- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
stilo18 #2105 üzenetére
Multizáshoz csak hátsó alaplapi USB csatlakozást használj! Semmilyen más eszköz ne legyen csatlakoztatva USB-n keresztül a gépre, max az egér és a billentyűzet. És én a helyedben multi alatt semmilyen más progit nem futtatnák biztos, ami biztos. Se böngésző se semmi csak a multiloader.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
stilo18 #2092 üzenetére
Köszönjük, már nézem is!
(Most irigylem a wave II-seket...de nem baj, várunk mi is)
Szerk.: kár volt annyira ráközelítened... de nem baj így is kihámoztam hogy jó lesz a bada 2.0!
Nem tudnál esetleg még1 olyat csinálni, amikor fix-en van rögzítve a kamera, és nem gyorsan, hanem szépen, lassan megmutatsz minden szükséges funkciót? Gondolom ez most olyan gyorsan összerakott video volt, de ennek is örülünk!
-
TomWexX
addikt
válasz
stilo18 #2065 üzenetére
Erre való a hardverApró!
Itt max azt fejtsd ki, hogy miért válsz meg tőle? -
Dunbar
senior tag
válasz
stilo18 #1954 üzenetére
Én is valami ilyesmi megoldásra gondoltam, köszi a választ.
Szerk. Bár valószínűleg Defy lesz, mert samsungapps.com -on alig találtam normális játékot...
Emiatt nagyon sok vásárlót veszíthet a bada, nem tudom miért nem kezdik legalább Angry Birds-öt, Doodle Jump-ot meg ilyen alap játékokat átrakni.
Erről nincs infó ?Igazából a Defy-nek a kinézete is megfogott, Wave mellett pedig az anyaghasználata és a fullos multimédia-képességei állnak, + semmi kedvem nincs ROM-okkal mókolni, hogy smooth legyen... De lehet hogy a T-mobilban döntöm el, melyiket választom.
-
Dunbar
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest