Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8929 üzenetére
Nekem a JD4-óta azt csinálja, hogy az itthoni wifire csak hosszas könyörgés után megy fel.
1.5nél ez úgy nézett ki, hogy első bekapcsolás után hozzáadtam az itthoni hálózat ssid-jét (mert rejtett), és azóta 2hónapon át csak bekapcsoltam a wifit, és 10másodpercen belül már élt a kapcsolat.
JD4 2.1-e óta ugyanúgy hozzáadtam a hálózatot, látja is, rányomok hogy csatlakozzon hozzá, ki is írja hogy remembered, majd úgymarad
2-3 szor még rányomok a connect-re, aztán úgy 20sec múlva rácsatlakozik. De tegnap volt egy olyan is, hogy 2percig szarakodtam, látta a hálózatot, kiváló jelerősség, stb. de az istenért se ment fel. Reboot után meg egyből felment...
Ha viszont csatlakozik, onnan nem volt problémám, stabil volt, igaz órákat nem ment.
Egy haverom vett most spicát, tegnap megtapiztam a home screen animációt, és majdnem elsírtam magam, olyan folyamatos volt (1.5), igaz nem volt még telepakolva widget-el (félig azért már tele volt)
Ha a billentyűzet álló és fekvő módban nem gyorsult volna ennyit (elég fasza), akkor már rég újra valami 1.5 figyelne a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest