Samsung S8530 Wave II - az újhullámos

Bevezető, tartozékok

Már több mint fél éve, hogy megjelent az első badát futtató készülék, a Samsung S8500 Wave. A koreai gyártó semmit nem bízott a véletlenre, nagyon erősen kezdtek a Wave-vel, ami ennek következményeként még ma is az egyik legjobb okostelefon a piacon; ár/érték arány szempontjából mindenképp. A platform folyamatosan fejlődött, a készüléket pedig több középkategóriás modell követte, amelyek kellemesek voltak, de nem tudtak kimászni az előd árnyékából. Itt volt az ideje, hogy egy új csúcskészüléket kapjon a bada, ami meg is történt a Wave II személyében.


[+]

Pár hete hivatalosan is megjelent az 1.2-es szoftverfrissítés az operációs rendszerhez, amihez új fejlesztői környezet is dukált, így nem csoda, hogy a Samsung új zászlóshajóján, a Wave II-n már ez a verzió fut. Maga a telefon nem sok dologban különbözik az elődtől, specifikációban és formatervezésben egyaránt nagyon hasonlók, az új modell legfőbb újítása a nagyobb méretű képernyő és az ebből adódó dimenzióbeli növekedés, kérdés, hogy ez elég lesz-e az üdvösséghez.


[+]

Az újabb hullám a Wave modellekre jellemző kis kartondobozban érkezett, amely zsúfolásig volt töltve a kiegészítőkkel és kézikönyvekkel. Az XXL GSM-től kapott doboz rejt két nagyon vastag, többnyelvű kézikönyvet, két Kies telepítőlemezt (a Kies a Samsung saját szinkronizáló szoftvere), egy 1 GB kapacitású microSD kártyát, egy microSD-SD adaptert, egy hálózati töltőt és egy microUSB kábelt. Ezek mellett találunk egy sztereó headsetet is, amely kellemes hangminőségű, egyaránt jól kijönnek a mély és magas hangok is. Az egyetlen vele kapcsolatos negatívum, hogy egy agybadugós fülest kapunk, így sokaknak kissé kényelmetlen lehet használni, bár pozitívum, hogy összesen három pár gumifejet rejt a csomag, így mindenki a füléhez igazíthatja a fülhallgatófej méretét.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés