- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
válasz
Latyak79 #6647 üzenetére
Üdv!
Ami a Samsung Apps-szet illeti... szerintem azt már rég kilőtte a Samsung, mintha azt hallottam volna, hogy belépni se enged már. Nem tudom erről kinek milyen tapasztalatai vannak.
Mivel nincs telepítve semmilyen navigációs alkalmazásod (és már nem is tudsz a Samsung Apps nélkül), ezért ez is halott ügy. Sajnos...
-
beni18
tag
válasz
Latyak79 #5184 üzenetére
Először is töltsd le az 5.67 multiloadert majd rakj fel egy normális fwt mert amit leszedtél az vmi telejesen már régiónak szánt ezért nem tartalmaz magyar nyelvet. Pl. ezt ajánlom ebben van magyar nyelv [link] Sajnos az eredeti 2.0 elég bugos ezért ajánlott főzött romot használni
-
Latyak79
csendes tag
válasz
Latyak79 #3533 üzenetére
Üdv!
Tegnap hoztam el a telefont,csütörtökön telefonáltak hogy kész van.Elég gyorsan elkészült az ígérthez(3 hét)képest.Érdeklődésemre kicsit szűkszavúan fogalmaztak,de állítólag a komplett vaku modult cserélni kellett,és szoftverezték is a készüléket.Ami számomra érdekes volt mert minden maradt rajta a telefonon,ahogy hagytam,bár előtte lementettem minden alkalmazást stb.
Ettől függetlenül elégedett vagyok.A vaku működik,és szereztem egy 16 gb-os samsung class6-os micro sd kártyát.
Röviden ennyi... -
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #3522 üzenetére
Ez a bajom nekem is. Nálam működik a vaku rendben, de a fent leírt menüben nem reagál az ON/OFF tesztre. Fényképezőben és a Flashlight Pro alkalmazásban minden ok a vakuval. Egy utolsó 5letnek írtam be ezt a vaku tesztet, hátha nálad működik. Több ötletem sajna nincs.
Marad a szerviz.
-
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #3516 üzenetére
Nem kell a kód beírása után hívást nyomni. Kipróbáltam most én is a fenti teszt kódot, de sajna nem műxik nálam se
Wave I-hez felsorolt szerviz kódok között találtam a mysamsungwave.com-on. Elvileg működnie kéne a Wave II-vel is, de sajna nem megy. Sorry!
-
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2780 üzenetére
Csinálj egy rövid, de működő filmről próba konvertálást. Ezzel leteszteled a FFactoryt, hogy minden jól lett-e beállítva. Ha ez megvolt akkor mehet a telóról leszedett film is. Hagyjál neki időt, de ha 1 óra alatt nem csinál meg 1% se, akkor már nem boldogul vele az tuti.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Latyak79 #2777 üzenetére
VLC Player ezzel a lejátszóval próbáld meg megnézni a filmeket.
-
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2775 üzenetére
Először próbáld meg behívni a Format Factoryba és próbáld átkonvertálni. Ha az ki tudja olvasni a videót, akkor nincs nagy baj. Csinálsz belőle egy mp4-et és kész. Ha ez nem megy akkor jön a neheze. Vagy keresel a kugliban egy ingyenes videó szerkesztőt, vagy "beszerzel" valahonnan egy fullosat...
Ezt találtam a kuglival: Pinnacle VideoSpin Van magyar leírás és letöltési link is hozzá. 2 hétig ingyen használható. -
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2771 üzenetére
-Már régóta gondod van ezzel a memkarival. Ha megvan a számlád hozzá, akkor én visszavinném és gariban kicseréltetném. Volt egy 1GB-os kártya tesztelni a telódban. Tedd vissza azt és csinálj videó felvételt, majd másold be a gépedre. De az előzményeket tekintve majdnem 100%, hogy a kártya a sz@r.
Talán még a kontakt hiba, de erre nem sok esélyt látok a történtek után
A telefon belső memóriájába minden file műveleted jó volt...
-Sajnos a hibás videókkal nem sokat tudsz kezdeni, ha rosszul lettek mentve.
Egy videó szerkesztő programba megpróbálhatod behívni és megmenteni, de nem sok esély van rá. -
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2704 üzenetére
A javas telepítőt simán másold be a memkarira. KIES-t ne használd erre a célra. Én csináltam egy install könyvtárat és onnan indítom a telepítéseket. Ha korrekt a program telepítője, akkor van egy JAD és JAR file. A JAD-al kell elindítani a telepítést. Ha csak a JAR van, akkor persze ezzel. Engedélyezed a program futását és a telefon Játék, egyéb könyvtárába települ fel a program. Innen tudod majd elindítani őket.
-
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2702 üzenetére
A wmv kiterjesztést elvileg támogatja a videó lejátszó, de én inkább az mp4 formátumot javasolnám, ha már úgy is konvertálsz.
(Támogatott videó formátumok: mp4, 3gp, wmv, asf, avi, mkv, divx)
Javas játékokat bárhonnan beszerezhetsz és telepítheted is
Az appstore nem is forgalmaz javas progikat. -
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2700 üzenetére
Ezek szerint csak kontakt hiba volt
Egy kisebb filmet azért letesztelhetnél az 1gigás memkarin, amit a 32-es nem játszik le. 128 kbps 640X272 paraméterek simán mennek a Waven. (Sőőt! A 128 nagyon alacsony bitráta! Én 1000 körülit szoktam csinálni
) Nem is feltétlenül ezekkel lesz a gond. Sok múlik a kódoláson. Milyen videó és audió kódekkel készült a film. Ez a fontosabb része a videó lejátszásnak.
-
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2698 üzenetére
A filmekkel is volt már gondod és most a zenék se mennek a külső memkariról.Egyre valószínűbb, hogy a külső memkari a hunyó. Ki kéne próbálni egy másik memóriakártyával is a lejátszást. Ha nincs csere vagy kölcsön kártya, akkor próbálj meg egy kártya formázást. Jobbik esetben csak kontaktos a kártya. Megpróbálhatod kivenni, letörölgetni a csatikat és mehet vissza. Ezután mehet a próba lejátszás.
-
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2694 üzenetére
Szia!
Konkrétan milyen formátummal próbálkoztál?
"bizonyos zenéket" Ezt kicsit részletesebben plz.
Az mp3 lejátszással soha nem volt még gondom. Te konvertáltad v. külső forrásból szerezted be? Próbáltad már a külső és belső memkarin is lejátszani ugyan azt a problémás számot?
Ha gondolod feltöltheted vhova valamelyiket és megnézzük mi is azt a zenét a telónkon. -
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2585 üzenetére
Szia!
1.Elindítod a FF-t és a bal oldali listából kiválasztod a Mindent-AVI lehetőséget
2.File hozzáadása (betallózod a kívánt filmet)
3.Kimenet beállítása (a mellékelt képen láthatod a részletes beállításokat)
4.A főmenüben megnyomod az indítás gombot és örülsz
Az ablak alján láthatod a kimeneti könyvtár helyét és ha rákattintasz akkor meg is nyitja egyből. Itt találod az elkészült filmeket.Az elkészült filmet/ket ha másolod fel a telóra, akkor ne engedd átkonvertálni amikor rákérdez. Konvertálás nélkül másold fel nyugodtan.
-
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2551 üzenetére
A lényeg, hogy a memkari probléma megoldódott. Ezek szerint class 4-es a kártya. Ez már elég ha nem hamisítvánnyal van dolgod. Ha gond van egy film kódolásával, akkor ajánlom a Format Factoryt. Ingyenes mindenevő konvertáló progi. Ráereszted a problémás filmre és máris meg van oldva a gondod
-
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2403 üzenetére
Formázd le a külső kártyát. Ezután csatlakoztasd a telót háttértár üzemmódban. Ekkor külső meghajtóként jön fel a memkari. Indítsd el a h2testw programot és jelöld ki a memóriakártyát a célmeghajtónak. Fontos, hogy a teljes memóriaméreten fusson végig a teszt. Ezért(is) legyen leformázva, hogy tuti üres legyen.
Már eleve rosszul hangzik, hogy kéz alól van és csak kínai leírással
Azt viszont(elvileg) a kártyán látnod kéne, hogy class hányas? Egy kis körben lévő szám jelzi.
Pl. ITT egy Class4-es Transcend kártya mintául. -
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2400 üzenetére
Hol vetted a memkaridat és mennyiért adták ezt a 32 Gb-osat? Ha hamisítvány akkor lehet, hogy a feltüntetett class érték valótlan és class 4-6-10 helyett 0,5-1 a valós sebessége. A memkari valódi sebességének a kiderítésére ajánlom a h2testw progit. Ezzel meg tudod mérni a valós írás/olvasási sebességét.
Próbáltad már leformázni a kártyát is újra letesztelni a telepítést? Illetve egy scandisk is segíthet ha logikai hiba lenne a kártyán. -
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2387 üzenetére
A saját videóiba bele tudsz tekerni? Amit a kamerájával készítesz.
A hibás telepítőcsomag üzenet nekem is előfordult már két esetben. Az egyiknél az volt az oka, hogy idő közben leszedték a magyar appstoreból azt az alkalmazást. Ezzel már nem tudtam mit kezdeniA másiknál újabb verzió jött ki és ezért írta ki a hibás telepítőt. Kitöröltem a KIES-ből az alkalmazást és a vásárlási történetből letöltöttem újra a progit.
Mivel egyszer már kifizettem, ezért ingyen le tudtam tölteni újra. Ezután már rendben lefutott az installja is. -
duvi
nagyúr
válasz
Latyak79 #2384 üzenetére
Szia!
1.Milyen film formátummal próbáltad a beletekerést? A csúszkán próbáltad húzni tekerésnél?
2.Milyen e-book formátummal próbálkoztál és mekkora volt a file mérete? A támogatott formátumok a Picsel File Viewernél (de itt van méretkorlát!):
doc, docx, pdf, ppt, pptx, txt, xls, xlsx, htm, html, vbm, vcf, vcs, vnt, jad, jar, crt, der
Ha a file támogatott de túl nagy a mérete, akkor megoldás lehet a fizetős Picsel Smart Office. Most éppen teljes áron van, de szokták akciózni. Érdemes nézegetni az akciós listákat ha érdekel.
Kimondott e-book olvasó program nincs badára. Javas olvasó viszont van. Foliant Reader a neve és txt illetve fb2 kiterjesztéseket kezel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest