- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dotcom
aktív tag
ja,meg hogy mennyi a garancia,,,
-
Dotcom
aktív tag
válasz
ATM_automata #374 üzenetére
jövő hét elejétől lesz csak szállítás, mert még csak előrendelhető, én is azt várom, hogy legyn valakinek, érdekel, hogy mennyire van belenyúlva, és emiatt lehet-e majd frissíteni froyo-ra, ilyenek
-
Dotcom
aktív tag
válasz
Bluegene #370 üzenetére
"ami kb ugyanazt tudja"
csak messziről tudja kb ugyanazt, ha pl így nézzük, van benne érintőkijelző (bár nem mindegy, hogy 3,5-s vagy 4-es), lehet vele telefonálni (bár az iPhone-nal annyira nem
), lehet vele internetezni (bár az iPhonnal ezt is csak részben), de FLAC, DLNA, Divx/XviD, BT3.0 fileküldés az iPhone-ban nincs, stb.stb.stb., ezek azok amik a használatot befolyásolják, nem a repina display, meg a külső (ami a szögletes forma miatt kényelmetlenebb is az iPhone esetében, ezt sok tulaj mondja)
-
Dotcom
aktív tag
mindig kihangsúlyozzátok azt, hogy ez az Iphone 4 és nem 4G, mintha ez valami plusz dolog lenne, pedig a 3G után nem véletlenül 3GS jött, nyilván azért, mert Pistabá a legközelebbi újításkor már 4G-t akart, ez sajna nem jött össze neki (nem tudja a 4G hálózatot, mint a HTC EVO). Na de mégsem adhatott neki 3G-vel kezdődő nevet, mert az nem menő már, így lett csak símán 4. Szóval ez is marketing, csak a valóságot leplező ferdítő trükk a sok közül.
-
Dotcom
aktív tag
válasz
tariattila #323 üzenetére
jó-jó, de mint láthatod, 0%-os részletre lehet kapni 115-ért, ez azért alternatíva...
-
Dotcom
aktív tag
asszem hozza amit kell...a maximumot jelenleg...
-
Dotcom
aktív tag
válasz
tariattila #308 üzenetére
bocs nem neked akartam írni, és rosszul is írtam, előfizetés nélkül van ez a két ár....
-
Dotcom
aktív tag
válasz
tariattila #305 üzenetére
miért van két előfizetéses ár, az egyik 137 a másik 207
-
Dotcom
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #291 üzenetére
hát nem tudom, a wave-nek olyan sunyi kóreai feje van, a másik elölről még jó, de az a hatalmas szem a hátán, a hideg is kiráz, nekem az tűnik gagyinak.
ezzel szemben a galaxy s visszafogott, nem hivalkodik semmivel, kivéve a legfontosabb részét a kijelzőt
-
Dotcom
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #289 üzenetére
jó reggelt
, mindenkinek nem lehet a kedvére tenni, olyan nem létezik...
-
Dotcom
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #247 üzenetére
"unalmas semmilyen design"
érdekes mások meg azért pampognak, hogy apple koppintás..."- finoman szólva sem prémium anyaghasználat"
mert műanyag? ez nagyon kevés, az iPhone4-re sokan panaszkodnak, hogy csúszik, illetve a szögletes volta miatt jóval kényelmetlenebb a fogása, mint az előző generációnak"- a kamera hozza az átlagot - de semmi extra"
most komolyan mit várunk el egy telefonba épített ratyitól?"- a kezelőfelület igazából nem jobb mint a sima 2.2 android"
- sokaknak jobban bejön -
Dotcom
aktív tag
"ebben a készülékben nincs semmi forradalmi, egyszerűen szinte minden benne van, amire a Samsung és az Android jelenleg képes. De semmi több"
vajon mi kell még? jól működik, mindent tud, ami kell, sőt jóval többet is.
sztem jelenleg ez az legjobb legtöbbet tudó okostelefon, működik mindent tud és kész, legalábbis nekem ez a fontos meg a nagy képernyő, nem az, hogy szerelmes legyek a telefonomba LOL -
Dotcom
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest