- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
diamond1
tag
válasz
picur220 #346 üzenetére
"Az ébresztős probléma forrását úgy hívják, hogy TASKKILLER! Ha nem használod, nincs gond..."
nem használok task killert. astro file manager van fent. első körben a smart monitorban láttam, hogy 99%-on megy a proci. aztán megnéztem az astroban hogy miért...
de lehet, hogy van benne valami, próbálgattam már leállítgatni ezt azt még a saját "services running"-jában, meg astroban is. csak nem tudom, hogy volt e olyan amikor frissen bekapcsolt telefon reggel nem ébresztett...
folyamatos tesztelés alatt tartom ezt az ébresztősdit is, de már új firmwarerel fut a telefonom... -
diamond1
tag
válasz
woodpaul #335 üzenetére
Igen, ez elég nagy szopás. Marha ideges is vagyok miatta.
Bár előtte 5800-ám volt. az is elfelejtett néha ébreszteni, aztán frissítés megoldotta. De ott a megvételhes képest haar volt az a frissítés ami megoldotta.
Nem tudom, hogy ennél a telefonnál mi lesz. Én majd csak Kiessel akarok frissíteni.Mindenesetre elég furcsa, hogy pont az ébresztő nem megy normálisan, és agyonra reklámozták, hogy Smart alarm, meg lótúró. Hát elég Smartra sikerült.
-
diamond1
tag
válasz
GeneraL_XTX #332 üzenetére
Hát kikapcsolva ugye egyáltalán nem ébreszt. Szóval úgy nem próbálkozok vele
Próbálom egyébként előidézni a problémát, hogy vajon mi okozhatja, de amikor elő akarom, akkor természetesen nem sikerül, csak élesben csinálja.
Amit még nem írtam le egyszer sem a tünetek között, hogy feloltja a kijelzőt(és ugye megszólalni nem szólal), és le sem tudom kapcsolni a kijelzőt. Szóval szerintem azt ismételgeti, hogy feloltja a kiejlzőt, ez kerül végtelen ciklusba, és nem jut el a következő lépésig. A magas CPU használat is bizonyítja. Ilyenkor ki kell lőnöm a Clock-ot.
-
diamond1
tag
Tulajok közül nem volt még senkinek problémája az ébresztővel?
Hétköznapokra beállított alarmom rendszeresen behal. Néha egyáltalán nem ébreszt néha két szundi között hal be. Fentebb már írtam milyen tüneteket produkál még.XXJF3-as szoftverrel.
Az is érdekes, hogy valaki már JF5-tel vette, de hivatalosan nem lehet letölteni azt a firmwaret. -
diamond1
tag
Már másodszor fordul elő, hogy nem ébreszt a telefon. Illetve először az egyik szundi után már nem csörgött többet, meg égve hagyta a kijelzőt, meg folyamatosan 30-40 %-ot használt a CPUból a "Clock", ki kellett lőni.
Ma reggel egyáltalán nem ébresztett, a kijelző meg égett amég fel nem keltem. :S Most is ugyanaz 30-40% a CPUból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- 90-es években voltam gyerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest