- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Keeperv85 #24193 üzenetére
Érdekes lenne, hisz szól rendesen szépen, és erősítőre kötve is. Ha az lenne amit te írsz akkor nem lenne meg a stereo hatás, és visszhangosan is kellene szólnia nem ? (eddigi hifis tapasztalataim szerint legalábbis) De persze ettől még lehetséges, és köszönöm a tippet, lehet megnézetem szervizben.
-
peter0117
tag
válasz
Keeperv85 #24142 üzenetére
Ezt a leirást próbáltam követni. de nem jo,
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2456Most felraktam egy olyan romot amihez nem kell nyitott bootloader de nemjo akadozik és ujraindul folyamatosan. 2.3.5 öset raktam fel. Most már csak újabbat rakhatok fel? vagy hogy tudom törölni és másikat felrakni? Sd kártyára rámásolok egy másikat és cwm be telepitem?
-
peter0117
tag
válasz
Keeperv85 #24134 üzenetére
De S1 tool nem ezt mutatja. A nagy "R" nem változott még kis "r"-re
Welcome to S1 identify tool
TO CONNECT NEXT PHONES
X10 Xperia,E10 Xperia Mini,E15 Xperia X8,U20 Xperia Mini Pro
LT15 Xperia ARC,MT15 Xperia NEO,R800 Xperia PLAY
PRESS AND HOLD "BACK" BUTTON...PLEASE ATTACH TURNED OFF PHONE NOW
RUNNING S1_EROM VER "R8A029"
SOFTWARE AID: 0001
LOADER AID: 0001
FLASH ID: "00EC/00BC"
LOADER VERSION: "R4A045"MODEL (from GDFS): E10i
SOFTWARE VERSION: 1235-3408_2.1.1.A.0.6
CUSTOM VERSION: 1237-1706_R7B
FILESYSTEM VERSION: WORLD-1-8_2.1.1.A.0.6
SERIAL NO: CB511K66QTNOT RECOGNIZED SIMLOCK CERTIFICATE
MAYBE YOU SHOULD UNLOCK PHONE BY SETOOL2 ?
Elapsed:13 secs. -
peter0117
tag
válasz
Keeperv85 #24132 üzenetére
Omnius for Se azonosítás után ezt irja ki.
Hírek, Információk
14:42:49 Azonosítás
14:42:49 Mutassa a részletes információt a csatlakoztatott telefonról.
14:42:49 Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit
14:42:49 Alkalmazás verzió: 1.41.4828
14:42:49 . A folyamat neve 'Azonosítás'
14:42:49 Válassz telefon típust: Xperia™ X10 mini
14:42:49 Válassz kapcsolat módszert: USB EROM
14:42:49 i Utasítások
14:42:49 i 1. A telefon töltöttségi színtje 50% alatt van.
14:42:49 i 2. Kapcsold ki a készüléket!
14:42:49 i 3. Vedd ki az akkumulátort és várj 5 másodpercet a visszarakás elött!
14:42:49 i 4. Nyomd és tartsd a visszatér a vissza gomb, majd csatlakoztasd a kábelt a telefonhoz!
14:42:49 . A folyamat elindult várkozik a felhasználóra
14:43:02 . A folyamat vége várakozik a felhasználóra
14:43:02 Kapcsolódás ezen keresztül: SEMC USB Flash Eszköz (USB1)...
14:43:02 Eszköz driver verzió: 3.0.0.0
14:43:02 Felfedezett chipkészlet: MSM7227
14:43:02 Boot mód: EROM
14:43:02 EROM verzió: 1229-3593 R8A029
14:43:02 IMEI: 01240300935500
14:43:03 Egység ID: D03E26C5077DBF0A40C43CBB9AFAAA01027E7662
14:43:03 Legkisebb töltés AID: 0001
14:43:03 Szín: Vörös SEMC
14:43:03 Loader küldése...
14:43:03 Várakozás a töltés válaszra...
14:43:05 Telefon modell (TA-ból): E10i
14:43:05 Jelenlegi CXC (TA-ból): 1235-3408_2.1.1.A.0.6
14:43:05 Jelenlegi CDA (TA-ból): 1237-1706_R7B
14:43:05 Jelenlegi FS (TA-ból): WORLD-1-8_2.1.1.A.0.6
14:43:05 i A telefonon nincs hálózati zár.
14:43:05 i Simlock origin: Unknown simlock origin, B53B6ED8E76BDD26D6AAB65AF05EF9C06F3F2856
14:43:05 s Sikeresen elkészült.
14:43:05 . A folyamat végén zárja be az állapotot
14:43:05 . A folyamat jelentése sikerÉn ugy tudom hogy fűggö a telefon, mert nem az enyém de ez meg azt irja ki hogy nincs hálózati zár :S
-
-
Lasy
veterán
válasz
Keeperv85 #23333 üzenetére
sajnos ez is az is.
függ, hogy meddig megy el.
ha tovább megy akkor tégla, de a legtöbb esetben azt mondja ez nem megoldható. legalábbis amit én használok egyik.
wotan túlmegy rajta.ricsike81
mi a jó édes életért prívátban kérdezel minden hüleséget?
priviben tiltottalak! -
cikasz
őstag
válasz
Keeperv85 #21793 üzenetére
De szoktam nézni a rom leírásánál, hogy hogy kell felrakni. Ott írják, hogy pl :
Copy the zip file to your SD card
Reboot your device in CWM
Make a full data wipe-factory reset
Wipe cache and Dalvik cache
Choose install zip from sd cardMég nem találkoztam olyannal ahol formatot említettek volna
-
fatal`
titán
válasz
Keeperv85 #21737 üzenetére
És ez gyári kernel, gyári rom? Mert arról volt szó
És alig használtad a kijelzőt, dokee meg egész nap nyomkodja. Ha netezel is hamarabb merül 3G-vel, mint WiFivel. Kikapcsolt kijelzővel is jobban szívja a 3G, mint a WiFi.
Ráadásul, ha jól látom nem végig volt bekapcsolva.
-
looser
addikt
válasz
Keeperv85 #21284 üzenetére
Képzeld, újraindítottam a telót (nagyon ritkán szoktam, ugye ha merül, feltölti az ember) és mindegyik működik. Pedig nem az első alkalom, hogy nem működnek, valamelyik szoftver ezek szerint hatással lehet a működésükre.
Apropó, újra futtattam ezt az Eroot cumót és sikerült. Egy Root checker nevű szoft szerint is :-)
Köszi a tippet! -
looser
addikt
válasz
Keeperv85 #21277 üzenetére
Nem titok, így elárulom: a Play Store-ból, egyenesen, ezek az ingyenes verziók :-) És tényleg, ugyanúgy reagál mindegyik; elindítom a játékot és utána érzéketlen marad a kijelző... Időnként frissítgettem őket, de nincs változás. Viruskereső vagy tűzfal nem fut rajta.
-
GardaY
tag
válasz
Keeperv85 #21227 üzenetére
hát akkor maradok a jól bevált módszerél, azért köszi a helpet
ja még hogy vannak ezek az FTF fájlok amit flashtoollal kell felrakni azokat nem lehet módosítani igaz? mert találtam pár olyan oldalt ahol azt írják hogy igen, ha lehetne is, akkor zárt BL-lel nem engedné fel?
én kipróbálom a Bin4ry félét hátha megy -
parts
tag
válasz
Keeperv85 #21195 üzenetére
Nem mindenképpen, csak ez elvileg az Xperia Z Walkman alkalmazása és kíváncsi lettem volna, hogy jobban szól-e ezzel, mint enélkül. A telepítés mikéntjére van javaslatod? Igazából ez főleg a technikája miatt érdekel, mert nem szól rosszul a PowerAmp így sem. Mondjuk mivel van CWM mentésem, éppen kipróbálhatom, de majd meglátom.
-
parts
tag
válasz
Keeperv85 #21187 üzenetére
Azért gondoltam arra, hogy esetleg lenne változás, mert az apk-k közül van néhány amelyiknek megegyezik fájlneve, de eltér a mérete, gondolom a Walkman telepítésekor felülírja a systemben (pl. AudioEffectService, SoundEnhancement). Ez utóbbi annál is érdekesebb, mert a FAQ-ban a Walkman (és minden hangszóróból jövő hang) hangerő csökkenés okának ezt a fájlt nevezik meg. Illetve egyik hozzászólásban konkrétan rákérdeznek, hogy melyik appot kell eltávolítani/fagyasztani a hiba végleges elhárításához. A fejlesztő ezt nevezte meg. A dologban csak az az érdekes, hogy én nem telepítettem a Walkmant és a hangkiemelés appot lefagyasztottam Titanium Backuppal és mégis előfordul a hangerő megnövekedése és későbbi elhalkulása (lehet az a hangszórón lejátszott zene vagy a rendszerhangok).
-
GardaY
tag
válasz
Keeperv85 #21129 üzenetére
Én most úgy csinálom ha meg jön az új akku akkor egyből új gyári rom hogy biztosan új lappal induljon.szal akkor minden szoftveres problémát elfelejthetek.
Amúgy az ftf file-t amit flashtoolal rakok fel nem lehet módosítani ugye? Nehogy az miatt legyen mert szart rakok fel... -
szlovibuki
tag
válasz
Keeperv85 #21113 üzenetére
Pont, hogy a gyárival csinálta inkább. Hét elején rootoltam, .431-es buildet tettem rá (előtte .581-es volt), töröltem a batterystat fájlt és 3 napig ment melegedés, gond nélkül míg le nem merült, akkor újra feltöltöttem, de nem töröltem a batterystat-ot és tegnap megint melegedett. Ettől függetlenül jól működik.
-
pocok613
csendes tag
válasz
Keeperv85 #20779 üzenetére
üdv. igen, most próbáltam, de sajnos nem működik. felraktam a flashtoolt, de ezt írja ki
INFO - Searching Xperia....
05/047/2013 10:47:41 - ERROR - Please install or reinstall device drivers from drivers foldernem találja valamiért. a win xp feldobja hogy új hardver, nem tudja teleíteni mert nincsen meg a driver. annyit már sikerült hogy a gép annyira felsmeri hogy az állapotjelző led zölden világít
további ötleteket kérnék, hogy szerinted mi lehet a baj. hogy tudnám megjavítani. köszi
-
szaky27
csendes tag
válasz
Keeperv85 #20575 üzenetére
Hát nem tudom azt mondták hogy nincs hozzá gyári már nem tudnak adni se meg rendelni se. Nekem a "sima" headset volt hozzá ami állandóan kiesett a fülemből, és mostanra elfáradt mer a jobb füles elnémult. Telefonálni alig lehet vele meg zenét hallgatni is alig lehet hallani vmit ha fullon megy akkor se. próbáltam más márkát is de azokra meg az írta ki hogy termék nem támogatott. És sehol nem találok hozzá gyári agyba dugósat, pedig nagyon kéne vmi mer ez így nem állapot.
-
-
-
attili
csendes tag
válasz
Keeperv85 #20150 üzenetére
Figyelj csak, tudtommal én nem sértettelek meg téged, talán ennyit viszont várhatnék. Egyébként az a szerencse hogy Te itt vagy egy 30.000 ftos telefon fórumjában. Ha ekkora az általad vélt tudásod akkor miért itt nyomkodsz? Én a helyedben felvételiznék a Google-hoz
-
attili
csendes tag
válasz
Keeperv85 #20132 üzenetére
Még mindig nem érted, vagy nem akarod érteni úgy látom. AZ AKKU NEM VÁLTOZIK!!! 4,2 V-1200mAh. A szoftver zárja a nem vagy ritkán használt appokat, nem kell force close-ozni, mert ha valamit 2-3 hétig nem nyitsz meg és nincs kint widget sem (tehát nem használsz) azt az android OS 10. rendszer inditáskor nem fogja megnyitni a háttérben. Tehát amiket nem használsz és nem a rendszer működéséhez, vagy alap telefonos szolgáltatásokhoz vannak hozzárendelve, azok nem indulnak, azok maradnak fent amik engedik a telefont 30-60 perc nem piszka után alvó állapotba kerülni, lekapcsolni a wifiről, nagy memória igényű appokat csak gyorsitótárazni, nem futni, csak készenlétben lenni, stb. Így RAM szabadul fel, kisebb lesz a CPU, GPU használat, ezáltal kisebb lesz az akkufogyasztás. Ezt a folyamatot nevezzük OPTIMALIZÁCIÓNAK!!! Előbb művelődj. Nem olvastam el, mert te ezt az interneten olvastad én meg tanultam. Nem fogok többet ezen vitatkozni veled, úgy látom meg sem akarod érteni amit mondok, menj egy Android OS fórumra, szivesen látlak XDA-n, ha megy az angol. Ott lesz aki elvitatkozik veled, szerintem meg sem kell szólalnom. Tudtommal ez az Xperia Mini fórumja.
-
attili
csendes tag
válasz
Keeperv85 #20129 üzenetére
Az olvasáshoz vedd fel nyugodtan, szoft.frissités utáni akku fogyasztás témát. Nem az akku változik, hanem a szoftver egy- két hét alatt beáll, zárja a ritkán használt appot, stb.stb.stb. Nem fogok linkelgetni sem, vitatkozni sem, egy kicsit tanulj az Androidról mielőtt...attól hogy valaki rootol egy telefont, másol egy két system appot, az nem azt jelenti, hogy ismer mindent. Nem rossz indulat!!!
-
attili
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest