Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #36589 üzenetére
Ez lenne az? Honeycomb_Mixxed_Theme.zip
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz bocsika #36519 üzenetére
Ingyen senki nem tárolja 1,5 évig a cuccodat. A data 60 nap után törli, ha senki sem tölti. Vagy fizetsz pár ezer Ft-ot. Vagy csinálsz egy szervert, fix IP-vel és oszthatsz a világba.
Csak legyen jó a tűzfal vagy bemennek a résenNekem is ez van rajta. Csak 10 hónapja a polcon várja a sorsát.
[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
-
Jaki2000
aktív tag
válasz privatposta #35800 üzenetére
Itt volt néhánnyal visszább [link]
-
-
Jaki2000
aktív tag
válasz donjohnson #35734 üzenetére
És most? Ez csak egy fénykép.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz qqcqqc #35610 üzenetére
Na jó! Multiupload. De mé kell beszólni?
kernel_pixie_07
kernel_pixie_V9
VOKU-kernel_v1.7A_24bpp_Qbanin
YONIP_Final_Rev04_24Bpp_53
YONIP_Final-3D_Rev04_24Bpp_52
Egyébként meg Banjo felpakolhatta volna már máshová a cuccait. Azt látom, hogy nagyon hanyagolják a Spicát. Megállt a 2.3 is a december eleji állapotban. Pedig kamera nélkül nem buli.[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Jaki2000 #35616 üzenetére
Nekem ugyan az volt a problémám mint neked, akár vissza is kereshetted volna a fóromban. Ja, pár 10.000. Megadtam az egyik megoldást, ami bejött. Ha három (vagyis kettő) pársoros oldalt nem tudsz átnézni amit linkeltem, akkor a ROM frissítésnek se kezdj neki.
(#35614) Kristof14
Detto[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz qqcqqc #35613 üzenetére
Ha egy kicsit megerőlteted magad akkor az egyel feljebbi MOD-X linkben ott vannak a kernelek linkjei. A likasban a Yonipet akartam, de nem jött össze. Megesik. Keresd meg!
-
Jaki2000
aktív tag
válasz qqcqqc #35608 üzenetére
Ha nem müxik a wifitether, nem biztos, hogy romot kell cserélni. Próbáld meg másik kernellel.
Recoveryben > Install ZIP from SD card
Kernel csere előtt Recoveryben ezt kell futtatni SD-ről: REMOVE_CM-Tweaks_v2.zip
Majd a kernel zipjét
Itt van néhány linkelve.
Ezzel próbáld meg!
YONIP Final-3D Rev.04 24Bpp (2.6.32.9) banjo-virtualbox #52
Nekem ezzel ment. A Pixie V9-el szarakodottTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz LacckaGy #35560 üzenetére
Nem hiszem, hogy az akkumulátorok működéséről hiányos adatok lennének a világhálón. Szerintem nem jó helyen kerested.
Egy csepp elektronikai alapismeret elég lehet, hogy megértsd.
Jellemzően az akkumulátorokkal két dolog történik.
Az egyik a kisütés, vagyis a használat. Felhasználjuk a benne tárolt energiát, ami korlátozott. Ennek mértéke jellemzően az akku legfontosabb paramétere az Ah. Ez azt jelenti, hogy hány Ampert, vagyis mili Ampert (mA) képes mennyi ideig leadni. A képlet szerint a 1500 mAh az 1,5 A 1 óra hosszáig. Ez persze nem igaz, mert ekkora teljesítményt a telefonok nem igényelnek és az akksi is elfüstölne. De ebből adódik az üzemidő . Pl. telefonáláskor 600 mA-t fogyaszt a telefon akkor az kb 2-2,5 óra beszélgetés, vagy 10 mA készenléttel 150 óra készenléti idő. Persze ezt még sok minden befolyásolja.
A másik a töltés. Na most, ezt az energiát vissza is kell juttatni az akksiba ha lemerül. A képlet nagyjából hasonló. Itt sem lehet nagy áramerősséggel tölteni ezeket az akksikat, mert a gyors kémiai folyamatok miatt felmelegszik, esetleg durran egy nagyot. Ezért a töltési folyamatot nem csak egy fix áramerősségre állítják be, hanem figyeli az áramkör a hőmérsékletet és az akksi belső ellenállását is, ami a töltéssel együtt nő. (meg még mást is) és szabályozza (korlátozza) a töltő áramot. Így nem mehet tönkre az akksi. A Spica töltőjére az van írva, hogy 4,7 V 0,55 A ami szerint az 1500 mAh-ás akksik kb 3 óra alatt tölti fel 100%-ra. Persze ezt is sok minden befolyásolja.
Ha egy akksi annyira lemerül, hogy a kémiai folyamatok nem képesek kisebb áramra beindulni, akkor a user azt tapasztalja, hogy kuka. Egy kicsi löket segíthet rajta. pl. az említett 4-5 A. Ez ugyan nem tesz neki jót, de a kukánál jobb. És ha elindultak az elektronok lehet tölteni a rendes töltővel.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Mcfery #35557 üzenetére
Lapos, vagy 9 V-os elem, egy kis drót +t a +ra, -t a -ra 10-15 mp-ig. Az elem akár 4-5 A-t lead rövid ideig, beindítja a folyamatot. A töltő meg le van korlátozva. Szervizben is így csinálják, csak lehet, hogy nem elemmel. Bár én ott láttam.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #35529 üzenetére
http://data.hu/get/4677043/SGM-BETA2.1_UP_v3.3.4__HoneycombMod_Plus_16Bpp.zip
Bocs! A 3.1-et valamiért töröltem.
http://data.hu/get/4677174/Honeycomb_Mixxed_Theme.zipTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz vadászcsiga #35522 üzenetére
Áruló!
De ami ezen a fórumon eddig össze lett mókolva, az sokaknak segített (pl. nekem is) átlátni az android rendszert. És ez a sok info még mindig itt van![ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz LacckaGy #35519 üzenetére
Hát igen. Bár 2 hónapja még az látszott, hogy a kiszálltak helyett többen beszálltak. Csak nem akkora hévvel. Sajnos, kis-nagy problémás készülékünk egyébként sem volt sláger, de a technikai fejlődés és a kínálat bővülése lassan a feledés homályába száműzi a spica -t
Én megfogadtam, soha többet nem írok alá hűséget. Na ne má: 1 Ft-é SGS+
Van egy kis bugja, de mint a .... Rutyika mondta az SGS II-ről, hogy zúzós. Na, azt nem tom milyen (SGSII leginkább nagy), de ez is ott van a szeren. Kb 60 app, több db 100 Mb feletti játék, widgetek tömkelege....Meg se nyikkan. Ha jól összeszámoljuk egy netbook teljesítménye van benne. Ja, tettem bele 16 GB SD C6 (Maxell-8900Ft). Hogy érjen valamit.
Ne de off off
A Spicát oda akartam adni a gyereknek, de miután látta a +-t azt mondta selejt
Ottan van a polcon. Adtak volna érte a shopban 10e-et (kapják be). Jó lesz vésznek, ha a + beszarna.[ Szerkesztve ]
-
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Cöletibi #35498 üzenetére
Sajna nekem XP van. A kies ua drivert pakolja fel, mint ami külön is van. És mivel a kies amúgy sem jó a spicához ezért felesleges, mert ez egy giga sz@r (pl SGS+ból is tud téglát csinálni) De begyűjtöttem néhány win7es megoldót: [link] [link] [link] [link] [link]
-
Jaki2000
aktív tag
Aranyos webfordítás a Nightly oldaláról:
Start your phone in recovery mode by 3 key combo (volume down + call accept + call hang up), not using "reboot to recovery" is very important.
Fellendülési módban indítja el a telefonodat 3 kis dzsesszegyüttest ékel ki (kötet lent + hívás elfogadja + felhívja a lejtést), nem használni újratöltést gyógyulásra nagyon fontos.
Follow me on twitter. - Kövess engem a csicsergésen.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Nem tudom mit nem értesz? Néztem korábban többször a Naviextrason. Mindig az volt írva a Samukhoz, hogy további információ a gyártó oldalán. Csak az Omniának volt támogatása. Az NNG oldalán az androidos IgoMayWay-hez állítólag volt korábban link, de amikor én néztem, már ott is szintén hasonló szöveg volt. Nem tudom, hogy a Telenornál, főkép az RBM-hez mit adnak, de ha jól sejtem talán a tied az utolsók között lehetett amihez adtak igot.
Egyébként remek, hogy eljutottunk idáig. Mármint a frissítési lehetőségig. De, hogy őszinte legyek, ez kis párbeszéd megerősíti bennem, hogy az NNG és a Naviextras tehet egy szívességet.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz k.soma #35407 üzenetére
Bocs! Kifutottam az időből
(#35407) k.soma
(#35406) montyx
Nem kell 35400 hsz.-t visszaolvasni, csak 1-200-at és minden le van írva. Szerintem nincs stabil ROM. Bár többen a 2.1-es ForzenSpiclair-re írták, hogy több hónapja megy fennakadás nélkül. Illetve nemrég is javasoltak egy bevált összeállítást.
Úgy vélem, ez nem egy női telefon (huginak, anyunak). Mert ha jön az FC .....
Fényképezni, Fészbúkolni már szinte bármelyik telefon tud. Bár ennek nagyon jó a foto aparátja.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Valóban, ott van a Naviextras listájában is. De korábban nem volt ott. És az enyém már régen elmúlt egy éves és eddig még nem láttam a frissítési lehetőséget. Bár olyan sűrűn nem is néztem, miután nem volt. Kíváncsi vagyok, mikor vették fel!
-
Jaki2000
aktív tag
Az hogyan lehet, hogy kikapcsolt GPS-szel, SIM kártya és mobil hálózat nélkül, csak wifi-vel beállítja a pozíciómat?
-
Jaki2000
aktív tag
Samsung Galaxy S Plus - 1 Ft A gyerek már tapsikol.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz _Dumber_ #35342 üzenetére
Én sem kötözködtem, csak nagyon röviden összefoglaltam a tapasztalatomat.
Nem tudom honnan szedtem, de lásd jó szándékom megosztom veled
http://data.hu/get/4487138/kernel_pixie_V9.zipTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #35340 üzenetére
Bocsánat!
Ez nem kritika volt, hanem reakció az atomstabilra.
Egyre inkább az a véleményem (mint korábban is céloztam rá), hogy bizonyos appok kavarnak be. Csak vajon mi. Mert van most is jó pár, de játékot, meg hülyeséget direkt fel sem teszem. Kérdés mi a fontos? És ami most fent van, az vagy benne volt a mod-x-ben, vagy a marketről van. Semmi hack.
Ez olyan, mint a kékhalál. Akkor jön, amikor a legjobban dolgozol, és nincs oka sem.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz _Dumber_ #35338 üzenetére
Nekem CM még nem volt fent. Most Mod-X van. Előtte Rutyika HoneyComModja volt két fajta. De ha jól emlékszem az is a Mod-X-ből lett. Egy idő után mindig bedobta az unalmast.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Senais #35306 üzenetére
A KIES felpakolja a drivert. Ne fusson semmi a KIES-ből. Feladatkezelőből, illetve
Futtatás > msconfig > Automatikus indítás, kapcsolj ki minden funkcióját.
Vagy letöltöd csak a drivert [link]
Új rom felrakása előtt mindenképpen tanulmányozd az #1 hsz tartalmát, kifejezetten az "Általános segédlet" című tanulmányt.
További segítség: most foglalta össze Dumber kolléga [link]
Illetve több segítség [link]
Ezek segítségével eddig mindenkinek sikerült.
Ha nem csatlakozik az Odin, próbáld többször. Másnál is előfordult, hogy nem ment elsőre.
Gondolom XP-d van, mert Win7-tel macerás. Arra voltak megoldások a fórumban.mg105
Nagyon várjuk![ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz _Dumber_ #35297 üzenetére
Gondoltam spórolok az akksival és én is beraktam a 2G/3G kapcsolót. Nekem is úgy maradt. Már vagy két hete. Próbáltam a hálózati beállításoknál a csak 2G opciót kapcsolgatni. Rá sem hederít.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz _Dumber_ #35264 üzenetére
Nem rég próbáltam Galaxy tabon a Syicet. Nagyon-nagyon!!!
Ennek örömére felpakoltam a Spicára. Nekem sem látszanak a 3D épületek, és sokkal lassúbb, mint az iGO. Nem beszélve arról, hogy az igohoz TopMap térképek vannak, ami itthon a legfrissebb. Sajnos az androidost nem lehet frissíteni, pedig adták hozzá kártyán. A Sygic pedig TeleAtlas, ami kb. egy évvel le van maradva. Bár az új M43 rajta vanTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz _Dumber_ #35253 üzenetére
Egy valami kimaradt!
Ha jól visszaolvastok, minden esetben javasolt a tiszta telepítés!
Az #1. hsz-ben leírtaknak megfelelően:
1. Flash - Valamelyik gyári, JD1, JH7....
2. Root - i5700_LK2-08_PDA.tar
Úgy tűnik a te leírásod alapján, hogy valamilyen tar filével egyben oldod meg az első két lépést.
3. Ez után jöhet az új rom, az SD-ről.
és javasolt az SD formázása (előtte mentés!). Ha lehet Recovery-ből, nem PC-nÖsszefoglaló segítség a telepítéshez: [link]
Kernel csere előtt ezt kell futtatni SD-ről: REMOVE_CM-Tweaks_v2.zip
(#35250) _Dumber
A sygic nem fog hasítani a Spicán. Kellene neki egy kis grafikus chip. Nézd meg a támogatott eszközök listáját a sygic oldalán.Nekem most az SGM mod-x [link] van fent + Yonin final #53 Teljesen jó, ha néha nem szarozna.
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #35188 üzenetére
7,5 hónap? Eltelt az idő rendesen.
Nekem az első 2.2 a te Honeycombmodod volt, és az után is a te mixed volt. Aztán egy késő nyári hajnalon, mely előtt egész nap baszakodott, felhúztam a mod-x-et, majd egy újabb mod-x-et. Egyébként Voku is kavar, mert az újabb verzióba a LucherPro helyett a GoLunchert tette be, amit nem bírok. Főképpen, hogy nem volt benne magyar menü.
Ha jól tudom te is az sgm-ből dolgoztál, tehát nagy különbségnek nem kellene lenni. Most legutóbb, kb egy hónapot bírt. Most egy telepítés utáni belakott mentés lett visszaállítva okt. elején. Semmi extrát nem raktam rá: SmartKeyboard-mert Voku ezt is lecserélte, FancyWidgets, ESfileExplorer, Volume locker, AdvancedTaskKiller, MyPoneEplorerClient, PDANetClient, MySettings, QuickPic, FlashLight, BMSeditLite-profi hangrögzítő, Shazam-nem használom - ENNYI, ezek nagy része vagy kell, vagy teljesen hétköznapi (weather, zseblámpa). Hanyagoltam még nyomokban is az ismeretlen appokat és a játékokat. Még is 1,5 hónap és szarozik.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Használtan vettem, már buheráltan, de JD1 volt rajta. Sok hülyeséget csinált, meg ugye lassú is volt, ezért raktam fel a 2.2-öt. Bár ennyire sosem esett szét.
Én szeretem, mert tényleg jó képességű, jó a felbontása, a színei, meg jól össze van rakva. Csak ne akadna ki 1-2 hónap után.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Ja, ja! Minden f@sza, aztán nem megy a wifi. Pedi ezért cserélgettem a kernelt, mert az SGM-mel a voku kernellel nem akarta. Aztán megoldódott a pixie-vel. Most sehogyan sem. Meg sűrűn újraindul, vagy lefagy, vagy csak töpreng percekig. És nem akkor szeretnék telefonálni, vagy éppen hívtak? Pedig nem tettem rá direkt szinte semmit. Játékot pedig végkép nem.
Eddig nagyon bizakodó voltam. Majd csak beáll. Baszik. Várok egy kicsit a 2.3-ra. De nem nagyon erőlteti senki. Ha azt sem akarja >> kuka.Jan! Te sumákoltál! Nyomtad sorban a romokat, aztán külön engedély nélkül lepasszoltad?
donjohnson Igazad van! De gondolj bele, ha "valakinek" ilyen parázós telefon jut, van rá esélye, hogy kihullik a haja.
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
-
Jaki2000
aktív tag
Mennyire sebes és stabil a 2.3? Mert kipróbálnám, és fent is hagynám, de a használom a kamerát és a BT-t is. Az meg ugye még nem müxik!
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
Szegény Steve! Nagy volt!
De azért jó poénTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Georg32 #35119 üzenetére
Próbáld meg, hogy a kiest teljesen állítsd le! Ne fusson semmilyen komponense. A feladatkezelőben állítsd le, ha fut, ill az msconfigban, hogy ne is töltődjön be!
Most nézem, az egy másik teló. Ez meg a Spica topik
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
mity nem mondasz!
Én is a defyt sasoltam. És nem szarta még sosem össze magát magától? Lehet vele telefonálni, netezni, megy a wifi, nem indul újra, nem fagy le + ilyesmi?Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Beállítások > Legalsó sor: Telefon névjegye > alsó bejegyzések
Neked akkor valami ilyesminek kell lennie:
Firmware: 2.1-update1
Alapsáv ver.: I570EXXJC1
Kernel: 2.6.29 root@SE-S610 #2 (ez nem biztos, mert nem rootolt a telód)
Build: ECLAIR.XXJD2Ja! Átgondolva, emlékeim szerint hasonló hibák miatt kezdtem felpakolni a 2.2-őt. Az első Rutyika honeycomb modja volt. Bár nekem már előtte is főzött 2.1 volt fent.
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
Ilyen nekem is volt régen. Talán az Eclair volt. Milyen rom van rajta?
lacitrabi! Te nagyon tudsz! Örülök, hogy itt vagy!
Az új market az szar, pedig először tetszett. Az SGM-ben a régi van. És lás csodát nem is frissít.[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Tocska #35026 üzenetére
A viccet félre téve! Passz!
Töltő áramkörnek ehhez semmi köze. Kikapcsolt állapotban sem tölti? Gondolom amper nélkül a Download mód sem jön be?
Előfordul, hogy az akksi annyira lemerül, hogy nem veszi fel a töltést. Ilyenkor egy lapos, vagy 9V-os elemmel 10-15 mp-ig adunk neki kraftot. Ilyenkor pár amper megmozgatja az elektronokat és a kémiát. Csak tudni kell melyik a + -
Vagy kakukk az új akksi.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Én sem raktam drivert. KIES, majd odin. A kies ne fusson! A feladatkezelőben lődd le minden részét, és állítsd be, hogy ne is induljon, mert igen nagyon zabálja az erőforrásokat.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz ktomcat #35001 üzenetére
A CM után reboot, és várd meg amíg feláll a rendszer. Utána telepíts recovryből. A 160 szerintem azt jezi, hogy ügyes voltál és sikerült bekapcsolni a telefont
Én nem foglalkozok már a quqdranttalTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz ktomcat #34999 üzenetére
Ha jól sejtem ezeket torbókat Bubu333 ajánlotta. Még nem néztem utána, de nem tom mi az a libsqlite, mert még nem használtam. Az Intercept3D-CM8.4 recoveryből, mivel nem app, hanem zip telepítő csomag. Én nem másolgatnék a system könyvtárba tapasztalat nélkül. Így is van esélyed, hogy nem bírja sokáig.
(#34990) donjohnson
(#34989) ktomcat
Ez megint érdekes. Nekem eddig minden rom-mal ment rendesen a GPS, akár bármely PNA-val mint amit eddig használtam. Elsőre ismeri fel nehezen, aztán megy rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz ktomcat #34995 üzenetére
A rom telepítő filéje nem lehet rar kiterjesztésű. Az már egy tovább csomagolt file. Az eredetinek így kell kinézni: CM-6.1.1-Spica-a8.4_update.zip
Ebben tudsz módosítani de óvatosan. Pl a kernelt kicserélheted telepítés előtt így: [link] Csak azt az egy filét!
Telepítés előtt rakhatsz bele, vagy cserélhetsz appokat.
A system/app mappába található appokat system appként telepíti. Lecserélhetsz bármit, pl magyar nyelvűre (ha tudod, hogy nem az), vagy frissebbre, vagy tehetsz bele saját appokat. De nem mindent telepít fel amit ide bepakolsz. Más appokat pl. a data/app_new könyvtárba (ha nincs hozz létre) másold és akkor úgy telepíti, mintha te telepítetted volna.Vagy, telepítsd fel a CM-et és utána recovery-ből telepítsd az új kernelt, de előtte futtasd ezt REMOVE CM Tweaks v2.zip . Szintén recovery-ből a a 3d drivert.
Recovery > - Instell zip from sdcard > Choose a zip to apply
Keresd meg az sd-n és OK!
Ha elcseszel valamit, semmi baj, kezdheted elölről!Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Kissé zaklatottnak tűnsz! Jól értem, Te almával akarsz androidot rootolni?
Azonkívül nem teljesen tiszta, milyen alternatív megoldást találtál, de a 35000 hsz alatt eddig mindenki az 1. hsz-ben leírt módon jutott eredményre. Szerintem mégis csak a winfosos odin és az LK2-08 kernel a megoldás. Valahogy erőltesd meg a géped, vagy keress egy másikat, ha lehet XP-vel, mert a 7-essel is lehet gond (lásd visszább, de arra is van megoldás)
A z4root arra jó, ha marad a gyári rom, és csak bizonyos programok miatt kell a root jog. De visszaolvasva ez sem mindenkinek jött be.
Szóval a bevált módszer [link] [link][ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Jaki2000 #34960 üzenetére
B@ssza meg! Nem az aksi. De elég hülyén adta elő.
Sutty! Még egy két matatás és megfeküdt az egész. Odin backup
Az túlzás, hogy a tar backup a mentett állapotot állítja vissza. Mondjuk úgy, hogy nagyjából a belakott állapotot, mint amikor készült. Híváslista, sms, és a franc tudja mik maradtak ki.
De ezekről még készült mentés a krakk előtt.(#34961) (jan)
Ma én is nézegettem a telókat a Tecsóban. De nem jók az árak.[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz person #34871 üzenetére
Végül is milyen akksit vettél?
Úgy tűnik, hogy az enyém ma reggelre bedobta az unalmast. Csumára fel volt töltve az este, éjfél körül húztam le. Reggelre nulla. Most fent van a töltőn és 13% után lett 8%, most 4%.
Lehet, hogy ez antianyag akkumulátor? Vagy visszatáplál a hálózatba. De akkor küldöm a számlát az áramszolgáltatónakTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Próbáljam ki? Konvertáljam vissza a data partíciót?
Lehet benne valami, de nekem azóta van ext2, amióta Rutyika első honeycombmodját felraktam. Mivel az az sgm-ből lett alakítva, és automatikusan konvertál. Előtte rfs volt és azon is szarakodott. Emlékeim szerint.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Egyszer már kaptam a pofámba, hogy ha nekem nem fontos a videó akkor maradjak csendben. Nekem nem fontos. De tuti, hogy ha a gagyi játék is lagol, akkor ennek a telefonnak nem a videó az erőssége.
És még eddig senki sem magyarázta meg az elmúlt 34943 hsz-ben (nem kevés) hogy mitől omlik össze minden rendszer előbb utóbb a spica-n. A CM sem kivétel.
Van kivétel: Aki alig használja! De az nem is panaszkodik.De én azért szeretem.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz bubu333 #34941 üzenetére
Most őszintén! Mit nevezel csomagnak, ami az SGM mod-x-ben benne van a CM-ben meg nem? Már ami fontos! Az SGM-ben szinte nincs is sokkal több mint akár a gyári romban, csak esetleg újabbak. Ha az open office zavar, akkor nem jó helyen jársz telefon ügyben.
Kigyűjtöttem a renitens appokat a mod-x-ből, a csomagot!!!:
BarcodeScanner.apk
ES_FileExplorer.apk
Facebook.apk
QQPlayer.apk
QuickPic.apk
RealCalc.apk
PassionQuickOffice.apk
SamdroidTools.apk
YouTube.apk
Ha ezektől szarik be a telefon akkor inkább azt mondanám, hogy a samsung, vagy a gugli szívat távirányítással. Vagy most dobja ki mindenki!Azért én szeretem! Még mindig.
Ja!
Ha ezt kiveszed a telepítőből:
Phone.apk
Akkor másra nem is jó csak film nézésre. Ez is benne van a mod-x-ben[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz person #34939 üzenetére
Valóban. Nekem most kb. 1 hónapja van fent a mod-x beta 3 és már kétszer szarta össze magát. Egyenlőre úgy orvosolom, hogy wipe dalvik cache után újra nyomok egy telepítést az eredeti rendszernek. Csak mint Rutyika mondta egyezzen a kernel!!!
Ez nagyjából helyre állítja a gondokat és gyorsan meg van. És minden felhasználói adat megmarad. Csak egyes beállításokkal kel szöszmötölni, vagy mentésből visszaállítani.
Bé verzió tar backup egy jól beállt rendszerről, még a telepítés után és odinnal vissza (még nem csináltam, mert mindig volt valami újabb rom).
Tehát ez a telefon erős gondoskodást igényel. Vagy mondjuk inkább faszolásnak!!!
De szeretem! Unalmas volna hibaüzenet, vagy laggolás nélkül telefonálniTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Itt valami nem stimmel. Nekem az AngryBirds mellett az egyik első játék a telón a Fruit ninja. Sosem raktam semmi pluszt a fel, még is ment mindig rendesen.
Akkor itt valami hadver probléma, vagy eltérés is lehet. És talán itt is a Samsung a hunyó.[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #34909 üzenetére
Köszi! Megpróbálom!
Ugye az SGM-ben eredetileg Voku kernel volt. Most a Pixie van a telefonon. Tehát ha akarom hagyni a Pixie-t akkor én is csak azt a zImage filét kicserélem? Ennyi a kernel?Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Igazából, nem tudom mi történt, mert semmit sem buheráltam a telefonon. Tegnap óta folyton hibaüzenetet kapok:
A Google Services Framework alkalmazás (com.google.process.gapps folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra.
De mit? Nem szeretném újrahúzi, mert amúgy jól beállt. Van valakinek ötlete? Vagy csak ezt valahogy újra telepíteni?Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz bubu333 #34853 üzenetére
Az az igazság, hogy régebben én is sűrűn fikáztam a spicát, mint Person barátunk. Aztán kaptam a pofámba, hogy milyen kurva jó teló. A felbontása, meg lehet moddolni, meg lejátssza divixet..... Aztán elkezdtem moddolni, de divixet sosem néztem rajta. A nagyokos már nincs a fóruban, de keress rá a divixr-e, és úgy az év elején kutakodj. Hátha írtak valami okosat (ha már ilyen okosak voltak)
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #34859 üzenetére
Nagy ész vagyok! Úgy nem figyeltem a nagyképes hsz-edet, mint a pinty
Értettem! Akkor mától kezdődik az időszámítás:
SamJaki2000 1.0 beta 0.0 Röviden SJ1.0Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz bubu333 #34849 üzenetére
Nem fog semmi változni. Előtte ezt futtasd recoveryből: REMOVE CM Tweaks v2.zip, majd utána az új kernelt.
Angry Birds port for Samsung Spica i5700
Illetve az AngryBirds Rio is fut rendesen.Most USB-én keresztül megy a net, már kb 10 órája folyamatosan. Pixie
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
Fura!
Akár wifin, akár usb-én csatlakozva neteztem a spicán keresztül, teljesen rendszertelenül újraindult. Yonip final kernellel. Az SGM-ben eredetileg voku volt, azzal meg a a wifi nem működött. Kipóbálam, visszaraktam a vokut, megint nem megy a wifi. Felraktam az újabb (mitől újabb még most sem tudom) final yonipot. Azzal is újraindul. Miután a stabil kernelnek a pixie-t írja az SGM oldalán, így felraktam azt. Most úgy tűnik jó a wifi is és a megosztás is.Csak ez a furcsaság történt:
Eredetileg a telefon névjegye ilyen volt:
2.2.2
i570EXXJD1
banjo@banjo virtualbox #49
SGM beta 3.1
Yonip V final VBMost ilyen, pedig csak a pixe kernelt tettem fel:
2.2.1
i570EXXJD1
CM-6.1.1. - Spica alpha8.3
pixie07cfs cm6Mitől lett a 2.2.2-ből 2.2.1, az SGM-ből CM
Nem baj, ha müxik, de a fene se érti.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz bubu333 #34834 üzenetére
Nem rég beszélgettem egy Spicás barátommal, aki egy zúzósabb telóra gyúr és amikor elemezte annak előnyeit, sajnos akkor esett le, hogy mitől döglik az AngriBirds. Minden normális droidos telónak van külön grafikus chipje. A nem normális kis memóriás spicanak meg nincs. És a 3D-s háttér miatt töpreng rendesen.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz zoleee24 #34833 üzenetére
Sajnna nem tom, úgy emléxem, hogy a CM-et sosem próbáltam. Más valaki?
A 2.2 kicsit gyorsabb, kicsit töbet tud, kicsit olyan mintha lenne egy jó androidos telefonod De van aki a 2.1-et favorizálja.
F1-et spicán nézni, hümmm, ízlések és pofonok. Én különc lehetek mert élőben sem bírom, amikor a sok marha megy körbe-körbe. De hogy még konvertáljam is? Bocsánat minden rajongótól, de lassan nem sok különbséget látok az F1 és a VV közt. Talán annyi, hogy az egyikben a sisaktól nem tudjuk megkülönböztetni a szereplőketTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Ez most újabb, mert az elősző nem írja a verziót, csak hogy final?
#34828) Ürüljünk, hogy müxik. De lehet ilyet csinálni. Volt róla kép is jó régen.
Egy kis drót és 400 V a töltőbe(#34817) zoleee24
Szerintem a SGM és a CM is magyar csaknem teljesen. Az előfordul, hogy pl a launcer nem magyar, és akkor a menü nagy része tarjánul gagyog. Én lecseréltem telepítés előtt magyarra az ADW launchert, főleg, hogy azt szeretem.
Stabil, olyan nincs, max sokáig bírja szarakodás nélkül, ha nem pakolod tele a marketről.
MP3, pl az SGM-ben lévő is lejátsza frankón, de a winamp ingyenes. Ha tutit akarsz, akkor PowerAMP. De azt érdemes megvenni, mert a krekkelt előbb utóbb letilt.
Divix - passz. Erre nincs időm.[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz kotibor #34797 üzenetére
Milyen ROM van rajta? A 2.1-nél engedélyezni kell a wifit, hogy menjen a 3G. Legalább is nekem így volt.
A nokiát meg ne is emlegesd most szoptam velük. Még egymással sem kompatibilisek. Valami 6xxx-ről kellett átmenteni új X5re. Mintha Comodore64-en akartam volna Photoshoppot futtatni. Ipari hulladékTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #34728 üzenetére
Köszi! Megnézem.
Hát a telefon sem más, mint pl az autó. Kihozod a szalonból és már is 10%-kal kevesebbet ér. Ha van Spica függetlenül 2 év gariva 40-45-ért, akkor bizony használtan 30-nál nem ér többet. De, ha sikerül jó áron túladni rajta, akkor ügyes volt. Meg ki tudja, hogy nem hengerfejes-e, vagy esetleg megfőzték?
Bocsi Zseko, ez nem neked szólt. De, ha tényleg tuti újszerű, karcmentes, alig használt. A vevő dönt. Az a baj, hogy nincs benne km óra, amit visszalehet tekerni.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #34725 üzenetére
pl azt a kettőt amit leírtam
pl. a térkép, a talk, a newnandweather, meg még egy pár akkor is elindul, ha nem kellene.
Ezeket meg kilőni. De nemrég írta Zseko, hogy az SII is tele van kelletlenül futó appokkal.
Ami nem baj, csak legalább ami nekem kell, az indulna magától!Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Tudtok valami appot, ami indításkor betölti a beállított alkalmazásokat? Mert hiába pipálom be pl a TaskKillerben, vagy a VolumeLockerben az autostartot, nem indul el. Amit eddig próbáltam pl Autorunmaneger, nem ezt teszi.
-
-
Jaki2000
aktív tag
válasz balfek #34717 üzenetére
Ha beírod a keresőbe, kiderül, hogy nem nagyon foglalkozott senki a clockworddal. Tehát javasolt az odin, az 1. hsz. és a sokszor leírtak szerint.
Egyébként itt egy clockword recovery [link](#34716) (jan)
Te mindig ugrasz az újdonságokra? Így legalább értesülünk mi is róla[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Sirjames #34691 üzenetére
Talán lassul, de 30-40 Mb, vagy még kevesebb memóriával se lesz túl sebes. Mert pl az igo az sdre telepítve is elvisz több mint 10Mb-ot a belső memóriából. és akkor az szépen lassan elfogy. Bé verzió, használjuk a telefont telefonálásra, így elkerülhető a problémaJa! Nem szoktam kivenni az SD-t.
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz chato01 #34689 üzenetére
Én bármelyiket pakoltam fel, mire kész lett 60Mb körül maradt, még a dalviktocache ellenére is. Az ext2 partíciót még nekem sem sikerült semmivel látnom. Van ami mutatja a méretét, de ettől tovább nem jutottam. És az az érzésem, hogy az apps2sd csak simán az sd-re pakolja a cuccokat.
A Samdroid tools > Apps2sd settings > Move dalvik-cache to SD
Újraindítás! Na ez átpakolja az egészet az SD-re, úgy, hogy lesz 110-130 Mb a belső memóriában. Hogy ez önmagában okoz-e valami gondot, még nem tapasztaltam.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Bejelentették az Android 4-et. Talán már kiforrottabb lesz. De végül is csak pár éve jelent meg. Igazából a linux egyébként is erőforrás igényes (már amit én telepítettem pl ubuntu, suse). És volt már problémád az S2-vel? Amit én láttam az nagyon ott volt.
Meg van még egy-két ütős: Motorola Atrix, LG Optimus X2, vagy az SE Xperia teljes sorozat.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Értem! Akkor most beszóltam? De akkor sem értettem mit akar azzal market4-gyel. És pár 10.000 hsz alatt ezt igazából nem feszegette senki. Gondolom, vagy nem volt fontos, vagy volt egyöntetű. Nekem azért sokkal érdekfeszítőbb, hogy pár hét után miért szarakodik minden ROM. Az eclairt most hanyagoljuk, meg az önmegtartóztató júzert, aki csak telefonál. Most (az előzmények nyomán) fent van a mod-x 3.1 minden extra nélkül, semmi extra app és ha gondolkozni kell neki inkább újra bootol.
Hát ez érdekesebb. Amúgy, ha telefonálni akarok vele, na arra jó. Már ha nem bootol egy frissítés miatt.
Már kezdek gyanakodni a mérges madarakra. Lehet, hogy feltolom a mentést és hanyagolom a madarakat.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Sirjames #34683 üzenetére
Mi micsoda? Keressél már rá bármire!
Pl: file maneger [link] tovább [link]
Ez mi, ha nem az android market? Kevés az információ?
Vagy ha a gugliba beírod mi a francot dob ki elsőre? [link]
Ez a hivatalos android market. Vannak más marketek is, pl ahol nem tudod mi, micsoda[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #34681 üzenetére
Tényleg ez a divat. Van itt mellettünk egy "gyúrunk vazze" szalon. Hát a 80 %-nak ilyen e sérója. De nem az időtől + a stressztől. A pénztől vazze! Nekem meg a vérnyomásom fogja kilőni a hajamat az agyammal együtt.
Azt nem fogtam, hogy csereberéltél. Az X8 az kicsi micsoda? Egyik barátom mondta (Spicája van), hogy a csaja X10-e nagyon zsír. Ki van találva. Ez is kivan találva, csak korán felébredt a mérnök és csak a felére emlékezett.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest