tud segíteni annak előre is köszönöm!"
Több topicban is nyomulok vele
-
Athes88
tag
Hát egy biztos nem a memóriakártya miatt kéne hogy hülyüljön mivel az jó minőségű, Kingston. Most átraktam bele a különvett mint írtam sajnos csak utángyártott akkut- Tapasztalatok: a fagyás úgy néz ki megszűnt talán azóta egyszer ha előfordult. Viszont most meg olyan idegesítő dolgot csinál hogy ha este kikapcsolom és előtte még simán megvan vagy 60% akkor reggel mikor bekapcsolom már nullán van tehát be sem kapcsol. Eddig kétszer volt ilyen hiba két egymást követő napon most megpróbálom még hogy nem kapcsolom ki estére hátha akkor jó lesz ha viszont akkor sem lesz változás akkor már gőzöm nincs mi lehet a baja :/
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Márklár #23502 üzenetére
Mert az említett program valószínűleg úgy működik, hogy lekérdezi az akku tényleges kapacitását, majd a megméri a töltőáramot és egy egyszerű számítás szerint kiszámolja a tényleges időt, amennyi idő alatt fel kell töltődjön az akku....
Ellenben a kernelben egy skála van előre megadva és semmit sem számol, csupán megnézi a megadott időközönként, hogy az akku feltöltése hol is tart abban a skálában. Ha elérte a felötlött állapotot, akkor átkapcsol USb-re és törli a batterystats fájlt
[ Módosította: crey ]
-
Lipton
őstag
Újabb rekord!
Már annyira kevés a szabad memória, hogy a telefon nem fogadja az SMS-eket se. -
Keeperv85
nagyúr
"ha 100%-on van, még kell tölteni fél órát, utána pedig "
Hiába. A kernel 100%-nál kikapcsolja a PCM-IC-t, egy qA áram nem fog menni az akku felé...
"utána pedig cwm-ben wipe battery stats."
Teljesen felesleges. 100%-nál magától törli a rendszer...
"Ezután tökéletes lett az akksi."
Tökéletesen ugyan olyan, mint előtte...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest