- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Meg mielott formaztam a kartyat kimasoltam onnan minden kepet az image mappabol.
Utana kartyat megformaztam a telefonal. Ha nem masolom vissza a kepeket az image mappaba akkor barmeddig megy a felvetel, legalabbis nem all meg 15mp korul. De amikor visszamasolom akkor megall a felvetel es a fent leirt dolgot irja ki. Nem tudom mi koze ha kepet masolok vissza mert a video ugye amugy is masik mappaban van.
Erdekes.... -
David3
őstag
Wave-en próbáltam, ott nagyon gyors, persze az első indításnál akad. Meg a rendszerbetöltés sem a leggyorsabb, de ez eddig a leggyorsabb és legstabilabb. Felraktam az Angry Birds - Star Wars-t, az is nagyon jól fut.
Ezért kéne nekem egy Wave II-es tulaj, aki felrakta, mert arra nem tudom, hogy hogyan kell telepíteni, meg milyen fájlokat kell felrakni... : (
-
p_zsolt
tag
Nekem is jó, ahogy van, különösen a hívás jobbra húz sms balra húz kiesése fájna a legjobban, szerintem baromi hasznos funkció.
Email-ek lejönnek, ha gyorsan kell valami a netről, az is használható, fényképező jó, telefon gyors, stb, stb. ezt nem rontom el a facebook miatt.
-
MxM19
aktív tag
köszi.Úgy döntöttem hogy mindenféleképpen visszaváltok androidra mivel lehetetlen az appok és a játékok felrakása gépről telefonra.(fizetősökre gondolok.) (Applistel próbáltam +Legújabb kiesel+új applistel.Untouched programmal/gameval.Letölténél (igyenes game) 50% nál kiírja hogy nem sikerült letölteni a játékot.)
Szóval a bada felejtős.
Ha esetleg a kies verziója lenne a probléma letöltöttem egy régebb verziót de ott meg a samsungapp nál frissíteni akarja és nem enged belépni .(ez a verziószám: Kies_2.0.0.11014_49_2) -
duvi
nagyúr
Akkor elég keményen nyomod! Gratula! Én elmentem a negyedik szintig és elég is volt belőle
Most legalább teljesen megbizonyosodtam róla, hogy az AB se fog érdekelni amikor kijön badára. Ha már játszom a telón, akkor inkább a Dungeon Hunter féle játékok jönnek be.
-
duvi
nagyúr
Valóban elég silány minőség lett.
Ezzel az erővel csinálhattak volna sokkal jobbat, akár egy Wave kamerájával is.Ennek ellenére nagy vonalakban látható, hogy fog kinézni a felhasználói felület. Csak a frissessége miatt linkeltem be. 08.23-án készült és úgy gondolom, hogy már nem sokat fog változni a végleges kiadásban ehhez képest az ui.
-
duvi
nagyúr
Ha csak a film beletekerés lenne a gond, akkor valóban lehetne akár codec probléma. Viszont a külső memóriára nem tudott telepíteni semmilyen alkalmazást. A belsőre pedig igen. Szerintem ezek után már sanszos, hogy a memkari lesz a hunyó.
Rosszabb esetben is-is. Rossz film kódolás + hibás memkari. -
@matthew@
őstag
Hát azt nemtom csak azt h az előlapi kamerája fullHD-s a rendes kamera pedig 3x-os optikai zoomos 21mpxes és e mellett még 5mm vastag ezek biztosak
Amúgy lenne más kérdésem is: a flash tartalmat h tudom megtekinteni azboldalakon engedélyeznem kell vmi flash cuccot? Lehet alapból engedélyezve volt de elnyomtam mert vmi ilyesmivel találkoztam vhol de már nemtom hol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest