- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
TwentySix
aktív tag
válasz
ForRedGlory #590 üzenetére
Ezek szerint nem olvasta
-
TwentySix
aktív tag
Izles dolga, nekem bejon a TouchWiz 3 felulet. De akinek nem, pillanatok alatt lecserelheti masra....
Azert olvasd el ezt a tesztet is....A Desire nagyon gyenge pontja (tobbek kozott) a nagyon gyenge grafikus gyorsitas, ez most meg jatekoknal jon ki nagyon szembetunoen, de kesobb az alkalmazasoknal is problema lesz..
-
TwentySix
aktív tag
Nem kell adobe, minek, az alap thinkfree office tokeletesen kezeli a pdf fajlokat, szerkeszteni is lehet....
Persze azert akinek ez nem felel meg, van rengeteg third party program... -
TwentySix
aktív tag
válasz
woodpaul #476 üzenetére
En azert vitatnam.... Hasznalhatosag pont ugyanolyan, plusz megfejelve a nagyobb kijelzovel, a bikabb hardverral.... Na ez nem mindegy, foleg a kesobbi szofvereknel, amik ki is hasznaljak a benne rejlo pluszt.... Jatekoknal most is durvan lehet erezni.
anyaghasznalat: Kinek mi a minoseg, nekem bejon a piilekonnyu suly, es a muanyag. A legfontosabb a jo illesztes, a merevseg, es ebben teljesen ott van a samu is. Nincs hideg femfogasa, tokeletesen belesimul a kezembe, kivetel a kikapcsolo gomb, hogy torne el a keze aki oda tervezte....
A HTC-s widgetek beszerezhetok, akinek az kell, a TW3 lecserelheto, pl. az ADW launcher nagyon nepszeru.. szoval szemelyreszabhato.
Nekem sokkal fontosabb a 2 GB belso memoria, a mobile AP pont lehetosege, a nativ filmlejatszas.... Es van akinek az alapbol benne levo magyar nyelv is (nalam ez nem jatszik szerepet).A fulhallgatot valahova eltettem, nem tudom kiprobalni most, de elobanyaszom....
-
TwentySix
aktív tag
válasz
woodpaul #468 üzenetére
Egyetertek, En is sokat bosszankodok ez miatt, foleg az autos toltovel kapcsolatban, nem eleg hogy idiotan nez ki a felfele kimeno kabel, de meg nagyn be is tudja fesziteni a rugalmas (spiralis) madzag, felek hogy baja lesz a csatinak egyszer....
szerintem nezek egy olyan autostartot. amit el lehet forgatni, igy fektetve tudom beletenni, enyhul a problema, de nem szunik meg, mert ha hivnak, a kabel ugyanugy a nyakam kore tekeredik......
woodpaul nem akarlak befolyasolni, de szerintem sokkal jobb, idotallobb vetel a Galaxy, a modernebb processzor, a 3D grafikus gyorsito, a divx/xvid/720p videok nativ lejatszasa, a nagyobb memoria, belso tarhely, az N-es Wifi, a Bluetooth 3.0, a Mobil AP lehetoseg (a froyo nelkul is) es a frissitesi igeretek mind jobb ajanlatok, mint a HTC.
Persze ez magancelemeny, nem kotelezo azonosulni vele.... -
TwentySix
aktív tag
válasz
woodpaul #460 üzenetére
Miert kellett volna? Nem a hatlap a merevito elem, az szimplan egy burkolat. A fo merev keret alatta van pontosan....
Es a kesobbiekben ezt a hatlapot biztos lehet cserelni relative olcson, meg fognak jelenni a dizajnos, egyedi hatlapok a piacon.....fairi nem mondtad termeszetesen, nem is neked szantam az irasom, csak elmelkedtem kicsit...
-
TwentySix
aktív tag
En maradok a Galaxy-nal, pedig nem (nagyon) vagyok szegeny....
Tokeletesen meg vagyok elegedve vele, nagyon jo app-ok vannak mar hozza, mindent talaltam amire szuksegem van (es amire nincs is). Osszesen 56 apps, es 3 game van leszedve. Igaz, mar ott is hagytam a marketben £35-ot, de valamit valamiert, egyszer kell feltolteni a telefont programokkal.
Ehhez azert hozzatartozik, hogy az altalam letoltott progiknak letezik free verzioja is, de en nem tartom draganak a par dolcsit, pound-ot a fizetos verziokra. Nameg utalom a kis reklamcsikokat a progik aljan..... -
TwentySix
aktív tag
itt rendelt az egyik baratom is, idejet sem tudtak megmondani mikor kapja kezhez.
Raadasul a micro SIM a kenyes kerdes, szerintem egyetlen szolgaltato sem bolond, mem fogja siman cserelni a meglevot, uj elofizetes rlz.... De ez majd kiderul. Szoval hosszabb tavon igen draga is lehet.... -
TwentySix
aktív tag
Nem a szolgaltato gyartotta hozza, hanem a megfelelo szoftververziokban gyarilag benne van.
En Angliaban vettem az enyemet (a legelso korben), kartyafuggetlen, es van benne magyar nyelv.Alex91 azt hiszem Te kerdezted a jalszokezelot, nemreg Androidra is megjelent az 1password nevu program, ez masterpassword hasznalatat teszi lehetove,nagyon kenyelmes.
Ha meg csak tarolni, megnezni akarod a kulonbozo pass-okat, ajanlom, az e-wallet nevu programot, remekul hasznalhato erre....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest