- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolesz007
őstag
Én meg azt érzem feleslegesnek hogy plusz 20 percet szórakozzak letöltéssel és csomagolással vagy konvertálással hogyha az MKV is megy... sorozatokat pedig nem nézek... De attól még lejátsza a Divxet szóval nyugodtan nézheted rajta azt is! Attól még hadd legyen rajta MKV támogatás! Ilyen alapon én fölöslegesnek érzem az SMS-t mert sose írok és elöbb elmondom telefonon mit akarok. szóval ne legyen egy telefonban se SMS támogatás!
De a TV out nemhiszem hogy kiviszi a jelet 1280*720-ban ahhoz HDMI kell sajna vagy kompozit(3 színü) csatlakozó
-
matt22
tag
"Ha fejtetőre állok, se értem meg hogy miért is jó hogy lejátssza az *.mkv-t?"
Nyilvánvaló hogy egy 720p-s mkv felbontása nagyobb, mint a képernyő felbontása, de nem az a lényeg. Ha van egy HD-s tévéd vagy monitorod, akkor manapság már úgyis mindent legalább 720p-ben "szerzel be". Itt jön a lényeg: ha TV-n akarod megnézni azon fogod, ha utazás közben mobilon akkor erre is lehetőséged van pl. a Galaxy-val. Ráhúzod usb-n vagy wifin és kész is vagy. Nem kell a releasek között előre válogatni, konvertálgatni, átméretezni, aspect ratioval baszakodni, meg izzadni hogy viszi-e vagy sem, akad-e vagy sem, jó lesz-e a képarány vagy sem. Áttolod rá a 720p-s mkv-t és nézed. "It's just works." -
AkosL
aktív tag
Nem mellesleg sd kártyát sem tudsz bele tenni, szóval mindenre max 16 gb helyed van. Nem tul sok.
Kar érte, en is vártam, de nem győzött meg.
Csomó dolog ami miatt eddig szidták az iphonet most ebben is megvan, pl sd kártya hiánya, nincs gomb a kamerának, nincs LED ( bocs, mar van), stb... -
Zolesz007
őstag
Ha van otthon 1-2 filmed mkv-ban akkor azt magaddal viheted a telefonon és nem kell letöltened kissebb felbontásban és nem kell hogy ugyanaz a film meglegyen 2* 3* foglalva az értékes merevlemezhelyet. Például erre nagyon jó az mkv lejátszás...
Nekem igazából inkább a Wave jönne be csak azon meg csak flash lite van... :S
Itt meg 2.2-vel már teljes Flash támogatás igazán jó lenne (Most pl foci VB-t lehetett volna nézni rajt mint a reklámban)
Akármennyire is csábító a sok hiba miatt ebből s8500 lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest