- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
tariattila #415 üzenetére
Ja, hat azert megneznem a helyedben!
Ja, de elofizetessel nem lehet, hogy olcsobb...
-
Alex91
félisten
válasz
tariattila #413 üzenetére
Miert, mennyi az aruk
-
Alex91
félisten
válasz
Bluegene #406 üzenetére
Mert ez nem fog a vizcsappbol is folyni, azert
. Mert nem fogjak megirni az elso oldalon, hogy elmegy a terero, hogy sarga a kijelzo, hogy rossz a szenzor. Mert a kutyat se erdekli...
Ettol fuggetlenul a parameterei alapjan van olyan jo, mint az iPhone, es ahogy irod, olcsobb is. De abban mar nem vagyok biztos, hogy mindent osszevetve ugye xarra verne...
-
Alex91
félisten
válasz
ATM_automata #372 üzenetére
Na, ez a link mar jobb!
-
Alex91
félisten
[link], ez lenne az Android Market
-
Alex91
félisten
válasz
Bluegene #365 üzenetére
Hasznalt nem
! Alapvetoen nem az ar a lenyeg, a Treo se volt anno olcso. Csak nem akarok olyanert fizetni, amire nem igazan van szuksegem.
PDA-m volt, csak azzal nem lehet telozni, es mar igyis 2 telo van az oldalamon. (Ezert is lett anno lecserelve a PDA, mert akkor 2 telo is volt meg mellette.)
A Spica-t neztem, az arban jo. Tetszik meg a HTC Wildfire, mondjuk ott a kijelzo kicsit gaz. Es meg ami szoba johetne, az a iPhone 3GS, ha a T-Mobile esetleg majd jo aron adja. (Bar szamomra sokba van, es folosleges is az ikon200 dijcsomag is.)
-
Alex91
félisten
válasz
Bluegene #358 üzenetére
arról nem is beszélve h a fém deformálódik ha leejted a műanyag rugalmasabb, vagy behorpad
Ez igaz, fem se jobb ilyen szempontbol, es nem tudom, hogy az iPhone 4 uveg boritasa is mit bir ki...
Nekem is lassan cserelnem kell a Treo-t, mert megerett ra. Most nezelodok, de nekem ezek a telok, ahogy mondod, tul sokat tudnak
. De az a baj, hogy az olcsobbak meg talan keveset. (Nekem alapvetoen Word, Excel kompatibilitas kellene, meg egy jelszokezelo, a tobbi csak raadas
. Ja, meg a Mac-kel is menjen
!) Es az se lenne baj, ha nem lenne tul draga az uj telo...
-
Alex91
félisten
válasz
Bluegene #356 üzenetére
Miert, elolvastad amit irtam?
Ez az iPhone-ra is vonatkozik! (Amugy sokan fikaztak amikor kijott muanyag hazzal, mert elotte fem volt a hatulja, ugye...)
Amugy nem mondom, hogy jobb a fem, bar nekem minosegibb erzest kelt. A fem hazas Palm Tungsten T-m pl. szamomra minosegibb, mint a muanyag hazas Treo680...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest