- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
ATM_automata #528 üzenetére
lehet már kapni!... holnap rá is csapok egyre...
..."megválaszolták már ezt a kérdést korábban."
crey: ez így történt... -
tariattila
veterán
engem nem érdekel speciel mert nem veszek T-től semmit...elég, hogy dominós vagyok pont...
Csak Neki ajánlottam, hogy nézze meg az aktuális árakat... és feltételezem, hogy a 4-es majd nem lesz olcsóbb mint most a 3GS... ez ugyebár borítékolható?Tehát akkor mi következik ebből??? szerintem az, hogy k#rvára nem lesznek egy árban...
jelenleg: galaxy s előfizu nélkül: 138e, iphone 3GS dominóval: 160e
-
tariattila
veterán
HURRY UP! sehol senki... pedig nagy volt az érdeklődés...
kihunyt a tűz? részletek...woodpaul: néztem én is de azok a díjcsomagok+részlet elég bizarrrr
nem mellesleg a frissítések ideje a T-által igen szépen kihúzódik majd... (a samuról nem is beszélve...) de a kettő együtt odaver majd... marad a főzőcske... -
tariattila
veterán
PDA Fan Club-on indított csoportos rendelési kedvezménybe be lehet csatlakozni!!!
a jelenlegi kialkudott kedvezmény 10db vásárlás esetén (amiből már 3db összejött...)
1 év GYÁRTÓI GARANCIÁVAL tokkal vonóval: 131000Ft
további részletek PÜ-ben -
tariattila
veterán
válasz
ForRedGlory #273 üzenetére
pont egymás után volt nekem a két teló... sennheiser fülessel hallgattam őket...
Egyértelmű a különbség hidd el!
A gsmarena hangtesztjét nézd meg! Csak alátámasztani tudom azt...
A HD2 nagyon zajos és sávszűk... -
tariattila
veterán
válasz
Champipi #190 üzenetére
azért ha ekkora fórum és hír guru vagy akkor remélem fel tűnt, hogy a samsung milyen sikereket ér el az új okostelefonjaival az usa-ban (és ebből kiindulva hamarosan eu-ban is...
nehéz elképzelni, hogy az alma messzebb essen a fájától ugye?Bog: pl.: desiréhez viszonyítva pl.: magyar karakterek támogatása...stb... biztos sokakat érdekelne...
-
-
tariattila
veterán
válasz
Bluegene #177 üzenetére
majdnem...
A gombok mások, trackball a nexuxnál, optikai -hanyattegér a desirénél... ram kicsit több a htc-n... És a kezelőfelület a nexuson ˝szűz˝ a desire meg ugye sense...kb ennyi..
HaZse: ha dolgozol, pihenj és utána írj vadakat!
Itt sokan alkotnak rális véleményt ettől komolyabb hardverrel is magukmögött...
Ez pedig fórum...ahol jó mások véleményét kielemezve még reálisabb rálátást kapni dolgokról... -
tariattila
veterán
magyar karakter támogatásról is eshetett volna pár szó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest