- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Ugyan dehogy.
Én három nyelven beszélek, méghozzá jól, évekig Angliában éltem, de még odakint is magyar felületű telefont használtam. Nálam ez része a "fogyasztó megbecsülése" dolognak, olyan, mintha úgy árulnának nekem kocsit, hogy nincs rajta ablaktörlő, mondván, hogy minek rá, hiszen magad is le tudod törölgetni.
De ugyanakkor megértem azokat is, akiknek meg egyáltalán nem fontos. Végülis ez is csak ízlés kérdése.
-
TwentySix
aktív tag
Nem a szolgaltato gyartotta hozza, hanem a megfelelo szoftververziokban gyarilag benne van.
En Angliaban vettem az enyemet (a legelso korben), kartyafuggetlen, es van benne magyar nyelv.Alex91 azt hiszem Te kerdezted a jalszokezelot, nemreg Androidra is megjelent az 1password nevu program, ez masterpassword hasznalatat teszi lehetove,nagyon kenyelmes.
Ha meg csak tarolni, megnezni akarod a kulonbozo pass-okat, ajanlom, az e-wallet nevu programot, remekul hasznalhato erre....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest