- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korina
újonc
válasz
TomWexX #2001 üzenetére
Sziasztok! Samsung S8530 Wave telefonomat cserélném Samsung Galaxy S6-ra. A kérdésem: megéri szerintetek lecserélni? Tud annyival többet a Galaxy S6? Még az S5 Neo-t nézegettem itt: http://gsmpalota.com/spl/562520/Samsung Ha valakinek van bármelyikkel kapcsolatban tapasztalata, kérem ossza meg velem!!
-
TomWexX
addikt
válasz
TomWexX #4442 üzenetére
Találtam alternatív megoldást a zenefelismerő program hiányára.
1. megoldás (mikrofon kell hozzá): Ha hallasz rádióban, vagy akárhol egy számot amit nem ismersz és tudni akarod a címét, vedd fel a mobil hangrögzítő programjával, majd otthon PC-n ezen a weboldalon játszd le neki a számot, és az majd felismeri.
2. megoldás (ha nincs mikrofonod): Erre az oldalra feltöltheted a szám részletet mp3-ban, és az majd kitalálja a címet.
Ennek tudatában én most egy kicsit megnyugodtam.
-
@matthew@
őstag
válasz
TomWexX #4178 üzenetére
A FB-re nem teszek fel semmit csak a nevem van kinn meg születési dátum kb.
Akkor nem nagyon fogok ilyen flash cuccokat használni a telón, bár nem teljesen értem h miért kell ilyennek lennie egy szoftnak ez sztem megint mehet kémkedés cím alá mivel ki tudja kinek és tényleg mit továbbít és itt sztem nem üldözési mániáról van szó hanem inkább nyugtalanító
-
@matthew@
őstag
válasz
TomWexX #4174 üzenetére
Leszedtem, de a jogi nyilatkozat arról szólt, hogy az alkalmazás hozzáfér minden személyes és egyéb információhoz és azokat elküldheti másnak (csak szebben volt megfogalmazva) úgyhogy egyből töröltem is, szerintem ez kicsit gáz h mindent kiadhat másnak, még ha csak a fejlesztőnek is de ki tudja h mire használja
-
@matthew@
őstag
válasz
TomWexX #3905 üzenetére
Igazából egy próbát mindenképpen megér
Legfeljebb nem lesz válasz, de ha senki sem lép akkor nem lesz semmi és lehet h a Bada-nál pont figyelnek a visszajelzésekre, mivel ez a saját op rendszerük és szeretnének vele terjeszkedni de ehhez jónak is kell lennie
Szóval azért 1 próbát megér szerintem
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #3795 üzenetére
Véletlenül se akarom lebeszélni ssm-t a frissítésről. Csupán a "amúgy vannak hibái?" kérdésére reagálva linkeltem be ezt a viszonylag friss beszámolót. FLATRONW kolléga is a napokban frissített KIES-en keresztül 2.0-ra. Talán ős is tud válaszolni a konkrét kérdésekre ( amúgy vannak hibái? alap hibák esetleg, wifi, hívás, sms stb.?)
zoll96
A SamsungApps az utóbbi napokban dögrováson van.Ezért nem biztos, hogy a 2.0 volt a ludas a letöltésekben/frissítésekben. Még számítógépen keresztül is elérhetetlen volt az apps, vagy csak kínlódva lehetett csatlakozni.
-
Raul227
aktív tag
válasz
TomWexX #3786 üzenetére
hm szal jön a multiloaderes rész? ez?....
Előkészületek
1. Ellenőrizd, hogy a telefonod fel legyen töltve.
2. KIES-el csinálj mentést a készüléken tárolt fontos adataidról.
3. Töltsd le a firmware-t amit szeretnél majd a telefonodra feltölteni. A legújabb firmware-k listáját megtalálod itt: Klikk ide!
4. Töltsd le a Multiloader (5.65) nevű programot innen: Klikk ide! Akinél nem működik vagy szétesett a program, az használja az 5.67-es multiloadert: Klikk ide! Vagy a NAMI által magyarított Multiloadert: Klikk ide!
5. Igény szerint a SIM és az SD kártya eltávolítható, nekem nem okozott gondot, hogy bent hagytam a készülékben.Szoftverfrissítésre két mód van: A teljes szoftverfrissítés, és a szoftver update-elés.
A teljes firmware-k helyes frissítésének a menete
1. Csomagold ki a letöltött firmware-t egy mappába.
2. Indítsd el a Multiloader nevű program legfrissebb verzióját.és igy tovább? hát ez nem egyszerü :S
ja és ez akkor nem béta 2es lesz hanem teljes amit a kies is feltenne? -
Raul227
aktív tag
válasz
TomWexX #3352 üzenetére
Én ezt nem merem meglépni
ha kijön a hivatalos kettes akkor is ilyen bonyolult és veszélyes lesz leszedni? a másik probléma vele hogy még nem voltam free wifi közelében , itt ahol most lakom van jelszavas wifi, de akárhogy probálgatom nem angedi belépni.valamit gondolom nem állitottam be?! tudnátok segiteni?idegesit mert a wifi csak jobb lenne mint a mobilnet.vagy talán a wifi nem enged fel?de ha megvan a jelszo?... nem értem...
-
ssm
csendes tag
válasz
TomWexX #2595 üzenetére
köszönöm válaszod. Igen a zsebembe szokott kikapcsolni.... megpróbálom akkor amit te mondtál. Amúgy nektek a kijelző védelme hogy bírja? Mert oké hogy gorillaglass, de én csak tokba és tényleg vigyázva rá is sikerült egy enyhe karcot csinálni.... A videók szerint többet kellene bírnia, de ez van. A tiéd/tiéteknek hogy bírja? Köszi előre is a választ.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
TomWexX #2427 üzenetére
Pont ezt írtam privátban az előbb, hogy megnézni a papírokat akkor tudom, ha már átvettem. Átvenni meg csak úgy, ha kifizettem.
Ha mégsincsenek rendben a papírok, vihetném vissza.. de hogyan..
Esetemben sajnos nem olyan egyszerű , hogy fogom magam, és visszaviszem pestre.
Elég necces lenne ez így.
Más boltot tudtok, ahonnan jók a visszajelzések? Mert szerintem máshonnan kéne megrendelnem.. -
sfefe
addikt
válasz
TomWexX #2375 üzenetére
Nagyon jo....
Itt lakom a polusnal de ide nem akartam levinni mert kis uzlet 1 vki ul bent stb.
Meg az ugyfelszolgat telefonjan is azt mondja, hogy "var minket a felujitott oktogon plaza szervizben". Aradi utcaban voltunk.
Az ember rendessen elvette a telefont, hogy megnezik es majd kuldenek sms-t ha kesz. Kb kedd. Hat remelem normalisan csinaljak meg mert akkor merges leszek..... -
F.B.I.
veterán
válasz
TomWexX #2296 üzenetére
Az biztos: itthon Voda 858, LG GT540 és mindkettőt agyonveri, üzemidőben, sebességben. Igaz nem egy kategóriák de az SGS, amivel partiban van nem is ennyibe került vásárláskor.
Kellett ez a telefon, mert 24 órában dolgozom, nincs időm telefont tölteni és van úgy 35-40 óra is elmegy, mire konnektorhoz kerülök...na ezt az androidok nem tudják, aktív használat mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest