Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
Bekapcsolva töltsd és figyeld az akku ikont. Az első fázisban, amíg nőnek a százalékok ugrál a zöld sáv, ha kiírja a 100%-ot (kb. 1,5 óra, itt valójában kb. 80% töltöttsége van), ekkor indul a töltés második fázisa (30-40 perc), ekkor a villámjel még látható, ha telezöldre vált, akkor van feltöltve.
Ha feltöltött, akkor rögtön megkezdi a kisütést, hiába hagyod a töltőn reggelig, merül, csak 10-15% kapacitás csökkenés után kapcsol ismét töltésre. Az első 3-4 töltés után éri el a max kapacitását. -
Andreas2
tag
Szerintem ez teljesen rendben van. A Mini-t még nem néztem közvetlenül töltés után, de a Galaxy S-em már 96% töltöttség után felugrik 100%-ra és csipog hogy húzzam le. Rögtön lehúzva, vissza is esik 96%-ra. Legközelebb nézd meg, hátha itt is "elvész" néhány százalék. Egyébként meg teszteld hosszabban, ha keveset piszkálva nem bír ki két napot a Mini-d, akkor kezdhetsz aggódni.
A térképet nem fogod tudni kilőni, mindig visszaindul. Tekintsd rendszerfolyamatnak
-
addikt
válasz surgyi #10629 üzenetére
"Hogy lehetne a telefon csengetési hangerejét megnövelni?"
Ha az ajánlott alkalmazás nem jön be, akkor egy hangszerkesztővel meg kell hangosítani a kívánt csengőhangokat. Én így szoktam eljárni, nem kell nekem fölösleges program a háttérbe.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
-
-
Keeperv85
nagyúr
-
gabe_
őstag
válasz surgyi #18876 üzenetére
Ha root nem kell, és egy szűz ics-re van szükséged, akkor csupán flashtoollal (nekem egy régebbi van, 0.8-as, de ez is megteszi), aminek a telepített könyvtár\firmwares könyvtárába bemásolod a megfeleő ICS rom .ftf fájlját, elindítod, majd a villám ikonrak katt, kiválasztod a flashmode-ot. A megjelenő ablakban kiválasztod a telepítendő romot, és az ok-ra kattintasz. Mikor kéri, az előtte kikapcsolt telón megnyomod a hangerő le gombot, és rádugod az usb-t. Megvárod a folyamatot, majd a telót bekapcsolva kész is.
(Fontos, hogy az egész folyamat előtt a pc companion telepítve legyen a gépen a driverek miatt, és a telefonon az usb hibakeresés be legyen kapcsolva)
Ha rootot is szeretnél, akkor bonyolultabb egy kicsit, de egy stock. .42 gb-re, és a bizonyos scriptekre is szükség lesz.Sovány szakácsban sose bízz!
-
dokee78
félisten
válasz surgyi #19338 üzenetére
Első feladat a ROOT-olás.
Van egy ICS féle ROOT,azt még nem próbáltam.
Kellesz Flashtool program.
De az első hozzászólásban szépen le van írva.Ott van egy link a ST15i T-mobil HU_2.3.4_4.0.2.A.0.42.ftf ROM-ról,azt Flashtoolal felteszed.
ROOTolod.
De szerintem egyszerűbb az ICS-es ROOT-al csinálnod abban meg segít valaki aki már csinálta.Előtte készíts azért mentést a tel számokról és az SMS-ekről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest