- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
engem nem érdekel speciel mert nem veszek T-től semmit...elég, hogy dominós vagyok pont...
Csak Neki ajánlottam, hogy nézze meg az aktuális árakat... és feltételezem, hogy a 4-es majd nem lesz olcsóbb mint most a 3GS... ez ugyebár borítékolható?Tehát akkor mi következik ebből??? szerintem az, hogy k#rvára nem lesznek egy árban...
jelenleg: galaxy s előfizu nélkül: 138e, iphone 3GS dominóval: 160e
-
ATM_automata
őstag
Igen. Ez az
Sokat nem fogsz rajta látni. A telefonon elérhető verzió jobban kezelhető, ott látod a screenshot képeket is. Illetve itt nézz szét: www.appbrain.com Google account nem árt hozzá. Itt részletesebben szét tudsz nézni és szinte ugyan az van, mint a Marketen....Van is kapcsolat a kettő között, ha telepíteni akarsz.
-
Dotcom
aktív tag
mindig kihangsúlyozzátok azt, hogy ez az Iphone 4 és nem 4G, mintha ez valami plusz dolog lenne, pedig a 3G után nem véletlenül 3GS jött, nyilván azért, mert Pistabá a legközelebbi újításkor már 4G-t akart, ez sajna nem jött össze neki (nem tudja a 4G hálózatot, mint a HTC EVO). Na de mégsem adhatott neki 3G-vel kezdődő nevet, mert az nem menő már, így lett csak símán 4. Szóval ez is marketing, csak a valóságot leplező ferdítő trükk a sok közül.
-
Bluegene
addikt
akkor neked komolyabb teló kell mint a monte(és drágább is), fene se tudja rá lehet-e vagy létezik-e jelszókezelő hozzá
doc-ot xls-t meg tud nyitni vhol olvastam, de még nem próbáltam, pdf-et azt már próbáltam
neked sztem vmi használt pda-t kéne nézni ami komolyabb mint a mostanid
-
Bluegene
addikt
érdemes végignézni ezt a filmecskét, hogy milyen a feelingje a kettőnek, sztem nagyon hasonlóak végeredményben, nekem jobban bejön a samsung képernyője (és az ára
), van rajta egy kis krómozás is kicsi fémes van a samsungon is, annyival nem "fémesebb" az iphone, sőt semennyivel, mindkettő minőségi hatást kelt egyik se rosszabb a másiknál, szubjektív
(Nekem alapvetoen Word, Excel kompatibilitas kellene, meg egy jelszokezelo, a tobbi csak raadas elvileg a monte is megtudja nyitni a doc-ot és a xls-t, meg pdf-et, de egy HTC touch diamond is képes erre(35K használtan, hugomnak van azért mondom), bár szöveget szerkeszteni szar lehet akármilyen teló is az
jelszókezelőt nem vágom mi
-
Bluegene
addikt
arról nem is beszélve h a fém deformálódik ha leejted a műanyag rugalmasabb, vagy behorpad
a műanyag is kelthet minőségi hatást ha minőségi műanyag, gondolom a galaxy-n minőségi műanyagot raktak
ennyi erővel mivel az előző telóim burkolatán volt fém, most visszalépés nekem a Samsung Monte, közbe sokkal jobb, és minőségibb tőlük
nekem az a véleményem h ha átlagember vagy(átlag fizuval) kár kiszórni 200K-t iphone 4-re vagy 120K-t galxyra(sztem ennyi lesz ha beáll), egyhavi fizut, mert azért elophatják, elveszítheted, leejtheted, strandra kirándulni, motorozni... akkor félve viszed, sztem ma már 50 ezer alatt is kapsz olyan telót ami teljesen jó(pl Monte, vagy LG mittommén), én 22K-ért vettem a Montét előfizuval, lehet telefonálni velük is netezni is, meg mindent tudnak azok is
pár izzadságszagú dolgot leszámítva, amit úgyse használnék az életben
akkor érdemes drága telót venni ha kihasználod és jól keresel, vagy mittommén villogni akarsz(bár ez irigységet szülhet ami nem jó)
mondjuk nem leszólni akarom az iphone4-t, de a kettő közül a nagyobb/szebb kijelző és az ár miatt a galaxy a nyerő, az hogy nem fém az az utolsó szempontok egyike nálam, nyílván egy galaxy-tól is bárkinek leesik az álla, sőt talán még jobban
-
Bluegene
addikt
sztem pedig a fém a gagyi, nehezebb(súlyra), hidegebb és jobban karcolódik
figyelj nekem két telóm is volt ami részleges fémborítású volt(e310 2004-ben, Nokia 5000), szal már 6 éve volt a középkategóriás telókon fém(réaszlegesen), és utána jelent meg a full műanyag iphone, akkor ennyi erővel az is gagyi
azt hiszed a iphone 4 találta fel a spanyolviaszt
nagyon régi dolog már h részben fémmel borítják a telót, talán már 2000-ben is volt ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest