Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
QG
tag
Húúú, mióta keresek ilyet, köszönöm!
Más 1: Mennyi idő alatt merül le? Én 2x1 órát játszok/filmet nézek rajta utazás közben, és alig több mint egy napig bírja.
Más 2: GPS hogy működik nektek? Nekem 5ből 1szer talál műholdat, akkor is csak nagy sokára. Van valami szabvány ingyenes alkalmazás, ami megméri nekem a jelerősséget? Visszavinném garanciába, csak attól félek, hogy pont ott és akkor működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- Poco M4 Pro 5G 6.128 HyperOS, gyárilag kártyafüggetlen eladó. Pro verzió tehát az erősebb darab. Jó
- Honor X8a 6 GB/128 GB fekete Dual-sim garancia 18hónap
- iPhone SE 2022
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest