- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
HPEx20i16v #171 üzenetére
ez azért elég sovány. Az iphone kapcsán én csütörtökön voltam benn a t-pontban, (olyan délután 1-2 között) és akkor összvissz annyit tudtak, hogy árak a honlapon, 22én forgalmazás. Szóval gyakran még az 1-2 nappal később forgalomba kerülő cuccról sem tudnak semmit, nem hogy arról amelyiknek még bő 1 hete van odakerülni. Mivel elsőkörben a szolgáltatóknál landol, így gondolom érdemesebb náluk kopogtatni (Ma voltam vodafoneban mivel általában ők szokták leggyorsabban a samsungokat bevezetni, ott sem tudtak semmit, nem is hallottak a mobilról)
Így persze nem rózsás a helyzet, de még mindig jobb mint MM ben ahol a pécsi boltban még mindig nem tudnak semmit a samsung f480 ról ami több mint 1 hónapja a szolgáltatóknál van sés papíron lehet kapni az MM ben. megkérdeztem boltost, mert nem volt kirakva, azt monda ő még nem ltott ilyet raktáron sem. -
mrbean00
csendes tag
válasz
HPEx20i16v #157 üzenetére
sziasztok van pár java játékom és az omnián van java támogatás . témákat lehet rá letölteni ??????
ja és ha modjuk iphone vennék akkor lehet ugy vásárolni a régi elöfizetésemmel .
Aelyik jobb áron lesz aszt fogom venni .
kiváncsi lesz hogy lesz e ilyen : iphone vs omnia
oktoberig várog mert akkor van a szülinapon és akkor megajándékozom magok . -
kmrmtms
csendes tag
válasz
HPEx20i16v #80 üzenetére
Aki méreket szeretne összehasonlítani, nem kell papír meg olló
http://sizeasy.com -
ben11
őstag
válasz
HPEx20i16v #80 üzenetére
Hi!
Itt válaszd ki mellé az e51-et, méretarányos képek és egymásra is tudod őket "tenni" itt: -
Inarus
addikt
válasz
HPEx20i16v #80 üzenetére
adatok - vonalzó - olló - papírlap, igény szerint szines ceruza.
Bocsi, nem bírtam kihagyni. No harag. -
Victor-y
aktív tag
válasz
HPEx20i16v #80 üzenetére
én meg kérhetnék egy közös képet az omniáról és az olsen ikrekről?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
HPEx20i16v #71 üzenetére
Eltévedés szempontból... a Mioval nem nagyon jutsz sehova...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
HPEx20i16v #58 üzenetére
Külföldön más adatbázist használnak, igen. Horvátország szempontjából egyébként tudtommal a Mio a nyerő, csak jussál ki odáig
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
HPEx20i16v #55 üzenetére
A Garmin XT és az iGO8 térképe bitre ugyanaz. Topmap mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest