- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathrine
tag
Ezektől az apró kötözködésektől eltekintve nagyon odáig vagyok meg vissza.
Az internet nagyon gyors, pedig a gyári böngésző van rajta. Android market-en egy csomó hasznos és haszontalan alkalmazás van, lehet válogatni rajta bőven. Fényképezni, videót felvenni még nem nagyon volt módom, bár én ezeket csak akkor használom, ha olyan helyzetben vagyok, hogy nincs fényképező. Nem zavar, ha a képek nem tökéletesek.
Minden más is nagyon gyors, belassulást még nem tapasztaltam, bár nem is telepítettem rá sok alkalmazást (2-3-at).
Ami másokat zavarhat (nekem kifejezetten tetszik), az az, hogy az sms-eket nem bejövő/kimenőként kezeli, hanem társalgásként.TwentySix: Köszi
Igazából engem sem szoktak zavarni ezek (csak gondoltam, hogy megosztom másokkal), úgy vagyok vele, hogy megtanulom egy idő után. Egyik telefon ilyen, a másik olyan. Nekem mondjuk még a méretét is szoknom kell, nem elég nagy a tenyerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest