Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz Keeperv85 #10039 üzenetére
hidd el kell az erősebb hardver főleg akinek vékonyabb a tárcája és nincs 70 80 ezer forintja ilyen harverrel rendelkező telefonért. amúgy az új gameloftos játékok mind futnak rajta legálisan.
Norbeee01:
érdekes mert én nem átportolt játékokat használok[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
fatal`
titán
válasz Keeperv85 #10036 üzenetére
Nincs ilyen, hogy telón a 800x480 már HD.
A HD az 1280x720, a Full HD pedig az 1920x1080, kész.
Pl. arra, hogy ne szaggasson már a launcher is, nézd meg gyári rommal pl. a skate tesztjét. Egyébként meg leszarom az erősebb CPU-t, a QWERTY miatt vettem Mini Prot.
A Bladeben lévő DAC meg egy szar.
(#10037) Norbeee01: A Bladenek meg bemegy a kosz a kijelző alá. Amúgy ez nem minden Minire igaz, és garanciában javítják, ha jól tudom. És nekem nincs ilyen problémám.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Keeperv85 #10051 üzenetére
Nem HGVA hanem HVGA de mindegy. Hát erősen kétlem azért hogy ugyan úgy vigye gyári ROM-al, alap MHz-en. Egy teljesen gyári ZTE-nél el nem tudom képzelni hogy úgy vigye mint a mini. Már csak a chipset készlet miatt sem mert ugye az armv6-os a mini pedig armv7 és ott már a GPU és a CPU is jobb nem is kicsivel. Ez miatt kivitelezhetetlen...
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Mr X
veterán
válasz Keeperv85 #10082 üzenetére
A technikai részleteket nem vágom, de tippre így van. A gond az, hogy a .42-t egy explottal veszik rá, hogy hozzáférést engedjen a rendszermeghajtóhoz. Ezt az exploitot a .62-ben befoltozták, ezért nem megy a rootolás.
Nem a recovery felrakása a gond, nem azon keresztül megy a root.
raziel01:
A telefon is csak egy platform, nem cikibb azon játszani, mint mondjuk psp-n, xbox-on vagy máson. Kényelmetlenebb, az tény.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Keeperv85 #10086 üzenetére
A 62-esben nem cseréltek semmi olyat, ami miatt a SU nem menne. Csupán csak az eddig használt zergRush módszer bevetését akadályozták meg. Annó mikor kijött a .62-es frissítés, említettem, hogy javítottak a memóriakezelésen. A pontos módszert nem tudom, de tippjeim szerint a zergRush egy memóriatúlcsordulásos kiskaput használt a root jogok eléréséhez (maga az out ugye úgy néz ki, hogy Sending x zerglings, még vagy 2szer ugyanez, majd Overseer found the patch [aki Starcraftozott az tudja miről van szó] stb.), de ezáltal nem lett állandó root elérésed, hanem csak ideiglenes, ergo itt kell remountolni a /system partíciót R/W módban, majd felrakni a SuperUsert (ami valóban a su bin /system/bin-be [szokták symlinkelni a /system/xbin-be, vagy fordítva], majd a Superuser.apk /system/app mappába juttatásából, majd a megfelelő jogok kiosztásából áll), és így lesz rootjogod a készülék újraindítása után is - ajánlott az elérhető parancsok kibővítése miatt a BusyBox telepítése is, bár ezt meg lehet tenni később is Marketen keresztül. Ezeket a fájlokat az OTA update nem bántja - erről jut eszembe az ICS nem lesz elérhető OTA-n, bár ez nem meglepő... Kíváncsi vagyok hogy lesz rá root...
Még kérdés?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
darvinya
titán
válasz Keeperv85 #10256 üzenetére
Én nem hiszem, hogy leszedted.
Egyszerűen azért, mert ezekben szakadó rostok vannak és olyan ragasztó.
Ha saját felületére ragad véletlenül akkor roncsolás nélkül nem választható le.
Ez egy biztonsági címke.
A másik meg a kép amin mutatód annyira részlet szegény, hogy tényleg nem látszik semmi.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Keeperv85 #10263 üzenetére
Gondolom nem 1perc alatt szedted le címkét.
A másik, hogy nem mindenki szedi szét alaplapi szintre a telot.
Mint te haza hoztad a dolgokat, addig meg másnak meg kell venni.
Ezek azért nem olyan olcsó csak azért, hogy leszedje a címkét.Hacsak nem abból él, hogy lopott készüléket probál tisztára mosni.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Keeperv85 #10267 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy haza „loptad” hanem olyan helyen dolgozol ahol van ilyen.
Nem mindenki dolgozik ilyen helyen.Én nekem nincs és nem vennék mert drága.
Pedig kellene és nem garancia miatt.
Csak az én megnyugtatására.
Kicsi gyagyás vagyok, szeretek mindent rendben tudni.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Keeperv85 #10368 üzenetére
Erre a file-ra kiváncsi lennék.
Nincs valami az idtag címkében olyan bejegyzés ami tempóra utal?
Ez konvetáláskor tovább adják, ha nincs törölve.
Vagy egy szerkesztővel nem szerkeszted újra.
pl: AudacityMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Keeperv85 #10376 üzenetére
Stopperrel nem mértem, de gyanakszok egy idtag bejegyzésre a letöltöt mp3-ban amit nem tudok kiszedni belőle.
A CD-n nincs utalva egy bizonyos másolásvédett ikon-ra.
Mert ha igen nem lehet normálisan konvertálni (CDDA).A sajátot nem lehet törölni, mert ez egy biztonsági azonosító és stb…
-
ko9
addikt
válasz Keeperv85 #10414 üzenetére
Qualcomm éppenséggel nem probléma, mivel legtöbb cucca nyílt forráskódú (OMX libek, Andreno driver stb). Itt a hiba a kernelforrás... 2.6.32.9-es kernelre NEM LEHET normális ICS-t építeni. Igaz adott 2.6.35 felett már lehetne - csak portolni kéne a KGSL-t... Ami nem egyszerű dolog...
Amúgy a poén, hogy a S-P-U-acro cuccokra MÁR több forrás van kinn, mint amit mi kaptunk eddig... [link]
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
darvinya
titán
válasz Keeperv85 #10484 üzenetére
Ezt tudom és írtam is, hogy amit a telefonba lett tárolva az nem megy fel a gmail-re.
A már a telefonba tárolt névjegyet a gmail-ra átalakítva lehet feltenni.
Egy biztonsági mentést kell csinálni és azt importálni gmail-en.
A duplázást pedig törölni értelemszerüen.MrX
Nem kell az automatikus szinkronizáció.
Csak a fiókra kattintva és benne a címtár szinkronizációt kézzel elindítani.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Keeperv85 #10510 üzenetére
A felszín nekem sem tetszik,de egy jó launcher megoldotta és benne van a magyar nyelv.
Settings-->Complete settings fül és ott görgess System->Language & Input
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Keeperv85 #10543 üzenetére
Jaaa bocs mindig elfelejtem, hogy Minin nem olyan easy mint Mini Pron. Bár ha jó a lyukérzék tűvel is meglehet oldani
-
ko9
addikt
válasz Keeperv85 #10551 üzenetére
OTA-n NEM lesz ICS update, ezt közölte a Sony - 1.
2 - Miért kéne bootloadert nyitnia updatehez?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Keeperv85 #10556 üzenetére
Csak új tájékoztatlak, hogy szinte mindegyik ROM-verzióval új kernel jött, amit a SEUS vagy más cserélt. SE OTA-n is meg tudja oldani a kernelcserét. 2.3.3-2.3.4 átálláskor is volt kernelcsere, .42-.58 váltáskor is, és .58-.62 váltáskor is. Csak az átlagfelhasználó ebből semmit nem vett észre
Norbeee01
Nekem már régóta mondja, hogy azon dolgozik ( ), de tuti lesz még egy ROM amit kiad 2.6.32-es kernelen, ha csak nem akasztja ki végleg a mostani Ne legyen igazam
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Keeperv85 #17765 üzenetére
Majdnem a fájlnevekben van eltérés. A kernel.sin és kernel.img között egy 63kb-os header az eltérés - a .sin tartalmazza, a .img nem. Ez minden kernelhez egyedi, mi nem tudunk generálni stb.
-
ko9
addikt
válasz Keeperv85 #17790 üzenetére
Én úgy mondom, hogy gyári, piszkálás nélkül nincs lehetőség. Mint AOKP-ban, hogy menüből állítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest