- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
Aha. Hát én a Nexus S-re se panaszkodom, de ez mellé még veszek majd ősszel vagy egy ios-t vagy egy wp7-et.
SGS-ről sok rosszat pedig eddig nem hallottam még...
Egyébként van egy érzésem, hogy nem a processzorral van itt a bibi, android egész egyszerűen ilyen, akad, rosszul optimalizálták (főleg LG!)
Érdekes módon 600 MHz-es procin nem akad ios, és wp7ről se hallottam még ilyet.
Talán mert nem turkálhatnak bele?? -
robertel
senior tag
válasz
Oppenheimer #9296 üzenetére
A mango utáni második frissítést már megkapják az ősszel piacra lépő új telók?
Mert ha midnen igaz abban lesz már w8-as összemosás -
robertel
senior tag
Na LG ügyfélszolgálata szerint mango frissítéssel jön a magyar nyelv is, várhatóan ez a negyedév végén, vagy következő elején.
Magyarán mire megjön (szept vége-okt eleje) addigra jó eséllyel nem lehet már kapni 1 generációs wp7 telót -
robertel
senior tag
Hát ja, az biztos nokia nem fog ekkorát esni.
Én zte-ben bízok, hogy olcsó áruval fog kijönni, vagy esetleg, hogy lg és samsung megint esik egy jó nagyot mint omnia7 esetében.longwild
Teljesen igazad van!
Én még most a mango után se várok nagy áttörést, nokia se hozza el a kánaánt.
Majd jővőre ha elkezdik összemosni w8at wp-vel! Na az nagyot fog szólni.
Appok meg akkor már nem elsznek kérdésesek, de szeritnem addigra is fognak jönni szépen lassan. -
robertel
senior tag
Ahogy nézem már nem sok helyen lehet kapni, se ezt se optimus 7et.
Mire kijön mango (és kdierül lesz-e magyar nyelv) addigra csak az új drága készülékek lesznek.
Ki van ez találva -
robertel
senior tag
Teamviewernek egyszer írtam, írták, hoy majd értesítenek ha kész lesznek.
Kiváncsi leszek tényleg Mango után kezdenek-e potyogni az appok.
Nekem ami szimpatikus már az a frissítések problémamentesége, ugye az omnia7 optimus7 is megkapja még a mango utáni frissítést is és azért ez értékelendő. -
robertel
senior tag
Arról én is hallottam, söt gt540-el én is egy évig szenvedtem, nem kívánom senkinek..
De a nexus s-nél hidd el nincs ilyen, az android magában jó, gyors akadásmentes rendszer, szerintem a gyártók baltázzák el, a saját felületükkel. Ráadásul szoftverfríssités is lassan van megoldva. Ezekre megoldást kell találni. példa lehet ennyiből az iphone, nincs csúcshardver, de nincs gond a használattal és ez a lényeg. WP7nél se lesz ilyen gond, nem nagyon engednek beleturkálni a rendszerbe, de androidnál kétségtelen valamit tenni kell. -
robertel
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #8967 üzenetére
Nekem egyébként most már semmi bajom androiddal, hogy váltottam telót, 2 hete egy akadásom se volt mióta megvan.
-
robertel
senior tag
Nem tudom, de én úgy tudom, hogy a win8 minimum követelménye nem lesz nagyobb mint a win7nek és az ugye egész jól elketyeg szintem idnenen ( 1.6 GHz-es 1 GB Rammal szerelt netbookomon gond nékül például)
Az 1 GHz-es proci ugye már most adott, jővőre szeritnem az alsókategóriában is ilyenek lesznek, az 1 GB memória meg talán már jővőre általánosá válik, egy Samsung galaxy miniben is fél GB van már.
Természetesen én arról beszélek, hogy akadásmentesen müködjön és jól a win8, játék az más tészta, de talán nem is baj, ne akarjunk mobilon olyan játékokkal játszani mint asztalin, és egyébként is, ott a felbontás miatt is kell a sok memória, jó videókártya.
Ha hülyeséget írtam akkor bocs
Laikus vagyok mindösszese.Mindenesetre az jó, hogy akkor jönnek ki új asztali processzorok is amikor wp8 (na jó majdnem akkor) Jővő évben talán már aktuális is lesz a notebookom lecserélése (core 2 duo)
-
robertel
senior tag
Ilyen infóid honnan vannak, hogy 2015ben egy plattform lesz asztalira és mobilra?
Amúgy irgalmatlan nagyot fognak kaszálni, hiába van androidnak és iosnek óriási elönye, ha egybeolvaszák a két plattformot, na az nagyon durva lenne. Hardveresen talán már jővőre nem lenne akadálya, fejlesztéssel fognak még jóideig eltökölni -
robertel
senior tag
Engem az vonz a wp felé, hogy egy idő után átjárhatóak lennének a programok wp és win8 között, ez adna óriási lökést wp-nek. Engem se érdekel amúgy az appok száma egészen addig amig mindent megtalálok ami kell
Én most nagyon bízok abban, hogy lesz olcsó iphone (és tényleg olcsó lesz!) vagy zte wp7.
Valamelyik a kettő közül. De öszintén szólva egyenlőre az ios felé húz az eszem, mivel ott már készen van minden.
Amúgy meg szerintem ha 1 év múlva jön a következő nagyobb frissítés wp-hez akkor azt már jó esetben wp8-nak fogják hívni, mivel jővő nyár fele már esedékes az azstali win8 is, és gondolom egységes brandet szeretnének. -
robertel
senior tag
válasz
longwild #8940 üzenetére
Telefonról irányítani pc-t, xp-t és win7-et, teamviewer, logmein, ilyesmik.
Az elég rossz, hogy nem lesz filekezelő és médialejátszó, habár ha a gyári jó lesz (ha lesz?), akkro nem gond.
Figyelemmel kisérem a wp7-et, de egyenlőre nem veszek még ilyen telót, ha lesz olcsó iphone, akkor főleg -
robertel
senior tag
válasz
longwild #8935 üzenetére
Én régen írtam már, pl távoli vezérlő.
De pl nem tudom van-e normális filekezelő. navigáció (offline), médialejátszó (equalezeres mp3 lejátszó pl), d eén pl olyan appokat is hiányolok mint pl androidban, portfolio.hu app, google finance app, ahol egy bökésel ott vagyok ahol lenni akarok. -
robertel
senior tag
Engem is az appok kevés száma tántorít el még a wp7-től ,sajnos ezt mango se fogja orvosolni ,csak az idő.
Szvsz talán 1-2 év múlva lesz annyi app amennyivel vetélytársa lehet androidnak iosnek, de lehet wp8ig kell várni.
Ettől függetlenül ha nagyon nagy akcióba lesz majd valahol mondjuk egy zte wp7-es teló akkor megpróbálom azért -
robertel
senior tag
válasz
longwild #8471 üzenetére
Nem, de arra addig is vannak programok amivel meg tudok valósítani sok dolgot, pl távoli vezérlést.
Mondom ha átjárható lesz akkor nálam kenterbeveri androidot, addig nem.
Appok tekintetében is kell 1-2 év, hogy felfejlődjön, szóval mindenképpen felejtős addig nekem sajna. -
robertel
senior tag
válasz
Kevin's #8436 üzenetére
Miért ne írhatnám le a véleményemet? régen én is sokat szemeztem ezzel a telóval.
Mi van itt diktatúra, hogy nem lehet leírni a negatív véleményt?Próbálj ki egy nexus s-t vagy bármiylen más telefont, én örülnék neki, ha felhívnád a figyelememet olyan dolgokra amik az én figyelememet mondju kelkerülték.
-
robertel
senior tag
-
robertel
senior tag
-
robertel
senior tag
-
robertel
senior tag
Ma megnyomkodtam egy o7-et a t-mobile-ban, hát mit mondjak, nagyon gagyi hatást kelltett, a felső résznél lögyögött a képernyő (lehet csak tökrevágták), nekem nagyon vastag is és hatalmas is. Az én nexus s-em mellette kicsinek tünik.
Valahol most már értem, miért 50-60e ez a teló. -
robertel
senior tag
válasz
Oppenheimer #7739 üzenetére
Na ez fasza, akkor itt is vannak még galibák
Én most úgy vagyok, hogy ha a nexus s se müködik röcenésmentesen ,fagyások, lassulások nélkül, akkor befejeztem az okostelefonokkal egy darabig.
Nagyon jó meg midnen, de az se megoldás, hogy nem tudok telefonálni, meg lefagy, volt, hogy még újraindítani se tudtam..
WP=-re majd kiváncsi leszek, de mivel magyar nyelvet nem kapják meg a régi készülékek ezért nekem ez most nem játszik, újak meg egy darabig még drágák lesznek, meg ugye appok sincsenek még.
Mindegy, remélem nexus s végre hozza azt a normális felhasználói élményt, amit elvárhatok egy okostelefontól.
Nagyon remélem jó lesz.. -
robertel
senior tag
Sok online shopban már nem is lehet kapni o7-et, lehe tmire megjön mango már nem is lesz kapható optimus 7te legyetemben..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest