- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
SX Wave #2822 üzenetére
Itt van egy gigateszt a Wave III-ról. Részletes leírással, fotókkal és videóval.
Számomra se lett tökéletes az összhatás. A fizika gombok fájnak a legjobban. A többivel együtt tudok élni. (csak SAMOLED kijelző, csak 1500-as akksi) Ezek ellenére tetszik a 4GB belső tárhely (tudom ebből csak 3GB használható), jól jön az 1,4-es proci is. De legjobban az 1GB RAM-nak örülök. Az eddig felmerülő memória problémákat ezzel (és a 2.0 szofttal) remélhetőleg végleg megoldották. Nekem az összkép 10/7 lett. Ha lejár a hűségem, akkor valszeg benevezek majd a III-ra. Még mindig szimpatikusabb a bada mint a droid
Főleg a Wave III-al megtámogatva. -
duvi
nagyúr
válasz
SX Wave #2746 üzenetére
Mivel nem mindig, ugyan abban az időben kelek (sajna mostanában kényszerpihenőn vagyok), ezért mindig eseti időpontokat adok meg ébresztőnek. Soha nem volt gondom fél év alatt az ébresztéssel
Az ébresztő beállításáról írnak a Wave I topic első hozzászólásában:
"Miért nem ébreszt az ébresztő?
A dolog még picit rejtélyes. Általában a kavarást a kikapcsolt telefon okozza, mely esetben a Óra/Ébresztő/... alatt az Aut. bekapcs. beállítása opcióban engedélyezni kell a kikapcsolt állapotban ébresztést, de ez se 100%-osan üzembiztos. Az viszont biztos, hogy ha a már létező, inaktív ébresztést aktiválni szeretnéd (frissen létrehozott ébresztésnél nincs gond), akkor nem elég a mellette lévő óra ikonra bökni, mert hiába zöldül ki, nem fog ébreszteni. Be kell menni az adott ébresztésbe, és a Ment-re nyomni. (Lehet, hogy így sem fog ébreszteni, de általában ez működik.) " -
LSiki
tag
válasz
SX Wave #2719 üzenetére
Szia.
Töltsd le a .NET Framework 3.5 SP1-et és telepítsd fel. Kis szerencsével megoldódik a problémád. A Win7 alapból tartalmazza ugyan .NET Framework 4-et, de ez kevés az üdvösséghez.
Ez nálam megoldotta a problémát.
.NET 3.5 SP1 -
duvi
nagyúr
válasz
SX Wave #2725 üzenetére
Az alaplapi USB az asztali gépekre vonatkozik. Ott a házakon szoktak kialakítani előlapi USB kivezetést, illetve van aki hosszabbítóval használja a gép hátsó alaplapi USB kivezetését.
Laptopnál ez nem játszik. Max a hosszabbító lehetne gond, de feltételezem, hogy azt nem használsz mert fölösleges. Még1 ötlet. Admin jogokkal telepítetted és futtatod a KIES-t?
Esetleg kérdezz rá HorviGabi-nál priviben a KIES problémára. Neki is hasonló gondja volt a telepítéssel. Végül sikerült megoldania egy régebbi KIES telepítésével.
Az USB-segédprogramok menüben ha kiválasztod a Háttértár funkciót, akkor se jön fel külső meghajtóként a memória kártya/kártyák? -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
SX Wave #2719 üzenetére
-Ugyan ezen a rendszeren van telepítve nekem is a KIES.
Az én KIES verzióm: 2.0.2.11071_128
Neked még egy régebbi KIES van fent. Első alkalommal a telefonról telepítetted a KIES-t és az USB drivert? Beállítások/Kapcsolatok/USB segédprogramok/Kies telepítő bepipál és ezután csatlakoztatod a telót a géphez. CD helyett a telefon memóriájába integrálták a KIES és az USB driver telepítőjét. Szerintem uninstall a gépeden lévő KIES és dobd le az USB drivert is. Ezután mehet egy restart és most csináld végig a leírtak szerint a csatlakoztatást/telepítést. Ha lefutott az install, akkor hagyd a Kiesnek frissíteni magát az általam leírt verzióig. Miután befejezte a frissítést, akkor telefont leválasztod a gépről és mehet még1 restart. Win elindult akkor most próbálj meg csatlakozni a géphez és utána indulhat a KIES is.-Az egy év garihoz kapsz még +1 évet ha a samsung weboldalán beregeled a telódat.
Kérni fogja a serialt is amit az akksi alatt találsz meg. -
duvi
nagyúr
válasz
SX Wave #2711 üzenetére
Szia! Üdv a clubban!
-Ez a memória elfogyás jelenség valóban kellemetlen, de nálam pl. alig fordult elő a fél év alatt. Most direkt megnéztem az általad is linkelt Port.hut. Gond nélkül megnyitotta az oldalt.
A Wave I topicban már többen is tesztelik a béta 2.0-ás szoftvert. A tapasztalatok alapvetően pozitívak. A böngésző pl. sokat javult, a memóriakezeléssel egyetembenAz új sochub kliens is kimondottan jól sikerült. Ezért gondolom, hogy a fent említett FB probmléma is orvosolva lesz.
-Jelenleg annyit tudok csak tanácsolni, hogy a multitaskingal "szerényebben" kell bánni. Ha nem fut egyszerre túl sok widget és alkalmazás, vagy nincs nyitva 3-4 oldal a böngészőben akkor jól működik a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest