- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nincs nekem bajom az Amerikai emberekkel, félévente vagy évente szoktam kijárni 1 hónapra New York és San Francisco-ba, de több, mint 10 év alatt megtanultam valamit. Az USA-ban élők 80%-ka mind agymosott idióta, akikre bármit rá lehet tukmálni, ha nem mutatták volna meg nekik, hogyan kell kinyítni egy ajtót, valószinű még az sem menne egyeseknek.
Még jó, hogy az ottani cégek ezt mind ki is használják, főleg ha pénzük is van az embereknek. Engem legutóbb NY-ban a Broadway lévő "alma áruházban" próbáltak annyira megfirkálni, hogy ha úgy mesélnék, el sem hittem volna. Na mindegy, ez már tényleg nem ide tartozik, ha jól láttam te kint élsz, biztos tudatában vagy, hogy ott mekkora genyúk tudna lenni a cégek, és milyen hülye a legtöbb ember
.
-
Ez egy kicsit hosszú lesz, de ez fejezi ki legjobban a véleményem.
………………..,-~*’`¯lllllll`*~,
…………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,
………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,
……,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\
….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\
…..\lllllllllllllllllllllllllll/………\;;;;llllllllllll,-`~-,
…...\lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(¯`*,`,
…….\llllllllllll,-~*…………………)_-\..*`*;..)
……..\,-*`¯,*`)…………,-~*`~.………….../
……...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./.\
……../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*...\
…….|.../…/…/.*`...\...……………………)….)¯`~,
…….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-,
……/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...\…./…../..|……...¯```*~-
…...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/…………\
…….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…...\
……….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,… -
nincs a seggemben semmi, ezt bizton állíthatom
viszont a support kérdésében akkor hadd tegyek fel neked egy-két kérdést:
Ha most az AT&T-hez bemész, hogy a gonosz MS nem frissít, mit fognak mondani? És ha ugyanezt a magyar T-Mobile-nál teszed meg? És ha egészen az MS-ig mész? Nagy valószínűséggel mindenki le fog pattintani.Sokan azt hiszik, hogy a támogatás azért van, hogy összetörjék magukat minden vásárlóért, de ez egy utópia (sajnos). A helyzet az, hogy a support legtöbbször az alapvető dolgokra korlátozódik és csak akkor kapsz többet, ha a cég számára fontosabb vagy. Lásd gold és egyéb partnerségek. Ha olyan partnerséged van, belső infókat is megosztanak veled, de ha csak basic user vagy, akkor az alapcsomagot kapod. Ezt nem csinálja másként az Apple sem és a Google sem.
Nem feltétlenül az OS-re gondoltam (bár te jöttél azzal hogy ultimátumként beígérted, hogy lecseréled és valóban lecserélted iPhone-ra), de hirtelen a nagy boldogságodban még azt is elfelejtetted, hogy az MS support eddig szar volt, de a frissítéssel már annyira nem is az, mert kb. meg sem kellett mozdulni a frissítésért.
Lényegtelen. az elmúlt 2-3 oldalon eléggé kikeltél magadból, mégis megkaptad a frissítést - sokunkkal ellentétben, akik nem törtük fel a telefont és az asztalt sem csapkodjuk.
-
Most akkor már mégse olyan szar, mint ahogy itt már igen sok oldal óta oltod? Ezt a pálfordulást.
(#2486) Arhquis:
Értem, de a szolgáltatói alkalmazásoknál is max. tanácsadás lehet az MS szerepe vagy talán jobban odafigyelnek, hogy valóban menjen, de végül is azok is "csak" Silverlight alkalmazások. Egyetlen support sincs ingyen. -
danilla
őstag
Értem én az iróniát, de szeretek gonoszkodni
megbízható: teljesen igazad van, türelem nodo-t terem. Teljesen felesleges görcsölni, biztosan mindenki megkapja. Ahelyett, hogy mindenki várna inkább kiadja magából itt ontja magából a sok szart, amivel nem lesz előrébb (akinek nem inge...) szerintem ez iszonyatosan szánalmas.
(#2466) Invi: én nagyon örülnék egy alma 4-ek
,de tuti nem maradna meg sokáig, mert az ára szimpatikusabb mint a telefon
, nah meg nekem a wp7 az ideális mobilrendszer
-
moonman
titán
"tőled csak a rizsát halljuk, de konkrétumot sajnos sosem. Elég csak az elmúlt 2-3 oldalt visszanézni, megpróbálsz mindenkit osztani, de te magad sem tudod igazából, hogy mit beszélsz. mindenesetre jól csinálod, csak mi ezt nem kajáljuk be."
lol. máris érződik az iphone-hatás.
-
bendegruz
őstag
már fentebb megírtam:
nem mindenki engedheti meg,hogy földhöz csapkodja az omnia 7-et és elrohanjon egy apple fost venni...
sőt,az itt lévők többsége nem is akar ilyet tenni szerintem.
te megteheted...tedd,de ne hangoztasd,mert irritáló a stílusod."de te magad sem tudod igazából, hogy mit beszélsz. mindenesetre jól csinálod, csak mi ezt nem kajáljuk be."
a saját nevedben beszélj...inkább a te okosságaidat nem "kajálják"be itt sokan..."bendegruz mindig a 2-3 hozzászólással rendelkező ifjoncok mondják meg a tutit. nem muszáj elolvasnod, de jelen esetben az a post is nem kicsit idekapcsolódott."
attól még,hogy nem ugatok bele,figyelemmel kisérem a topicot..és felfordul a gyomrom a fölényes stílusodtól... -
moonman
titán
"most akkor ki a hunyó?"
te, attól hogy cserélgeted a kártyákat, semmi nem fog változni. gondolom az AT&T-s kártyával sikerült hálózatot is találnod...
nem attól függ, hogy milyen kártya van a készülékben, hanem, hogy hol vagy a világban. valószínűleg nem kelet-európa kapja meg első hullámban, ahol hivatalosan még support sincs rá.
add el, vegyél egy iphone-t és mindenki boldog lesz, ők mindent kifogástalanul csinálnak.
-
"Ebben az esetben nem lenne ennyi "köpködős", "lázadós" ember. Szerintem ez simán elvárható lenne ennyi tologatás és hitegetés után. De ha csak én gondolom így, akkor szólj és megpróbálok az álomvilágból felkelni..."
Akkor jó reggelt!
(#2338) Invi:
Az a leaked NODO biztosan félkész szar volt és azért jött a frissítés. A túl korán kikerült cuccokban sosem bíztam - lásd krízis 2 béta. -
Nem, egyáltalán nincs ez rendben, nem is ezt mondtam, de legalább itt nem kell hónapokat várni. Az Apple gyakorlatához azért ez közelebb áll, mint a Google-éhez.
Hogy mi csekély, az más kérdés. a fejlesztőknek biztos nem annyira csekély, mint a felhasználónak.
"kéremszépen volt elég idő letesztelni márc 22-ig, hogy működik-e minden telefonnal vagy sem"
MS-nél bizonyára (bár egyik fél tesztelési gyakorlatát sem ismerjük ebben az esetben), de a szolgáltatók sem kapják meg előbb, mint ahogy ki tudják adni. Ha pedig azok még ilyen-olyan okok miatt ráülnek, csúszás van - de még mindig azt mondom, pár nap nem a világ. Ha hónapokig nem érkezik meg valamely telefonokra, az lenne gond.
"Ideje, hogy a felhasználók valamit kapjanak a pénzükért."
Ez nagyon naiv hozzáállás manapság. sajnos az a helyzet, hogy magasról tesznek a felhasználóra szinte mindenhol. Poont a mobilpiacon ez nagyon látszik is (szolgáltatók, árak, minőség, support).
De ezt az egészet írd meg az MS-nek is vagy a T-Mobile-nak is és meglátod, mire mész vele. Borítékolható a válasz.
"most akkor ki a hunyó?"
Asztalcsapkodás az egész. Szerintem ne idegesítsd fel magad ilyenen. Felesleges. Van/lesz frissítés és nem kell nyárig várni úgysem.
"Egyébként pedig ennyi hónapos halasztás után "
ööö... ezt nem vágom. Fél hónapot sem csúszott.
-
robrob007
tag
Hidd el, hogy nem olyan könnyű lemondani 25-30 ezres bukásról! Valaki azért sokat dolgozik! Örülök, ha van olyan, akinek ezer a kemény tízezrek nem jelentenek gondot, sőt több mint százezer forint sem! Sőt annak is örülök, amikor sokan egy 50 ezres telót olcsó- gagyinak mondanak, bár biztos, hogy azok szülik a pénzt!
-
ergo a JJ6-osok dögöljenek meg, mert se fw frissítést nem adnak támogatásba, se MS frissítést így... nagyon jó.
Most nem arról beszélek, hogy technikailag nem lehet megoldani a download módot, hanem arra gondolok, hogy az átlag felhasználót nem lehet ilyesmire kényszeríteni (és talán meg sem tudná csinálni, mert nincs neki JIG), ezt a gyártónak kell megoldania - ami ezúttal nem nagyon megy nekik.
-
Mysterion
tag
Ez összetett. Ahhoz, hogy megnézhessed a Windows Marketben a programokat, ahhoz a Live ID-ben az országot USA-ra kell állítani. (vagy valamelyik EU országra, amiben van működő Market) Ez az első lépés, ezt nagy részünk megoldotta, de ezzel csak annyit érsz el, hogy bele tudsz nézni a Windows Marketbe, le tudod tölteni az ingyenes programokat, illetve amelyiknél lehetséges kipróbálni a shareware (lebutított-időkorlátos-stb) változatát egy fizetős programnak.
Viszont itt jön a második probléma, ha ezt a fizetős programot meg akarod venni, akkor már kell a hitelkártyád. És itt bukik a vásárlás, mert a hitelkártya Magyar, itthoni kibocsájtású, és itthoni lakcím van hozzá. Ezt ellenőrzi is a Windows Market, és hiába van a Live ID USA-ra állítva, ha a hitelkártyád Magyar címre szól, akkor azt azonnal vissza utasítja.
Ergo, nézelődni nézelődhetsz a Windows Marketben azzal, ha a Live ID regisztrációkor nem Magyarországot adod, hanem például USA-t, de vásárolni viszont semmit nem tudsz!
Nem mellesleg a Live ID-vel is van gond... Ugyanis a Live ID-ben csak a regisztrációkor egyszer állíthatod be az országot, utána többet nem változtathatod meg. Vagyis ha van egy Live regisztrációd és mondjuk átköltözöl USA-ból Németországba, már nem változtathatod meg a Live ID-nél az országot, és ezáltal nem is rendelhetsz hozzá német hitelkártyát. Ahhoz, hogy német címet és kártyát választhassál ahhoz új Live ID-t kell regisztrálni német megjelöléssel.
Az már csak mellékesen a hátránya, hogy így minden programod amit az USA Live ID-vel töltöttél le, levesbe megy. Ugyanis az új regisztráció nulláról kezdi az egészet. Másrészt így a Windows Market is németül fog beszélni, és nem is állíthatod neki át, hogy ne németül beszéljen. De ez olyan szinten, hogy pl. egyszerű példaként említsem a Need for Speed Undercoverben még az átvezető videók is német nyelven beszélnek.
-
erdoke
titán
A készülék esetében nem a SIM számít, hanem a regionális beállítások. Emellett nézi a Live/Zune regionális beállítását + a hitelkártya címét. Sok kombinációt próbáltam, magyar kibocsátású hitelkártyával nem ment. A közeljövőben lesz egy dán kártyám, majd megpróbálok egy dán Live-ot csinálni hozzá. Kár, hogy sokat nem értek a dán írott szövegből (annál kevesebbet csak a beszéltből).
Szerencsére a készülékeken egyelőre nincs dán nyelv.
-
erdoke
titán
Nem elég, nekem pl. eleve USA Live ID-m van, angolul használom. Nézi a kártya lokalizációját is, és ha nem passzol a készülék és a Live helyéhez, azt mondja, hogy rossz kártya.
Mindez még beleférne, ha legkésőbb januárban megoldanák, de most úgy tűnik, csak 2011 második felében (!), a magyar nyelvi támogatással együtt lesz elérhető a fizetős Marketplace is. Ez így már nagyon gáz, januárra tele lesz jobbnál jobb, 1-5 dolláros programmal a bolt, amihez nincs hozzáférésünk.Persze talál az ember ismerőst, akinek akár előre elutalja a pénzt, de abban egyetértünk, hogy így nem az igazi. Sőt, a többség talán nem is talál ilyen ismerőst.
Mivel az OS funkcionalitásban erősen hiányos, különösen fontos lenne, hogy alkalmazásokkal tudd pótolni ezeket. Pl. minőségi, Google Reader szinkronizálásra képes RSS olvasó nincs beépítve, az elfogadhatóak pedig mind 1.99-be kerülnek. Nekem ez alap, enélkül nem veszem meg a WP7-es készüléket! Másnak meg más fog hiányozni.
-
Mysterion
tag
Ez a kártya felajánlás nem megoldás, egyrészt kockázatos számodra, a regisztráló meg nem jut előrébb vele. Ahhoz, hogy a market tartalmát meg tudjuk nézni, illetve ki tudjuk próbálni a programok egy shareware változatát, ahhoz nem kell hitelkártya. Elég egy olyan Live ID, aminél az ország USA, UK, vagy amelyik ország kínálatára kíváncsiak vagyunk. A vásárláshoz kell a kártya kizárólag. Valószínűleg ha lenne nekünk is amerikai címre regisztrált amerikai kártyánk, akkor nekünk is probléma nélkül menne, így viszont nem megy.
A legbosszantóbb meg az, hogy itt van az erős vas a rendszer alatt (Omnia 7, ugye), és csak "parlagon hever", hiszen amivel jobban ki lehetne aknázni a tudását, ahhoz nincs hozzáférésünk, mert az MS nem tart minket ügyfélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest