- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
woodpaul #499 üzenetére
Ez a tokosdi-fóliásdi akkora hülyeség. Ha állandó (pl szilikon)tokot veszel hozzá, akkor az lesz ujjlenyomatos, úgyis azt látod.
Ha a kiijelzőre teszel fóliát, akkor az lesz karcos/ujjlenyomatos, de mivel a kijelző üveg, eleve nem karcolódik, ergo tök fölösleges a fólia. Letörölgetni meg le lehet azt is.A Sense UI szerintem sokkal jobb, mint a TW3.0, bár utóbbit még csak videón láttam, de valahogy nem jött be. Amúgy meg ez is tökmindegy, ha lesz Froyo, úgyis csupasz lesz először, majd csak azután építik fel rá a felületeket.
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #347 üzenetére
Nekem csak addig volt a probléma, amíg nem exclude-oltam ki a taskkillerből a clock-ot. Azután már nem, csak néha a taskk. önkényesen is lelőtte. Mostmár nem használok semmi ilyesmit, és nincs semmi bajom.
Az iphone-os problémát ne itt beszéljétek meg, vagy mobil kibeszélő topik, ott jó lesz. Én azt tudom, hogy azért a teloért pénzt nem adnék.
bluegene: Mi az, hogy nem annyira márkás?
Ekkora baromságot, mi ez, ennek mértékegysége van, vagy mi?
Az iPhone 1 almás, a galaxy meg 0,8 csak, vagy mi?!
Szerintem nem koppintás, tök másképp néz ki, meg szerintem jobb is, főleg, ha lesz rá Froyo meg Gingerbread. -
picur220
veterán
Nem vicc, én nem használom, tovább bírja az akku, és semmi baja az egésznek.
Szerintem csak simán pszichikai baromság, hogy laggol, ha nem tudnád, hogy hány MB szabad RAM lenne, nem laggolna észrevehetően. Nekem is furcsa volt, amíg írta, és mintha én is láttam volna a laggolást, de ha nem tudod hány MB RAMod van, akkor nem bánkódsz rajta, ennyi.
Milyen telod van? -
picur220
veterán
válasz
tariattila #271 üzenetére
Szerintem ha bármelyik telefont hozod mellé, nekem akkor is a dézi kéne
HD2 talán elgondolkodtatna. Talán.
-
picur220
veterán
válasz
Dr.Anonymus #258 üzenetére
Az S-class szar..szerintem.
Menjen, de ahhoz, hogy én ilyet vegyek, minimum kell rá egy Froyo frissítés, meg egy normális felület, inkább legyen csupasz android, majd én testreszabom. Mindezért kb 100k-t adnék.Az iPhone 4-et meg megfogod (kézzel) és nincs térerő, az Apple meg ezt nem hajlandó elismerni. Mindez 370000-ért. Gratulálok nekik, de nekem ilyen nem kell. Most 2 telefon van, amiért hajlandó lennék pénzt adni, a HTC Desire és a HD2.
-
picur220
veterán
válasz
Zolesz007 #255 üzenetére
De, a Sense-n nagyon is látszik, hogy Android van alatta! De ez olyan let, mint az LG S-Class-a kb
Mindegy, nekem az jobban bejön, ennyi, ilyet nem fogok venni, az tuti, 140k-t nem ér, a Desire meg 120-at ér, meg a HD2 is. Jelenleg azon a kettőn gondolkozom, bár még idő kell nekik, megvagyok a Spicával -
picur220
veterán
Engem nem igazán fogott meg ez a telo, egy Desiret sokkal hamarabb vennék, mint egy ilyet. Olyan Samsungos az egész, szinte nem is látszik, hogy androidos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest