- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizu
aktív tag
válasz
HorviGabi #4592 üzenetére
Habár a Bada 2.0 régebben jelent meg, mint az ICS, a T-Mobile Android téren sem remekel. Amíg a gyárilag független modellekhez már megjelent a hivatalos 4-es Android, addig a szolgáltatói telefonokhoz még sehol semmi. Ahogy mindig is lenni szokott...
@leslieke: Az LA1 XEZ ROM-ban valóban van magyar preconfig is. Magyar nyelvre állítva akkor a Wave3-nál is H K SzeCs Cs P SzoV V szerepel a kezdőképernyő baloldali fix widgetes részén?
Hihetetlen fos a fordított fw.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
HorviGabi #4592 üzenetére
Szolgáltatói firmware általában később jön, mint a független. Hazánkban Wave 1-ekre semmi hivatalos nincs még. Wave 2-re is csak a függetlenekre jelent meg.
Preconfiggal esetleg átteheted (ha van ilyen benne) a független telefonok kódjára (XEH) és máris frissítheted Kiessel.
-
leslieke
Jómunkásember
-
duvi
nagyúr
válasz
HorviGabi #2688 üzenetére
A lényeg, hogy sikerült
Viszont a KIES frissítést néha nem lehet kihagyni ha a gépeden is használod az appstoret. Van amikor nem enged be, csak a legfrissebb KIES verzióval. Persze lehet a telón is használni az appstoret és akkor tényleg nem kell frissíteni a KIES-t.
-
duvi
nagyúr
válasz
HorviGabi #2671 üzenetére
KIES uninstall, majd nyomj egy restartot. Ha felállt a gép akkor válaszd ki a telefonon az USB menüből a "Kies telepítő-t". Hagyd, hogy újratelepítse a KIES-t. Mivel a telón régi Kies verzió van ezért hagyd, hogy felupdatelje magát. Ha végzett a Kies frissítéssel akkor megint mehet egy restart a gépnek. Ez megvolt akkor most próbálj csatlakozni a telóval. Ugye a hátsó alaplapi USB csatlakozót használod? Az előlapiak és a hosszabbítók bekavarhatnak és csatlakozási hibákat okozhatnak! Végső esetben egy másik USB kábellel is lehet próbálkozni. Milyen oprendszered van?
-
vargapeeti
tag
válasz
HorviGabi #1855 üzenetére
megkaptam a telefont és 5 percre rá vettem észre hogy 5-6 látható sérülés van a felső műanyag peremén. és visszavittem azonnal, de akkor nem tudott adni másikat mert nem volt több a boltba ( megjegyzem, nem előttem tépte fel a dobozt a tmobile munkatársa). be kellett ma vinnem a szervízbe és ott mondta a srác hogy valószínű már meg lett bontva a ház... felhívták a boltot (másik t-mobile üzlet) ahol vettem és elismerték a hibát és szerdán amikor új árú jön kapok egy másikat.
-
duvi
nagyúr
válasz
HorviGabi #1460 üzenetére
Pontosan. Ne legyen külön feltelepítve a Kies. A telefonról minden szükséges szoftver felmegy majd. Az usb töltést nem lehet kikapcsolni, de nem okoz semmi problémát a mostani akksiknál már. Arra az egyre érdemes odafigyelni, hogy lehetőleg ne merüljön le teljesen nullára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Plazma TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest