- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
-
leslieke
Jómunkásember
-
gelbelex
őstag
válasz
Raul227 #5575 üzenetére
A gyári LB1 SEB (Baltic) csak egyszer fagyott eddig. Azóta még jó.
-
beni18
tag
válasz
Raul227 #5206 üzenetére
Azért mert az Apple évente kiad egy telefont, így bőven van idejük optimalizálni minden programot, alkalmazást és egyebeket. Ezáltal jóval több idő jut a tesztelésre is.Nem hiába kérnek el annyi pénzt egy telefonért, mert minden úgyműkődik rajta ahogy szeretnéd.Hozzáteszem, hogy egy ideig én is Iphonet használtam és nem sok mindenbe lehet belekötni, majdnem tökéletes. Ellenben a Samsung kb majdnem minden héten kiad egy új telót, ezért kevesebb figyelmet fordítanak optimalizálásra, supportra, egy-két kivételt eltekintve Pl. GS3. Szvsz ez se egy normális hozzáállás. Ha megteheted hogy vehetsz Iphonet akkor ne gondolkozz rajta egy pillanatig sem
. A Badához meg türelem kell és nem a nagy Op. rendszerekhez hasonlítgatni és máris kijönnek a pozitívumai
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Raul227 #5115 üzenetére
Van angol-magyar szótár, de nem ingyenes, 305 Ft-ba kerül. English-Hungarian Dictionary
Kártya: amiről tudsz csinálj mentést, gyanús, hogy hibás lett és csere lesz a vége.
-
gelbelex
őstag
válasz
Raul227 #5080 üzenetére
Melyik firmware van most rajta?
Van a hivatalos KL6-nál frissebb magyarul tudó gyári fw, több is.Nekem most a Nexus-LA1 van fenn, a gyári XEZ-es LA1 csc-jével.
De gondolkodom az újabb Nexus-on is.És a gyári browsert már nem használom, jobban bevált a natív Opera 6.5.
-
gelbelex
őstag
válasz
Raul227 #5076 üzenetére
Fogadd együttérzésem.
Egyrészt: anno én is bedőltem a marketingnek (meg a prohardveres I-II-es tesztnek); sajnos, (minden után) túrni kell a fórumokat a valódi használhatóságot leíró tapasztalatokért. Nem lehet megúszni.
Én is kihagytam ezt, csak az a szerencsém, hogy azóta nekem, sokkal kevesebb igénnyel/elvárással, (nem okos-) telefonnak bevált a Wave II és az azóta kijött bada 2.0, ezenkívül ma már kevesebbet akarok egy telefonnal foglalkozni, és még kevésbé egy telefonon (3,7-4-4.3 collos ablakban) élni az online életemet (mert nem muszáj, sok időt töltök pc előtt).Másrészt az irígyelt iphone sokkal drágább, egész más kategória. A valóban használható droidos telefonok is jóval drágábbak egy badás telefonnál.
Ha ezek valóban szemhatáron (pénzkereten) belül vannak, ne gondolkodj, válts. Nem éri meg a mérgelődést sem.Harmadrészt: a bada 2.0 messze nem tökéletes, de nem ennyire lefagyós/akadozós.
Megérne egy rendszer-újratolást... -
beni18
tag
válasz
Raul227 #5076 üzenetére
Egy újabb elégedett vásárló
Ezt a Bada oprendszert nem neked találták ki, a kezeléséhez nagy türelem kell SAJNOS
Szerintem neked inkább az iOS ajánlott ha ilyen követleményeid vannak. Még kell egy kis idő amíg kiforja magát a Bada, egy ideje már azért jönnek hozzá a nagynevek (Angry Birds, Navigon, Vibert készítik...)
-
FLATRONW
őstag
válasz
Raul227 #4989 üzenetére
A Kies eltávolítása után próbáld meg a Windows saját beépített regedit programjával törölni minden Samsung Kiesel kapcsolatos bejegyzést. A start menü keresőjébe beírod a regedit szót és entert nyomsz. Baloldalt lesz néhány HKey. Mindegyikben át kell nézni a Software részt, mert ott találhatóak a telepített programok bejegyzései.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Update 08.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest