- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
válasz
harsanyiz #9541 üzenetére
Megcáfolom !!
Idézek
xxx kérdezi :"Magyar nyelvű menü csak a Mangoval érkező modelleken lesz elérhető vagy minden wp7-es telón? Végülis utóbbi lenne logikus, de azt olvastam, hogy csak az új modelleken lesz. Valakinek van erről pontos infója?"YYY meg válaszol:"Állítólag csak az újakon, de a régiek frissítési menetrendjéről még semmi konkrétumot nem tudni."
Tehát ebből mi vonható le ? Hogy csak a Mangóval érkező telefonok kapják meg , de várjuk ki a végét mi lesz ennek, bár szerintem nekem lesz igazam ....
-
Kevin's
senior tag
válasz
Oppenheimer #9537 üzenetére
Hát 1.5 évig nem igen van nálam egy telefon se. Kivétel a SE K800i , mert az már több mint 2 éve meg van nagyon szeretem ..
-
Kevin's
senior tag
válasz
Oppenheimer #9535 üzenetére
Mondjuk igazad van nekem se hiányzott
, de azért az gáz hogy a régebbi készülékek nem kapják meg csak azok amik már a mangóval jönnek
Meg a mangó után jön 1db frissítés és kifújt. Válthatsz is készüléket a régit meg eladod 30 ért jobb esetbe.. nevetséges akik meg meg vették 100 ért azok biztos áldani fogják a Microsoft-ot
Na azokat fogom nagyon sajnálni..
-
Kevin's
senior tag
válasz
Oppenheimer #9531 üzenetére
Ki van ez találva ám .. arra ösztönözve az embereket , hogy vegyék meg az újabb készülékeket ! Nem véletlenül nem lesz magyar nyelv az első generációs készülékekhez ..
Vedd meg az újat ami már mangóval jön az már tartalmazza szvsz ..
-
Kevin's
senior tag
Na tovább állok srácok Elkelt a telefonom ! Örültem ,hogy itt lehettem veletek !
Megyek a HTC -sek közé
További jó fórumozást kívánok nektek és jó Mangózást !
Egyébként aki meg vette a telefonom Szoftver mérnök és a mangóra fejleszt !Biztos nem sokára találkoztok vele itt a fórumon is ! További kellemes napot mindenkinek
-
Kevin's
senior tag
Hát én már úgy vagyok vele el se akarom adni egyre jobban kezdem meg szeretni
Nem is up-lom tovább a hirdetésem !
Viszont újabb kép a végleges be állításról
KépEgy ajánlat jött ,de van egy kérése a vevőmnek meg adhatom ezt neki? Nem származik nekem ebből bajom
Annyit had kérjek még, hogy az alábbi infókat küld el nekem légy szíves amit itt találsz:
Esetleg ha befotózod a képernyőt azt nagyon megköszönném!Van egy diagnosztikai menüje a készüléknek. Így tudod előhozni:
##634#
Ekkor bejön egy számlap, ahol felül azt látod, hogy Diagnosis (ver ....)
Itt add meg neki a következő kódot:
*#1234#
Amit itt látsz, azt fotózd be Nekem légy szíves úgy, hogy olvasható legyen.
Had kérjem még, hogy a készülék About részének infóit is fotózd be kérlek! kíváncsi vagyok, hogy ez a már javított Bootloader-el van-e szerelve vagy sem.
Lehet furcsa a kérésem, de Szoftver fejlesztő mérnökként szükséges néhány ilyen infó.
-
Kevin's
senior tag
válasz
Oppenheimer #9442 üzenetére
Sorry a szokás híve
Legközelebb ügyelek rá !
-
Kevin's
senior tag
válasz
Oppenheimer #9438 üzenetére
Hát először nekem se ment
mivel eddig a fb-ot a citromail es címmel használtam ! De rá jöttem hogy kell ez a le írás hozzá lépésről lépésre le van írva
Facbook chat mango -hoz , de itt jön a bibi nekem még úgy se sikerült megcsinálni 2 órám ment rá mire rájöttem a live-os cimmel kell be lépni , hogy be tudjam kapcsolni a chatet azt hittem esete a földhöz vágom, de szerencsére sikerült !
-
Kevin's
senior tag
Nem tudom ki szereti a WP7 et , de van már windows 7 re is egy skin telepítése pofon egyszerű ha kell segítek is !! Mutatok egy képet nálam most , hogy néz ki a windosom
-
Kevin's
senior tag
válasz
gaben88 #9418 üzenetére
Hát jobb , mint a nodo ez tény nekem pl ez a fb chat nagyon bejön nem kell külön még a kliens se , mert egyszerűen a messaging ból simán el elérem ez nagyon jó. A net is gyorsabb sokkal , mint eddig volt bár igen alaposan át alakították ezt már előttem írta vki azon még lenne mit csiszolni úgy alapján véve mindenben gyors erre nem lehet panasz bár nekem a twitter még nem megy próbáltam be állítani de nem elérhető pff
-
Kevin's
senior tag
válasz
Oppenheimer #9415 üzenetére
Na fel raktam én is a mango -t (7712)
van facebook chat ez már jó tetszik ezen dolog része.
A másik viszont nem , a lockscreen -en az óra /nap/dátum vmiért késve jelenik meg ha meg nyomom a home gombot, ez teljesen kiakaszt.
Nem lehet ezzel vmit kezdeni
Eddig ha megnyomtam rögtön ott volt ha az eredeti mangó is ilyen lesz tuti nem fogok rá frissíteni.
-
Kevin's
senior tag
válasz
legiaap #9410 üzenetére
Mert akinek még a nodo van és nem a béta mango azoknak még nincs elérhető frissítés , így nekünk kb augusztus vége vagy szeptember elején lesz várható frissítés rosszabb esetben október
Nekem volt fent a béta kb 1 hetet , de ment vissza a nodo , mert a 4.8 as zune vmiért nem szinkronizálta a telefonom nekem kellett egyesével ha pl zenét akartam tenni rá , így inkább várok az a kis idő már nem sok
Közbe megoldódott a probléma ki vettem az aksit vissza 1 percet vártam voalá be kapcsolt .
Bár nem értem miért nem akart , ilyet még nem csinált ,de most már megyen na meg kíváncsi lennék , hogy a picsbe merült le 6 óra alatt úgy , hogy nem is nyomkodtam
A 4.7.1404.0 az az új Zune hivatalos kiadás a 4.8.2134.0 az pedig a béta , mivel a mango csak azzal hajlandó tárgyalni a 4.7 es zune nem látja a mangós béta készüléket
Valószínű hogy a mangó updete-hez biztos frissülni is fog a zune amikor megjelenik hivatalosan !
-
Kevin's
senior tag
Azt hiszem gáz van a telefonommal meghalt magától délután 14 ora körül töltöttem fel és most , hogy rá néztem annyit látok egy akku benne egy konnektor és nem kapcsol be már egy fél órája nem is tölt mi a fenét csináljak ? vki pls help ilyet még nem csinált főleg olyat hogy 6 óra alatt le merüljön
tud vki segíteni
-
Kevin's
senior tag
válasz
robertel #9341 üzenetére
Hát én 110 ért vettem sgs-t , de meg fogadtam többet nem adok ennyit egy telefonért !
Úgy voltam vele ha már ennyi pénzét áldozok rá akkor már nem fogok 2 évig váltani , mert bíztam benne ha már ennyibe kerül biztos jó lesz , de tévedtem . Lásd SGS II az is ugyan olyan meg akad pedig azt már mindenki dicsőíti milyen jó nyomkodtam a T mobie-ban és akadt az is. Ezért vettem inkább WP7-et ez legalább gyors nem merül annyira
nem kell várni míg be lépek a contactok-ba stb.... ilyen téren jó választás volt csak kicsit buta , de ez majd változni fog idővel ! Bár a GPS hiánya az nagyon nagy hiba volt a részükről ami a nokia maps-ot illeti biztos nem offline navi lesz ..
-
Kevin's
senior tag
válasz
robertel #9337 üzenetére
Akkor egy DHD-n , miért nem akad meg az android ? Pedig ott is 1Ghz proci van benne. Csak ott van a sense ami igen jó animált és nagyon jól testre szabható ami sose lesz samsungra !! ( Na jó van egy Cynogen port sense sgs re ) , de közel se olyan mint egy HTC sense készüléken !
-
Kevin's
senior tag
Mindkettő , bár nekem nem lett volna nagy bajom az SGS el csak 1 nap alatt úgy le merült a semmitől , hogy az röhej volt és tényleg csak stand by állapot 8 óra alatt 0 % ra ! Na meg a másik akadozott pedig 1GHz es procinak ezt már bírnia kéne főleg egy 100 ezer FT-os kategóriájú telefonnak meg főleg. Ami az androidot illeti azzal nincsenek nagy gondok , mert ugyan ez egy DHD val kb milliószor jobban fut
bánom is , hogy alapból nem olyat vettem csak le beszéltek pedig azt akartam
De nem baj lett most WP7 és ha végre vki elviszi akkor lesz DHD
idővel
, de kezdek aggódni mire eladom addigra 20 ft se kapok az omnia 7 ért
karma : Ami azt illeti még mindig magasan a legjobb Andorid-os telefonon a HTC Desire HD még mindig jobb , mint egy SGS , vagy egy Optimus 2x ami igen szar olvasván , hogy a gyári rommal nem lehet telefonálni ezért rá vagy kényszerítve a romolásra . Na DHD nál nem kell romolni sőt mi több nincs is rá szükség .. csak ha már nagy kezded unni!!!
-
Kevin's
senior tag
válasz
Oppenheimer #9323 üzenetére
+1 csatlakozom. SGS ről váltottam , soha többet nem veszek még egyszer SGS t ha androidom lesz csak is DHD
-
Kevin's
senior tag
válasz
RaveForce #9265 üzenetére
Hát itt ilyen probléma nem áll fent szerencsére .. sőt ez még annyival jobb , hogy képes az msn és a facebook barátaidat egyszerre megnyitni. Ha ki pipálod teszem azt az msn-t és a facbook-ot , akkor azokat egyszerre be listázza neked ! Szerintem ez a legjobb app csevegésre !!
-
Kevin's
senior tag
válasz
RaveForce #9263 üzenetére
Én a fb chatre az IM+ használom az egyben Skype, AOL, ICQ, MSN, Facebook, Myspace, Google talk csevegő program ez meg nyitja a barátaid és tudsz chat-ni és elég jól használható !
A marketen ingyen letölthető
Én nem használom a facebook klienst , mert szerintem sz@r elég a people és az IM+
-
Kevin's
senior tag
válasz
Grande93 #9252 üzenetére
Egyáltalán nem halk a másik fél, mikor telefonálsz vagyis nekem nem halk .. bár kinek mi a halk egyébként.
Belefér az a kategória !
A mango zune programmal gond nélkül telepíthető lesz , amint meg jelenik fel téve ha nem bírod ki és fel teszed a bétát , mert akkor backup -ot kell csinálni előtte , hogy vissza bírd tenni a nodot és utána majd a hivatalos mangot ! Minden akciós termék GSM Home , GSM Line stb ahol 55 ezer 54 ezer ft árulják csak Töltő+ Telefon jár semmi más !!RaveForce: Ha nem SMS akkor valszeg E-mail -ed jött azt is jelzi ott alul !!
-
Kevin's
senior tag
válasz
Kevin's #9225 üzenetére
De nézzük a jó oldalát . Mi van !
van facebook , van twitter , és kész a többi alap dolog sms , telefonálás, netezés ,De nem bántom az Omnia 7 et , mert szeretem tényleg már csak azért is , mert nagyon jól összerakták kivételesen ! Jó , mert gyors tényleg nincs is ezzel baj csak agyon van korlátozva ez az ami kiábrándító az egészben a Microsoft is követi az Apple szarságot le korlátozza ott se megy a BT .. akkor itt se menjen tipikus koppintás
-
Kevin's
senior tag
válasz
harsanyiz #9223 üzenetére
Ennek idő kell harsanyiz míg kiforrja magát a dolog .. most kezd csak igazán fel lendülni a Wp7 csak mondjuk én is hiányolom a Bt hiányát szinte semmire nem használható a telefon! És ez idegesít engem is ezért váltom le .. Az ember azért vesz okos telefont , hogy azt használja csak , hogy a Wp7 semmire nem használható zene, net, telefonálás, sms ennyi. Ezt egy 20 ezer ft-os telefonnal is meg tudom csinálni
és még bt is van benne ami használható. Ennyit a wp7 ről előnye egyetlen dolog , hogy villámgyors , de se GPS semmi nincs hozzá ..wtf
Pl nincs akku % figyelő , nincs GPS (főben járó bűn) ,nincs normális youtube kliens ,ami lejátszaná a vevo videokat (bár már van külön vevo ) ami le játszik , de az meg a sima videókat nem viszi kész káosz .. nincs pl xvid lejátszó ami vinné az avi filmeket , nincs opera .. és még sorolható lenne !
-
Kevin's
senior tag
Ezért is maradok a DHD -nál amit xnace is javasolt
Csak előtte el kéne adni az Omnia 7 et , de sajnos nem nagyon kelendő a telefon .. 40 ért akarják meg venni. Annyiért meg inkább meg tartom
40 ért Iphone 3G veszek az omnia 7 meg attól milliószor jobb szal .. nem értem az árak mozgását
-
Kevin's
senior tag
válasz
SoulReaver #9209 üzenetére
Hát igen nagyon megszeretném már venni a DHD v az Optimus 2X et ! Ami 50 ért van azokhoz nincs tartozék jó ár lenne , de sokan nem néznek szét én is újonnan vettem és nem 50 körül hanem 60 felett !!
De érdemes itt is szét nézni a PH mert vannak jó hirdetések pl az enyém is
. Bár nem akarlak rá beszélni neked kell tudni mennyit áldozol rá !
-
Kevin's
senior tag
válasz
SoulReaver #9206 üzenetére
Ha mindenképp újat akarsz akkor nem fogsz 54 ért venni! Csak 60 felett azok dobozos termékek nem akciósak !
Pl itt Omnia 7 ez dobozos termék minden tartozékkal 1 év garival kiszállítással kb 61 ezer ft körüli áron jön ki !
-
Kevin's
senior tag
válasz
SoulReaver #9203 üzenetére
Igen van csak ahhoz nem kapsz semmit csak egy telefont , meg egy töltőt !! Meg ki tudja honnan származik .. szvsz. Eddig ha jól tudom 3 frissítés volt
-Pre-nodo
-nodo
-és azt hiszem volt még egy a nodo hoz egy ilyen update
- és a Mango ősszel érkezik -
Kevin's
senior tag
válasz
front3r #9201 üzenetére
Azért van közép mezőnyben is jó telefon ami nem akadozik Pl Desire HD az nem akadozik,de még mindig 90 ezer ft.
Én most még azon csodálkozom az új LG Optimus 3D a T -mobilnál kártyásan 113 ezer , míg GSM boltban 199 ezer elég durva , hogy milyen olcsón adja a T mobile kár , hogy pont nincs most annyim pedig olyat vennék
-
Kevin's
senior tag
Hát én is nagyon afelé hajlok , mert eszeveszett jó ( csak a mérte kicsit el tántorít )
Harsanyviz : Hát én se venném meg még egyszer az is biztos! Szépnek szép jó gyors , de ezen kívül másra nem jó telefonálni , sms-t küldeni , zenét hallgatni , netezni és kifújt meg is állt itt a tudomány.
-
Kevin's
senior tag
válasz
SoulReaver #9184 üzenetére
Szia
Az enyém pont eladó ha ne tán vásárlás kedvedben vagyEgyébként vannak hiányosságai valóban ,de majd a mango elvileg meg hozza az elvárt szintet vagyis mindenki ezt reméli !!
-
Kevin's
senior tag
Egy kis segítség kellene vissza szeretném tenni a nodo -t . Na de már most vmiért nem tudom a readme.txt ben ez áll a premangostat mappát másoljam local.. windows phone update be . Megtettem indítom a zune és nincs olyan , hogy restore hiába indítom a restore.bat ot nem csinál semmit mit tegyek ?
Másképp is vissza lehet tenni aa nodo
-
Kevin's
senior tag
Hogyan lehet megoldani azt hogy ha ébreszt a telefon és utána be megyek a zune lejátszóba és torzít a hang recseg minden agyamra megy már ez
Újra indítom utánna meg teljesen jó ezzel mit lehet kezdeni
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
Én már csak egyet nem értek a nodo-nál is meg volt ez a hiba és itt is a mangoval
. Ha ki választok egy csengőhangot és miután be lépek a zunba nyomok egy zenét és el kezd torzítani , mint állat újra indítom és voálá megszűnik a torzítás el mondaná nekem vki , miért van ez.
-
Kevin's
senior tag
válasz
longwild #8800 üzenetére
Nekem 2 fajta van Sennheiser CX300II használok az omnia 7 hez , mert ez jól ki emeli a magast is meg a mélyt .. Ipod Touch 4G hez pedig CX400 II őt egyértelműen a mélyt jobban nyomatja
Nincs vezérlő gomb rajta sajna .. szvsz viszont van hozzá puha tok 4 gumi harang nyakpánt ! ( a CX400II höz van még egy dupla gumiharangos gumiharang ez jobban emeli a mélyt )
Megjegyzem ott egy idő után fülészetre kell menni
-
Kevin's
senior tag
Van benne végre akku % mérő , és nézi mennyit ment a telefon jelenleg: 3 nap 7 órát ír , bár most frissítettem szal ilyenkor nem nullázódnia kellene
-
-
Kevin's
senior tag
Na egy kis gondom van nekem nem talál frissítést. Fel akarom tenni a mango bétát ,de nem talál semmi frissítést a backupot megcsináltam. Van ez a Phone tools vmi recovery ezt meg kell csinálni előtte és úgy a backupot és akkor fogja látni a mango bétát
előre is köszi a segítséget
-
Kevin's
senior tag
Hát én is így voltam az SGS-nél pehely könnyű volt. Az omnia 7 hozzá képes 2x nehezebb , de ez jó legalább tudom , hogy a zsebembe van.
Zenileg nagyon jó én csak attól féltem mikor váltottam , hogy nem fog úgy szólni , mint az sgs a voodoo sound-al ,de csalódás volt (pozitív irányba) , mert simán van olyan jó.
(megjegyzem Sennheiser fülest használok a gyárit csak teszt erejéig próbáltam ki ) -
Kevin's
senior tag
Hát egyet elárulok lagfixet nem igen kell alkalmazni
olyan , mint a villám egy másodpercre se akad meg , de ez nem is csoda hisz egy tök egyszerű felülete van. Az lenne a csoda ha meg akadna
. Amióta meg van 1x volt újra indítva a hangbeállítás során azóta nem kellett ! És nem sikerült még (akadást/rebootot) előidézni pedig nagyon igyekezem
SGS em volt nekem is és nem bántam meg , hogy le cseréltem!!!
-
Kevin's
senior tag
Ha fel rakom a Mango betat , hogyan tudom majd vissza tenni a JK1 et ami most fent van rajta ez a legfrissebb csak ki próbálás céljából tenném fel
-
Kevin's
senior tag
Amúgy egy újdonság nem tud kinek tűnt fel , de ha rá dugjátok usb-re a telefont és ki van kapcsolva a wi-fi , meg az adat kommunikáció is tehát sehogy se tudna net-re menni , amint rá dugom rögtön tudok netezni. Le húzom meg szakad, élol
lehet ez nekem újdonság vagy eddig még nem vettem észre
,de ez tök zsír
SGS -nél na ilyen nem volt hehe
-
Kevin's
senior tag
Hát akkor valszeg én voltam kevés hozzá , de lehet azért is volt a sok fc , mert mindig no wipe-ként telepítettem aztán backupból vissza a dolgokat és az nem tetszett neki na ,de már oly tök mind1 már nem én szenvedek vele
. Egyébként SGS II akartam venni , de hála istennek ki tudtam próbálni egy teszt készüléket , és mi tagadás nem nyűgözött le egyáltalán mellette meg ott volt az Omnia 7 azt is ki próbáltam és "bele szerettem "
így hát meg vettem
De nem ám elég gyors és rázásra is váltogatja.. nekem tetszik hamarosan tölthető lesz a marketen Magyar fejlesztés ! És még további appok várhatóak a mangó megjelenésig ígérte Velvárt András..
-
Kevin's
senior tag
+1 én is ezért váltottam le ,mert elegem lett abból , hogy akadt meg fc et jobbra balra .. Wp7 a nyerő nálam ! Eszeveszett gyors ..
öröm nyomkodni
3D böngésző WP7 re na ez nem semmi lesz magyar fejlesztés
3D böngető Wp7 -
Kevin's
senior tag
Nekem jó lenne még egy ilyen akku % figyelő , mert már 2 napja nem látott töltőt és már nagyon kis rész van az akkuból gőzöm sincs mennyin lehet ..pff van ilyen progi a marketben
Ami jelzi mennyin áll az akku.
-
Kevin's
senior tag
válasz
gaben88 #8592 üzenetére
Ami az enyém van:
Forescast
Xbox live extra
Facebook (csak a kliens)
Angy Brids
Nfs undercover
Pes2010
fruit ninja
IMDB
three
Radio HUB
You Tube (kukacos) / a sima )
Picasa Wallpapers
Adobe reader
messeger (miyowa)
Music alarm (mp3 at tehetek ébresztésnek ez különösen hasznos )Nekem már csak az IGO Primo hiányzik vagy vmilyen GPS progi remélem idővel lesz rá
-
Kevin's
senior tag
nem tudja vki hogy lehet az animaciót meg váloztatni ? tudtommal 2 fajta van fede / a másik nem jut eszembe
ezt hol a búsba lehet állítani
-
Kevin's
senior tag
Én nagy gondban vagyok vmiért nem megy a market semmi rá nyomtam az updatre es azt írja activaljam pedig Uk cím szal nem értem mi a pi..a baja van
be jön a market csak nem tudok le tölteni semmi vki tudna segíteni
-
Kevin's
senior tag
melyik most a legfrissebb frissítés 7.0.7392
ez a nodo igaz
Nekem jöhet a ducatti csapatos
Thy man
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
Mondjuk ebben igazad van ezt én is hülyeségnek tartom a régebbi Wp7 es telefonokra már miért ne adnák ki a magyar nyelvet
Ha csak az újak kapnák meg akkor itt hatalmas mizéria alakulna ki
Bár az a hír járja , hogy az SGS II nek is van egy WP 7 es változata elvileg I8350 néven fut az már biztos az mangoval fog ki jönni és december v november környékén már biztos kapható lesz itt is. Erre azért kíváncsi leszek majd
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest