Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Újabb Redmi Watch 5 érkezett
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
T-nél 36k-ért kapható dominoban, csak ma! [link]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen teló beszerzésén. T-nél elég jó áron kapható már előfizuval.
A ZTE Blade-emet cserélném le rá. Főleg az erősebb cpu+gpu és kamera miatt. Illetve, ha jól olvastam erre lesz hivatalos ICS frissítés is nemsokára?
Mi a véleményetek a telefonról? Vannak esetleg típushibái vagy valami, amivel nem vagytok megelégedve?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Na megrendeltem én is a kis Mini-t fehérben (már csak az volt)! Kedden itt is lesz. Már nagyon várom.
-
Prof01
veterán
T-s, függő mobil, előfizu megújítással 25k-ért. ZTE Blade-emet cserélem le, amit annyiért el tudtam adni, amennyiért 1 éve vettem újonnan (20k).
Szóval nem sokban van, remélem 1 évig legalább kiszolgál majd ez is.
Kijelzőben visszalépés lesz, de minden másban jobb. Erősebb hardver, jobb kamera, ICS is lesz rá. Főleg ezek miatt választottam.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Jólvan, akkor megnyugodtam.
Egyébként olvastam, hogy sokan 1,4Ghz-re húzva használjátok a CPU-t.
Mennyire észrevehető a gyorsulás? Mert ha nem olyan jelentős, akkor nem rootolnék, mert a gyári ROM is tud mindent, ami nekem kell.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Na megjött a Mini White-om!
Élőben nem is láttam még fehérben, de sokkal szebb, mint gondoltam!
Nagyon bejön a cucc! Villám gyors a ZTE Blade-emhez képest.
Egyébként miért van az, hogy az xLOUD bekapcsolásával kicsit halkabb, mint bekapcsolva? Nem fordítva kéne lennie?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
Ma összekapcsoltam a névjegyeimet, a facebook-os kapcsolataimmal, szépen letöltötte a képeket is hozzájuk, de valamiért homályos, rossz minőségűek.
Másnak is ilyen? Nem lehet valamit kezdeni ezzel?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Most meg rádugom a töltőre és nem tölt. Nem jó az USB kábele, másikkal jó. Mi tud elromlani egy kábelen?
Pedig tegnap még jó volt.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne:
Ma aktiváltam először mobilnetet a Mini-n (T-s Go!Net).
Most pl. egy kis E (gondolom az Edge) betű jelzi a fenti állapotsávban a mobilnetet. Ez átvált automatikusan 3G-re ha talál erősebb jelet, vagy nekem kell valamit beállítanom?
Esetleg más beállítások, adatforgalom csökkentő app-ok, amiket érdemes használnom?Köszönöm előre is a válasz(oka)t!
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
A Mini-nél nincs olyan lehetőség videofelvételnél, hogy a fizikai gomb helyett a képernyőre bökve induljon a felvétel? Ha nincs, akkor tudnátok-e ajánlani valami jó app-ot, amivel lehet?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
4.1 JB főzött ROM nincs még Mini-re?
Mert ahogy látom a hivatalos ICS-re hiába várok (T-mobile), akkor meg inkább friss rendszert tennék rá!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Aha, értem. Ez esetben melyik a legfrissebb ICS, amit Flashtool-lal fel tudnék tenni? Flashtool-hoz nem szükséges ROOT ha jól olvastam, illetve visszarakható az eredeti GB, ha garanciális probléma lenne?
Esetleg egy részletes leírást tudnál hozzá adni?Jelenleg 2.3.4 van rajta, 4.0.2.A.0.62-es build.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz dokee78 #16448 üzenetére
Ehhez le kell mindent adatot menteni, mert töröl mindent, ugye?
más: Az SMS diktálás működik nektek? Mert nálam nincs a billentyűzeten a kis mikrofon gomb. Pedig most jól jönne, hogy tud magyarul a Voice Search.
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz Prof01 #16464 üzenetére
Azt írja végzett a flash-sel, és várjak az úrajindulásra, de már pár perce nem csinál semmit, csak a zöld led világít. Utolsó sorban azt írja, hogy "Device connected in flash mode."
Le lehet húzni az usb-ről ilyenkor már?Már jó.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest