- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeverGone
tag
Sziasztok!
Nemrég két hétig ezt a telefont kellett újra használnom, mert az addig használt telefon tönkrement és már úton volt a cserekészülék. Nekem 4.4.x-es Android van rajta (valamelyik CM), és maga az eszköz egész használható addig, amíg a Google dolgai nem kerülnek fel. Utána már a levelezés, Hangouts megy döcögősen, de inkább ne erőltessük. Kár, hogy csak 512 MB RAM került bele, pedig amúgy nem lenne rossz eszköz most sem. Nyilván 4G-t nem támogat (ezt hülyeség is volt leírni), de ha úgy nézzük, egy közel tíz éves eszközről van szó, amit én pl. hét évig használtam teljes megelégedéssel.
Ui.: Jól emlékszem, hogy ennek a készüléktípusnak volt egy másik fórum-topicja is?
-
stbtamas
aktív tag
Hali
Valakink nincs veletlen egy ODinos gyari softrol backupja?
Indias utan csak kiirja a modelt es ott megall..
REcoveryba nem enged be, csak downloader modeba..
-
Firka30
tag
Tesomnak sikerült elcseszni a feloldó mintát( sokszor ),gmailbe sem tud belépni...hard reset szoftot vagy ujra huzni s megoldható tudom.
Az érdekelne,hogy az adatokat le lehet-e menteni előtte ilyen állapotban? -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Hol tudom beállítani hogy ne a Kies-t inditsa el? Hanem adattárolás legyen ha USB-t teszek rá?
Kicsit erős volt nekem a 4.1-es droid után visszaugrani a 2.3-sra :S -
Dondenis
aktív tag
Sziasztok. Adott egy i9000-es teló. Apósnak szánt ajándék! Mielőtt átadtuk volna 1-2 napig teszteltem hibátlan volt. Nekem (note 2őm van) teljesen feltöltött tökéletes állapotban adtuk át!! Munkája végett 2 napig nem tudott vele foglalkozni. Utána elővette és se kép se hang!! Töltésre sem reagál!! Csak az alsó két gomb világít! Mi lehet a gond? így meghalt volna egyik napról a másikra?
-
Nodika88
tag
Ha feszítem a készüléket, csak akkor tudok hívást indítani! Viszont a térerőt fullon jelzi folyamatosan, ez miért lehet??
-
Toncsiii93
tag
válasz
Toncsiii93 #706 üzenetére
.
-
Toncsiii93
tag
válasz
Toncsiii93 #705 üzenetére
Újrainditás után megint jó. Eredeti romot visszaraktam akkor is ezt produkálja.
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! Mitől lehet az hogy nem tudok hívni? nem akar kicsengeni? Engem se tudnak hívni. De mobilnet stb jó
-
Ice-ozsé
tag
Samsung telefonok az egyik legjobbak szerintem, de olyan tömegesnek tűnik, hogy egymás után dobálják ki az újabbnál újabb verziót, és szinte csak a kiadási dátumban térnek el egymástól.
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni? Eljutottam odáig hogy Odinnal kéne visszaraknom a stock romon. De egyszerűen mindig megáll valahol a telepítés(elején) [setup connection stb.]. Telepítettem a samsung drivert, és a kiest, másik számítógépen megpróbáltam csak dirverrel kies nélkül. Kérlek segítsetek
-
daniele
aktív tag
-
HUNPablo
tag
Nagyon halott topik :S de azért megkérdem most melyik a legjobb rom erre?
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, édesanyámnak vettünk egy i9000 et, htc desire s volt/van neki, és elvileg ugynaaz a processzor van benne, mégis lassabb sokkal mint a htc, leujabb gyári hvatalos gb van rajta, quadrantot futtatva cpu : 1100 htc nél 1800 ez mi miatt lehet ? minden másban jobb az s, de a proci miatt lassan is futtatja a testet jóval, valaki megtenné aki gyári romot használ h lefuttatt egy quadrantot és megnézi mennyi pontot és el benne és azt részletesen leírná nekem ?
-
tabi.tamas
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősnek van egy Samsung Galaxy S gt-i9000 -es telefonja, viszont a gorilla glass eltört. Mennyiér lehet kicseréltetni???
A választ előre is köszönöm!
-
azoltan88
tag
Tisztelt fórumtársak! Nemrég egy Galaxy S készülék boldog tulajdonosa lettem. A telót úgy kaptam, de nem a gyári felület van rajta, hanem a gyári ICS 4.0.4. A kérdésem az hogy hogyan tehetném meg a régi rendszer visszaállítását? Kiesen keresztül lehetséges? Nem akarok semmit sem elrontani rajta, mert egy darabig kölcsönben lesz nálam. Előre is köszi!
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Most lettem egy Samsung Galaxy S tulajdonosa, és szeretném root-olni valamint egy CM 7.2 vagy CM 9 romot feltenni mert alapból telenoros a készülék én pedig vodás vagyok. Egy egyszerű leírást tudna valaki adni vagy linkelni, mert amiket eddig találtam nem nagyon értem...a régi ZTE Blade telefonomon sokkal egyszerűbb volt ezeknek az elvégzése.
Köszi előre is a segítségeteket! -
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Telenoros SGS I-re mi az utolsó hivatalosan, KIES átal is elérhető android verzió?
-
picstike
tag
Sziasztok! Szeretnék pár telefonszámot letiltani,hogy ne tudjanak hivni engem. Amikor hivnak,be tudom állítani,hogy hozzáadás tiltólistához. Ezt a naplóban tudom,ha rámcsörög az illető. Viszont hiába adom a tiltólistához,továbbra is lehet hivni. Mi az oka? Mit rontok el?
-
gthomma
senior tag
Aki még Galaxy S-t használ annak ajánlom figyelmébe ezt a romot:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1664049
Mintha egy új készüléket vennénk
-
Pepeninho
őstag
Nagyon kihalt a blog az én készülékem meg csak cserében van, ezért nem is nagyon elemzem. Azért megpróbálok segíteni. Amire figyelj, hogy nagyon gyenge anyagból van. az enyém totál kopott, hullámos, stb. A rendszerrel még nem tapasztaltam hibát, egyszer leesett (10 centit) és attól rögtön kikapcsolt. ez mondjuk kicsit furcsa. Nem kellett neki sok hozzá. Egyébként jó telefon.
Olvass vissza mindenképp, akkor több okosságra lelhetsz.
-
Pophair
csendes tag
Sziasztok!
Éppen Galaxy S vásárlása előtt állok! Az lenne a kérdésem hogy mi a legfontosabb amit feltétlenül megnézzek rajta??? (vannak-e vmilyen típushibái stb.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv -
Pepeninho
őstag
Köszi a segítséget, megoldottam.
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem. Kaptam egy ilyen készüléket amíg javítják a telefonom. Nem tudom beállítani a 3G-t. Vodafon-os vagyok. internet.vodafone.net amit be kell írni de mégse működik. Lehet, hogy rosszul csinálok valamit Valaki segítene? Köszi.
-
metalbull
csendes tag
Sziasztok! Sürgős segítségre lenne szükségem. Barátnőm sgs-n nincs bejövő hívás. Villan egyet és annyi. A hÍVónál meg hangposta. Meg ha hosszan nyomjuk a kikapcsoló gombot nincs olyan h néma üzemmód csak kikapcsolàs, pedig eddig volt. Az alkalmazások beállításainál leállítottam pár programot és valszeg valami olyat is amit nem kellett volna mert azóta megőrült a telefon. PLS HELP gyári reset segít csak? Vagy segít egyàltalán :$
-
jacis
nagyúr
válasz
arnold9216 #675 üzenetére
Tesóm S2-ese is ezt csinálja mostanában.
-
sinesz
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá vállt kedvenc telefonom!
http://aprod.hu/hirdetes/gyari-fuggetlen-i9000-kifogastalan-allapotban-elado-IDiRy0.html
-
arnold9216
csendes tag
Valaki talalkozott mar azzal a problemaval galaxy s-nel,hogy a kepernyo veletlenszeruen kivilagit aztan elalszik?jol jonne valami megoldas vagy tanacs.. mert igy nagyon hamar lemerul az aksi is...
-
borotvahab
csendes tag
-
Zedz
addikt
Hi!
Szerintetek megérné, ha haveromtol 50k-ért megvenném a használt sgs-ét? Kicsit kopott, de kb ennyi baja van csak. Vagy gyűjtsek inkább egy 2 magos telora, mert ugye lassan már a 4 magos vasak jönnek!
-
HawerKing
őstag
Sracok szerintetekjo uzlet ha elcserelem az X10 esemet egy Galaxy S re?
-
andrew82
tag
sziasztok!
Egy gyors kérdés: Miért nem tudom megváltoztatni az sms hangot? Bármire állítom, mindig egyféle hangot ad ki
Szerettem volna egyedi sms-t, be is másoltam a megfelelő mappába, látom is mikor át akarom állítani, le is játszik mindent, csak nem állítja be.
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
DigitalF888 #665 üzenetére
Nagyon köszi!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Úgy értem hogy hogyan tudnám telepíteni őket a telóra,miután felmásoltam.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Helló. A galaxy S-re hogyan tudok a netről(PC-n)leszedni androidos játékokat esetleg programokat???? Fontos lenne. Előre is köszi!
-
DigitalF888
csendes tag
válasz
Bernyó84 #662 üzenetére
Szia!
Én a Galaxy S-t választanám a helyedben. Leírom, hogy miben melyik jobb (szerintem):
A Galaxy S-nek Super AMOLED kijelzője van, ami gyönyörű színeket, és tökéletes feketét jelent, viszont a sub pixelek elrendezése miatt közelről nézve pixelesnek tűnik a kép (főleg fekete alapon fehér szövegnél) de ez szerintem egyáltalán nem zavaró, hacsak nem szokásod 2 centiről nézni a telefont. Az Optimus Black-nek NOVA kijelzője van, ami egy IPS panel. Ez nagyon nagy fényerőt, szép színeket és hatalmas betekintési szöget jelent.
A hardverük nagyjából megegyezik, de a Galaxy S mégis gyorsabb.
Szoftver szempontjából is a Galaxy S áll jobban, mert 2.3 van rajta, míg az Optimus Black-en csak 2.2 (ez hamarosan frissülni fog).
A kinézet teljesen szubjektív dolog; nekem mindkettő tetszik.
A kamerájuk nagyjából megegyezik, de a Galaxy S-en nincs vaku.Remélem tudtam segíteni.
-
HDSamurai
csendes tag
Én szeretném Samsung Wave gyárilag független fekete limitált telefonom egy Galaxy S-re cserélni,persze értékegyeztetéssel.Jelenleg is tokban van hordva,a készüléken van két apró karc,az akkufedélen,és az oldalán,azon kívül megkímélt állapotban van.Minden tartozéka megvan a headset nem volt használva csak kipróbálva,h szól-e.Van hozzá egy gyári gumi tokom amit mellékelek,+egy övre fűzhető bőr tok(4-Ok Kourier Horizontal))+1gb micro SD+egy dvd amin ingyenes,és fizetős tartalmak is vannak.
1.0ás JF1es bada szotver van rajta,ami hibátlanul működik.cserélnék Samsung Galaxy S-re 2.2es/2.3as szoftverrel,csak megkímélt állapotú,független,vagy telenoros készülék jöhet szóba,állapottól függően ráfizetek,a 16GB-os változathoz az 1 gigás memóriakártya helyett egy 16GB-os (class 6) SDHC adok hozzá adapterrel.(Silicon-Power)
Miskolc 0620/506-4713 Péter
(nembiztos,h elsőre fel tudom venni,ha dolgozom) -
gambesz
tag
Sziasztok!
Havernak nem kapcsol be a 3g..Nem jelenik meg az ikon sem. Tudtok rá mondani valamit?
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S vagy LG Optimus Black? Nagyjából egy árban tudnám beszerezni őket.
Üdv,
Berci -
sinesz
csendes tag
Dobozában eladó Samsung Galaxy S mobiltelefon kifogástalan állapotban!
Gyárilag független (nem függetlenített), nem buherált (nincs rootolva stb.).
A kijelzőt fólia védi!
Doboz, töltő, adatkábel, lemez, autós tartó + töltő, bőrtok, 1930mAH akkumulátor, 3500mAH akkumulátor + hátlap (egy helyen picit hibás a hátlap, de nem szembetűnő), fekete szilikon tok, és természetesen a telefonban lévő gyári akku és hátlap, gyári headset.75e
Az ár irányár! -
ettee
csendes tag
Üdv!
Eladom GYÁRI garanciás kártyafüggetlen Samsung Galaxy S 85ezer ft-os irányáron! ettee2@gmail.com
Bár ha tudnék rá olyan szoftvert ami javít a diktafon felvételi minőségén akkor lehet hogy nem adnám el. Ha valaki tud az Androidra ilyen programot megírhatná! De ha valakinek nagyon kellene és eljön érte 85-ért odaadnám. köszi -
tayler767
csendes tag
Hello mindenki, valaki segítsen hogy frissítsem mert a kies-sel nem tudtam, ahogy írták a samsung oldalán jólenne rá a 2.3-mas
-
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Galaxy S-t amin 2.2 froyo van. A fejlesztés menüpont alatt nincs ott az ébrentartás töltés közben lehetősége. Van valamilyen mód arra, hogy ne kapcoljon ki a kijelző??
Navigációhoz fontos lenne(Amigo-ban sincs ilyen beállítás)!Ha tudtok valamit segítsetek légyszi!
Köszi!
-
haligábor
tag
válasz
austenit #655 üzenetére
sziasztok
a napokban vettem egy samsung galaxy s-t és nekem már régóta bejön a telefon
elég jó telefon, de androidban kérnék egy kis segitséget, előtte volt egy lg gt540-m amin ismerkedtem az androiddal, de a galaxy jelentősen jobb készülék mint a gt540... ha valaki tud segitsen nekem elmélyülni a dolgokba mit is csináljak vele hogy a "magamévá" tegyem
ja függetlenítés ről itt olvashatsz: [link]
-
austenit
csendes tag
Sziasztok!
Függetlenítés témában van valakinek tapasztalata?
Amennyiben igen, egy privát üzenetért hálás lennék. -
Sziasztok!
Ma telefonvásárlás elött állok és 3 választottam van. Galaxy S, Wave ill. Wave 2. Melyiket érdemes megvenni?
Ami fontos, hogy melyiknek tart tovább az aksija illetve ha lehet ilyet kérdezni, melyik jobb.Köszi a segítséget!
-
Jancsibacsi3
csendes tag
Üdv!
Nagyon
vagyok!!!!!!
Az előbbi problémák megoldódtak, de benne felejtettem a telefonomban az ust és lekapcsoltam a pct. Azóta megbolondult a telefon. Nem hajlandó felismerni az usb t, nem lehet bekapcsolni, csak akkor ha töltőn van és nem kapcsolódik a Samsung Kieshez.
Tudja valaki a megoldást.
(igen, ki be kapcsoltam többször is, kivettem belőle az aksit is többször is és ugyanaz az eredmény). -
nolez
csendes tag
Az APNdroid nevű alkalmazással letilthatod szived szerint, viszont ha ujra szeretnéd használni a 3g-t egyértelműen ott is ujra engedélyezned kell. Azt hiszem marketen fenntvan, ha nincs gondolom akkor is megtalálod.
-
scary0519
csendes tag
Valaki segítsen plíííz!
Hogyan lehet kiiktatni, hogy a telefon folyamatosan csatlakozzon a netre? Fenn a képernyő tetején - ha nem is használom a netet - a 3g-s kis ikon akkor is jelentkezik! Vagy ez normális? A régi telefonomnál csak akkor volt ott ikon, ha a net használatban volt, amúgy meg eltűnt!
Előre is köszi! -
-royalflush-
tag
Nekem minden jól megy illetve fut.. nagyon meg vagyok elégedve a tudásával és sebességével...
nekem egy dolog van ami nem tetszik : a gyenge minőségű ház..recseg ropog ha jobban megszorítom... n8 veri keményen ezen a téren.
üdv -
Ati 666
tag
válasz
ForRedGlory #646 üzenetére
-
-
Ati 666
tag
válasz
ForRedGlory #646 üzenetére
Üdv ForRedGlory.
-Már bocsi,de ha kicsit vissza olvasnál akkor láttnád hogy az általam korábban ezen készülékre fel rót problémák 99%-ára találtam megoldást.
-Ergo-tehát azért valamennyire értek a készülékhez,csak mivel hogy ez az első ilyen nagyobb tudású és nem utolsó sorban más márkájú(előtte szinte csak SonyEricsson-t és Motorola-t használtam) készülékem ezért kicsit tovább tart meg illetve át szoknom rá.
-Én nem vagyok egy telefon zsonglőr,de azért analfabéta sem vagyok.
-Az pedig tényleg szarügy,hogy egy telefont legyen az bármilyen okos ügyes stb a mai technikai fejlődés mellet naponta tölteni keljen,ez nekem ,de ahogy látom másoknak is kicsit magas.
Ennyi. -
ForRedGlory
félisten
Fáradjatok már át ide... A Problémáitok 99%-ára van megoldás, csak olvasni kellene...
Ati 666:
"A Pc nekem sem ismeri fel a telefont ,pedig az XP eddig szinte mindent felismer(t)"
Divatosan mondva: user error..."Rövid készenléti idő(max 2 nap, csak a legszükségesebb alkalmazások futtatásával)"
Hol élsz? Mutass olyat, ami többet bír..."Meg az sem nagyon tetszik ,hogy nem tudok új mappákat létre hozni a fotóknak."
Lehet létrehozni..."Én egy picit többre és jobbra számítottam."
Ha értenél a telefonhoz, lehet nem csalódnál benne... -
Ati 666
tag
válasz
Maffia91 #643 üzenetére
Üdv Maffia91.
-Én is frissítettem a Galaxy S-emet 2.2-re kb 1 hónapja,de ilyen hibákat még nem tapasztaltam,de azért azt se mondanám hogy sokkal jobb lett,talán valamivel jobban kíméli az aksit
-Én igazából a Skype miatt frissítettem(a Facebook valahogy nem hoz lázba) ,mert azt mondták a szervizben,hogy a 2.2-es verzióval működni fog rajta,de én még nem találtam meg a mikéntjét.-Garanciát gondolom adott a szerviz?
-Mert akkor én a helyedben visszavinném amíg nem késő(végül is erre való a garancia). -
sesshou
senior tag
Valaki meg tudja nekem mondani hogy mi a külömbség a samsung galaxy s modelljei között az egyes külsőségeken kívül gondolok itt az i9000 -re a vibrant ra és a fascinate ra.
-
Maffia91
aktív tag
Srácok!
Feldobták a szervízbe a 2.2őt a telómra , de nem tudom, hogy kinek mi a véleménye, mert nekem nagyon nem jött be.
Állandóan befagy. Pl. meg akarom nyitni a rádiót és se kép se hang....
Újraindítom, utána megy, de akkor meg a felső menüsor nem jön le....
Visszalépéseknél 2-3 mp-ket kell várni mire visszarezeg vagy visszalépjen. Majdnem minden programnál ez van....Nem tudom, hogy ez csak nekem van, vagy másnak is?
Mi lehet a probléma?????
Mien megoldást találjak ki rá?Köszi
-
wwl
csendes tag
de az sem felel meg vagy is nem felel ne meg ha naponta kellenen töltenem.
Ez undorító. A szarzsák okos telefongyártók nem jöttek rá, hogy próbálják úgy elrendezni a telefon hátulját hogy a lehető legnagyobb aksi bele férjen és nem kell mindenáron a papír vastagsághoz közelíteni. -
wwl
csendes tag
Sziasztok!!!!!!!
Valakinek tapasztalata van az ehhez a Galaxy s hez kapható
Mugen Power 3200mAh Extended Battery for Samsung GalaxyS i9000 akkumulátorral kapcsolatban????????Itt a link:
http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-3200mah-extended-battery-for-samsung-galaxys-i9000.html
-
Sógi
addikt
Hello,
Nem tudjátok véletlenül, h az S2 fém vagy műanyag burkolatot fog kapni?
-
Ati 666
tag
válasz
Jancsibacsi3 #636 üzenetére
Üdv.
-Nekem kb másfél hónapja van egy ilyen telefonom,az Androidot már frissítettem rajta 2.2-re.
Ami tetszik:
-Hogy a Samsung-nál ingyenesen elvégezték rajta a frissítést.
-Nagyon jó a hang minősége(hangzásban a Sony Ericsson-t azért még így sem éri útól,de a Nokia-nál mindenképpen sokkal jobb).
-Jó a kamerája stb stb.Ami nem tetszik:
-A Pc nekem sem ismeri fel a telefont ,pedig az XP eddig szinte mindent felismer(t).
-Rövid készenléti idő(max 2 nap, csak a legszükségesebb alkalmazások futtatásával)
-Meg az sem nagyon tetszik ,hogy nem tudok új mappákat létre hozni a fotóknak.-Én egy picit többre és jobbra számítottam.
-Fontolóra vettem az eladását - bár igaz megint aláírtam érte 2 évet. -
Jancsibacsi3
csendes tag
Udv mindenkinek. hat en is megvettem ezt a csodat de sok vele a gond.
Pl.
1. amikor pcre kapcsolom, a gep egyszeruen nem olvassa be se a belso se akulso memoriakartyat.2 A Fuji finepix 1800as gepemmel keszitett videokat keptelen beolvasni
3. nem talaltam rajta normalis office programot (doc, excel), es szotarprogit se, ami a nokiamnal (e71es)alap
4. nem tudok masolni kulso memorikartyarol a belsore sem
Voltak hasonlo problemaitok?
-
svili
tag
Hi!
Egy hete vagyok boldog tulajdonosa egy Samsung Galaxy S készüléknek - hála a topicnak, nagyon könnyen sikerült "belaknom". Egyedül a GPS funkciót nem próbáltam ki "élesben", a cellaadatok szerint kis tévedéssel de jó helyre pozicionált. "Rendes" navigációhoz persze pontos helymeghatározás dukál..
Ha már naviról van szó: a "7 day trial" megjelöléssel letöltött navi program 7 nap után feldobja a talpát, vagy csak a térképeket nem lehet hozzá frissíteni? Sajnos a Samsung még mindig nem engedi a market fizetős részét nekünk (nem kell a szittyamagyarok pénze, warezoljanak csak serényen...)Egyébként fantasztikusan jó telefon - igazi minőségi ugrás a SE P1 után..
-
vagamo
őstag
Sziaszto!
Napokban készülök megvenni ezt a telefont. 1 nagyon fontos kérdésem van:
-Lehetséges megoldani azt, hogy ha a telefonhoz van mobilinternet előfizetés, de én néha laptopon keresztül szeretnék nettezni akkor ezt a telefon mobilnet előfizetésével tudjam megtenni, ne keljen + mobilnet előfizetés laptopra is? Összelehet kötni a telefont+laptopot, hogy így lehessen használni? Wi-fi vagy adatkábelen keresztül?
Köszi a válaszokat!
Frissítésről nem tudtok?
mert bár nagyon tetszik a telefon de hiányzik belőle 1-2 dolog
-vaku
-videóhívás /másodlagos kamera/
-Középső navi gombT-mobilnál fogom venni, de ha tud valaki 50K környékén újat akkor szívesen megvenném azt.
-
válasz
Gabenvagyok #632 üzenetére
hosszan nyomsz a főképernyőn -> mappák -> új mappa...stb!
-
Gabenvagyok
csendes tag
válasz
Gabenvagyok #631 üzenetére
a névjegy kirakása főképernyőre megvan, de hogy rakok ki mappa vagy fájl hivatkozást?
-
Gabenvagyok
csendes tag
Hali,
Lenne pár egyszerűbb kérdésem:
-névjegyet lehet kirakni főképernyőre?
-ugyanez.. mappát vagy fájl hivatkozást (pl excel fájlra) lehet kirakni főképernyőre?Köszi!
-
Ati 666
tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Okostelefon(ok)ra mint pld:Samsung Galaxy S érdemes-e valamilyen vírusirtó szoftvert telepíteni ha igen milyet?A válaszokat előre is nagyon köszönöm mindenkinek.
-
Gallardo007
tag
Ha esetleg valakit érdekelne:
[link] -
Ati 666
tag
válasz
bigmasterg #50 üzenetére
Üdv mindenkinek.
-Nekem ugyan csak pár napja van Galaxy S-em és még igencsak a tanulási fázisban járok vele mert hogy okos telefonom még sosem, de Samsung-om is csak nagyon régen volt anno egy R-210-es.
-Nos nekem ez a modell úgy tetszik ahogy van a design-t és a tudást is bele értve.
-Persze az itt felsorolt apró hiányosságok mint pld: a segédfény a kamerához,a fizikai exponáló gomb, jó lett volna ha a hívás fogadás és elutasítás gomb is fizikai gomb lett volna vagy egy picit izmosabb akkumulátor stb engem is bosszantanak egy picit,de ezekkel még valahogy meg tudok barátkozni. -
gyuri2008
veterán
Bocsi téves.
Átraktam a másik fórumba. -
válasz
DEsztike. #622 üzenetére
lehet, hogy azóta már nem aktuális, de; követelmény, hogy valamilyen mobilnetes csomag aktiválva legyen! elég a netstart is, aminél nincs havidíj, de azzal csak ingyenes oldalakat nézegess, ellenkező esetben húzós lesz a számla!
az nem elég, hogy neteztél már rajta, amennyiben azt wifi hálózaton tetted... -
DEsztike.
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!!
Van egy Samsung galaxy i9000 telóm (T-mobile-os)
Problémám az lenne, hogy nemtudom behozni rajta a 0.facebook.com (ingyenes facebook) használatát.
A böngészüm működik, neteztem már rajta, de ezt az oldalt nem akarja behozni...
Ha valaki tudna segíteni , hogy mi lehet a probléma, nagyon megköszönném.. ! -
ForRedGlory
félisten
válasz
Mazsola113 #618 üzenetére
Hogyne lenne benne zenelejátszó. Elolvastad egyáltalán a tesztet?
Kikapcsolva pedig nem ébreszt, de hogy megnyugtassalak, manapság egy androidos mobil sem fog, szóval ne ez alapján ítéld meg a telefont, amivel alapból sok gond nincs. Hétköznai használatra abszolút megbízható, jobb nem kell és nem is igen van (nem flame, tény).Olvasd végig ezt, a telefon topicjának 1-es hozzászólása (én írtam), és sok mindenre kitér. Most fog bővülni nemsokára jó néhány dologgal. Ha ezt elolvasod, sokkal okosabb leszel
-
Rezi
tag
Sziasztok !
Az Iphone4 állítólag tud olyat, hogy a telefon folyamatosan online és ha rádugom a gépre akkor automatikusan a gép is online lesz (tehát nem kell tárcsázni mint pl symbian esetében). A Galaxy S tudja ezeket ? Vagy hogyan működik a netmegosztás ? Itt is tárcsázgatni kell ?
Köszi
-
Mazsola113
csendes tag
Hali, lehet most butaságot kérdezek, de egyre több hibát írtok róla... Igaz az, hogy nincs benne zenelejátszó? Már azt is olvastam valahol, hogy rádió sincs benne... Nem ébreszt ha ki van kapcsolva??? Nekem van egy eladó Samsung S8300-ám, ami tökéletesen működik, karcmentes meg minden, ezt el akarom adni... de abban legalább nincsenek ilyen hibák
-
Shuti
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a telefon töltőn van és miután végzett a kijelző folyton világít, figyelmezet hogy húzzam le, és akkor már aksiról megy, és éjszaka ez zavaró mert nem látom és merül az aksi reggelre. Erre van megoldás?
Másik kikapcsolt állapotból nem ébreszt. Erre valami??
Köszönöm a segítséget
-
BiP
nagyúr
kék szolgáltatónál megint akciós a galaxy s, ha valakit érdekel.
-
Moo1985
csendes tag
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy mi a különbség az i9000 és a T959 között? A T959 csak annyiban tér el h a T-mobilnak gyártotta a samsung, vagy van más is?
-
rizso
addikt
Aki Galaxy S-t akar venni a közeljövőben, az nem akar IDE csatlakozni? Hátha összejönne a dolog
-
fifibox
csendes tag
Samsung I9000 Galaxy S 2 napos,dobozban,fóliával,garancia papírral eladó.
Ár:90.000Ft
Érd:fifibox@freemail.hu -
ForRedGlory
félisten
-
vad-asz
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám merült fel a készülékkel kapcsolatban, hogy nem futnak az USSD kódok. Egyszerű egyenleg lekérdezést szeretnék (*102) , amire kiírja, hogy USSD kód futása, de nem csinál semmit. Köszi
-
Royale01
csendes tag
Esetleg ha valakit érdekel,
Eladó. Vodás 2010.09.13-án vásárolt 3 napot használt Karcmentes , hibátlan állapotú, jótállási jeggyel. Az ár fix.105.000 Ft
Cegléd
70/340-1825 -
kpal
nagyúr
Igy a tesztet elolvasva jónak tünik de 140k kinem adnék érte max 80k . De az aksi az nagyon gyenge ha ilyet vennék nálam max fél napig birná stóval tovább keresgélek a telók között.
-
Dr. Akula
félisten
az Asphalt 5 telepítése közben például ketten is hívtak, a telefon elkezdett csörögni, a képernyő elsötétült, én meg képtelen voltam fogadni a hívásokat. Ettől idegbajt kaptam, fizikailag is létező híváskezelő gombok kellenek, pont. Vagy nem biztos, hogy kellenek, de akkor ez a rész legyen rendesen megcsinálva, mert eddig az iPhone-on kívül még nem találkoztam olyan készülékkel, amelynél ez a rész is száz százalékos lett volna.
Ez a hiba még mindig megvan? Elég gáz, még jó hogy vásárlás előtt olvasom.
-
k.marton.b
csendes tag
Sziasztok. Vettem egyet, szeretném megkérni azokat akiknek van tapasztalatuk a készülékkel, szíveskedjenek pár jó ötletet adni beállítások és alkalmazások területén.
Valamint hogyan lehet blokkolni az adatforgalmat és csak a WiFit engedélyeztetni. Rá sem kérdez h melyiket használhatja... Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest