- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodpaul
őstag
válasz
picur220 #504 üzenetére
Fóliát nem is akartam venni, a karcteszt abszolút meggyőzött. Vmi custom hátlap, vagy vmi vékony tok meg azért lenne jó, mert kevésbé csúszna és nem lenne ujjlenyomatos.
A Sense UI szerintem is sokkal jobb, abban bízom, hogy a TW majd tényleg lecserélhető, legkésőbb a Froyo érkezésekor.
-
Bluegene
addikt
válasz
picur220 #368 üzenetére
úgy értettem h az almának nagyobb a presztízse olyan mint egy mercedes
nah mindegy is, árgép szerint 245K a legolcsóbb iphone 4 és 145K a glaxy i900
hát ha valaki 100.000-el többet költ hogy legyen egy kisebb és fakóbb kijelzős telója, ami kb ugyanazt tudja, az magára vessen, jah hogy van rajta egy Steve Jobs által beleharapott krómozott alma, akkor nem szóltam
, végülis vannnak birkák
különben nézegettem ezt az omnia II-t az is nagyon jó
és már 80-90K
(persze ezek a független árak, tudom van mindenféle előfizus akció)
-
diamond1
tag
válasz
picur220 #346 üzenetére
"Az ébresztős probléma forrását úgy hívják, hogy TASKKILLER! Ha nem használod, nincs gond..."
nem használok task killert. astro file manager van fent. első körben a smart monitorban láttam, hogy 99%-on megy a proci. aztán megnéztem az astroban hogy miért...
de lehet, hogy van benne valami, próbálgattam már leállítgatni ezt azt még a saját "services running"-jában, meg astroban is. csak nem tudom, hogy volt e olyan amikor frissen bekapcsolt telefon reggel nem ébresztett...
folyamatos tesztelés alatt tartom ezt az ébresztősdit is, de már új firmwarerel fut a telefonom... -
-
Everman
addikt
válasz
picur220 #269 üzenetére
"Az iPhone 4-et meg megfogod (kézzel) és nincs térerő, az Apple meg ezt nem hajlandó elismerni."
Ez pont annyira igaz, mint, hogy a Galaxy túlmelegszik használat közben.
Ha nem hiszed nézd meg az XMS-ben, nem igazán zavarja a térerőt, ha tapogatod." Mindez 370000-ért. "
Nem, mindezt 499 fontért, pont annyiért, mint a 16 GB-os Galaxy S-t.
"Most 2 telefon van, amiért hajlandó lennék pénzt adni, a HTC Desire és a HD2."
A Desire és a HD2 a HTC által kiherélt grafikus rendszer miatt nekem nem igazán pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest