Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blunt

    aktív tag

    válasz Invi #2455 üzenetére

    az MS rendszerben sokan többet látunk vagy láttunk. Ezért előlegeztük meg a bizalmat MS-nek. A rendszer mindentől függetlenül szerintem is szuper. Letisztult, átlátható, könnyen kezelhető és gyors. Viszont ugyanez már nem mondható el a frissítésekről. Arról meg már nem is beszélnék, hogy az elején balmer megigérte, hogy itt havonta lesznek frissítések meg bla bla bla. A fagyi vissza fog nyalni. Lehet, hogy vannak olyan emberek, akik eltűrik, hogy ha hüyének nézik őket. Nyilván ez egy országra levetítve is igaz lehet. Nem akarok politizálni, mert az abszolút nem ide illik, de nem hiába szoktak az emberek bizonyos országokban fellázadni, más országokban pedig tűrik, hogy kizsákmányolják őket.

    Itt konkrétan -még ha kicsiben is- ugyanez a helyzet. Folyamatosan hülyére vannak véve a userek, igérgetnek fűt-fát. Nem hiába zártak ma be XDA-n 3 topicot. 3x28 oldalnyi flame, hogy csessze meg az MS és, hogy rakás kaka az egész. De engadgeten ugyanez a helyzet. A normális ember nem szereti, ha hülyének nézik. Lehet engem azért utálni, mert leírom a véleményemet, vagy mert úgy döntök, hogy WP7 helyett ismét az apple-nek adom a pénzemet. És mivel megdolgozom a pénzért ezért nem fog érdekelni, ha egy faceless internet user egy másik regen (vagy akár a sajátján) beírja, hogy "úristen micsoda stílus".

    Csak, hogy mindenki tisztán lásson: Nem a Samsung Omnia 7 készülékkel van a baj, vagy nem a WP7 platformmal, hanem a mögötte álló "supporttal" van a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák