- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
woodpaul #538 üzenetére
hhhhhhhééééééjjj
ezt az én beszélegetésemből loptad
.. jól tetted
Nekemis ugyanez jött ki miután kipróbáltam, szóval motmár desirét veszek ez nem kérdéses... a galaxy annyival nem jobb hogy fizessek+40k-t márkát váltsak és lemondjak a sense-ről... szal konkurencia megvan.. de még gyúrjál samu ^.^ -
GeneraL_XTX
veterán
-
picur220
veterán
válasz
woodpaul #499 üzenetére
Ez a tokosdi-fóliásdi akkora hülyeség. Ha állandó (pl szilikon)tokot veszel hozzá, akkor az lesz ujjlenyomatos, úgyis azt látod.
Ha a kiijelzőre teszel fóliát, akkor az lesz karcos/ujjlenyomatos, de mivel a kijelző üveg, eleve nem karcolódik, ergo tök fölösleges a fólia. Letörölgetni meg le lehet azt is.A Sense UI szerintem sokkal jobb, mint a TW3.0, bár utóbbit még csak videón láttam, de valahogy nem jött be. Amúgy meg ez is tökmindegy, ha lesz Froyo, úgyis csupasz lesz először, majd csak azután építik fel rá a felületeket.
-
TwentySix
aktív tag
válasz
woodpaul #476 üzenetére
En azert vitatnam.... Hasznalhatosag pont ugyanolyan, plusz megfejelve a nagyobb kijelzovel, a bikabb hardverral.... Na ez nem mindegy, foleg a kesobbi szofvereknel, amik ki is hasznaljak a benne rejlo pluszt.... Jatekoknal most is durvan lehet erezni.
anyaghasznalat: Kinek mi a minoseg, nekem bejon a piilekonnyu suly, es a muanyag. A legfontosabb a jo illesztes, a merevseg, es ebben teljesen ott van a samu is. Nincs hideg femfogasa, tokeletesen belesimul a kezembe, kivetel a kikapcsolo gomb, hogy torne el a keze aki oda tervezte....
A HTC-s widgetek beszerezhetok, akinek az kell, a TW3 lecserelheto, pl. az ADW launcher nagyon nepszeru.. szoval szemelyreszabhato.
Nekem sokkal fontosabb a 2 GB belso memoria, a mobile AP pont lehetosege, a nativ filmlejatszas.... Es van akinek az alapbol benne levo magyar nyelv is (nalam ez nem jatszik szerepet).A fulhallgatot valahova eltettem, nem tudom kiprobalni most, de elobanyaszom....
-
TwentySix
aktív tag
válasz
woodpaul #468 üzenetére
Egyetertek, En is sokat bosszankodok ez miatt, foleg az autos toltovel kapcsolatban, nem eleg hogy idiotan nez ki a felfele kimeno kabel, de meg nagyn be is tudja fesziteni a rugalmas (spiralis) madzag, felek hogy baja lesz a csatinak egyszer....
szerintem nezek egy olyan autostartot. amit el lehet forgatni, igy fektetve tudom beletenni, enyhul a problema, de nem szunik meg, mert ha hivnak, a kabel ugyanugy a nyakam kore tekeredik......
woodpaul nem akarlak befolyasolni, de szerintem sokkal jobb, idotallobb vetel a Galaxy, a modernebb processzor, a 3D grafikus gyorsito, a divx/xvid/720p videok nativ lejatszasa, a nagyobb memoria, belso tarhely, az N-es Wifi, a Bluetooth 3.0, a Mobil AP lehetoseg (a froyo nelkul is) es a frissitesi igeretek mind jobb ajanlatok, mint a HTC.
Persze ez magancelemeny, nem kotelezo azonosulni vele.... -
ATM_automata
őstag
válasz
woodpaul #468 üzenetére
Ez tényleg állati szar, nekem a 0Ft-os Pulseon is igy van megoldva..(HTC telók ebből a szempontból okosabban vannak megcsinálva)....csak headset-el tudok vele tenefonálni, különben lóg le a tyúkbél a fejemen/kezemen.
Egyéb tapasztalatokat nem teszel még közzé itt a telefonról? Esetleg tanulunk előre, nem csak azután, hogy megvettük a telót
-
TwentySix
aktív tag
válasz
woodpaul #460 üzenetére
Miert kellett volna? Nem a hatlap a merevito elem, az szimplan egy burkolat. A fo merev keret alatta van pontosan....
Es a kesobbiekben ezt a hatlapot biztos lehet cserelni relative olcson, meg fognak jelenni a dizajnos, egyedi hatlapok a piacon.....fairi nem mondtad termeszetesen, nem is neked szantam az irasom, csak elmelkedtem kicsit...
-
diamond1
tag
válasz
woodpaul #335 üzenetére
Igen, ez elég nagy szopás. Marha ideges is vagyok miatta.
Bár előtte 5800-ám volt. az is elfelejtett néha ébreszteni, aztán frissítés megoldotta. De ott a megvételhes képest haar volt az a frissítés ami megoldotta.
Nem tudom, hogy ennél a telefonnál mi lesz. Én majd csak Kiessel akarok frissíteni.Mindenesetre elég furcsa, hogy pont az ébresztő nem megy normálisan, és agyonra reklámozták, hogy Smart alarm, meg lótúró. Hát elég Smartra sikerült.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL T40 EMC Szerver
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest