Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8929 üzenetére
Nekem a JD4-óta azt csinálja, hogy az itthoni wifire csak hosszas könyörgés után megy fel.
1.5nél ez úgy nézett ki, hogy első bekapcsolás után hozzáadtam az itthoni hálózat ssid-jét (mert rejtett), és azóta 2hónapon át csak bekapcsoltam a wifit, és 10másodpercen belül már élt a kapcsolat.
JD4 2.1-e óta ugyanúgy hozzáadtam a hálózatot, látja is, rányomok hogy csatlakozzon hozzá, ki is írja hogy remembered, majd úgymarad
2-3 szor még rányomok a connect-re, aztán úgy 20sec múlva rácsatlakozik. De tegnap volt egy olyan is, hogy 2percig szarakodtam, látta a hálózatot, kiváló jelerősség, stb. de az istenért se ment fel. Reboot után meg egyből felment...
Ha viszont csatlakozik, onnan nem volt problémám, stabil volt, igaz órákat nem ment.
Egy haverom vett most spicát, tegnap megtapiztam a home screen animációt, és majdnem elsírtam magam, olyan folyamatos volt (1.5), igaz nem volt még telepakolva widget-el (félig azért már tele volt)
Ha a billentyűzet álló és fekvő módban nem gyorsult volna ennyit (elég fasza), akkor már rég újra valami 1.5 figyelne a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, IP30
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, RY50
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest