- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
ehhez még hozzájön h 245K és 145K, akkor egyételmű h ez iphone killer
aki fanatikus almás úgyis megveszi a szifont, de sztem a samsung sokkal többet fog eladni galaxyból
ráadásul biztos enged a samsung az árából amikor lecsillapodik az igény rá, az apple nem erről híres
szal Galaxy méltó ellenfele, sőt
-
Dr.Anonymus
addikt
"érdekes mások meg azért pampognak, hogy apple koppintás..."
- egyes emberek minden érintős telefonra ezt mondják..."mert műanyag? "
- lehetne fém..."most komolyan mit várunk el egy telefonba épített ratyitól?"
- csak annyit ami egy éve még simán ment a samsungnak (innov8, stb.)"sokaknak jobban bejön"
- azért meghagyhatták volna azt az opciót, hogy ki lehessen kapcsolni, azok kedvéért akiknek még se jön be... -
Bluegene
addikt
de azon van egy megharapott alma, az már más
ha poénból a Galaxy-mra ráragasztanék egy almát, akkor könnyebben vennék a birkák ugyanazt
sztem a műanyag is lehet jó, sokan ezen fintorognak, de azért a műanyagnak kellemesebb a tapintása és könnyebb is, nem értem miért kell emiatt fikázni, bezzeg ha jól tudom az iphone 3G/S is műanyag, ott persze nem gáz
-
Dr.Anonymus
addikt
figyu ebbe a telefonba tényleg nem lehet szerelmesnek lenni...
és igen is kell az...- unalmas semmilyen design (inkább legyen megosztó a design mint pl. a hero, de viszont karakteres)
- finoman szólva sem prémium anyaghasználat
- a kamera hozza az átlagot - de semmi extra
- a kezelőfelület igazából nem jobb mint a sima 2.2 androidha a fentiek közül legalább valamit teljesítene akkor a telefonnak lenne egy jellegzetessége amiért beleszeretsz, de ebben nincs
azért még persze nem rossz telefon, de nem egy emlékezetes darab, ami majd bekerül a "nagy könyvbe"...
-
Én most a nagy monitoromra gondoltam (26"-os LG), nem az iPhone-ra/iPadre, de ha már így felhoztad, két dolog. 1) Nekem egyáltalán nem hiányzik a Flash, szerintem nem mobileszközre való a webes formája, illetve 2) láss csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest