- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ericdrawen74 #7198 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Ladislaoca #7192 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
Navigálás közben ha hívást fogadok az órán, akkor a waze hangja is átjön.
Pedig az úgy van beállítva, hogy mindig a telefonon szóljon és egyéb eszközökkel (rádió, receiver) nincs is ilyen gond.
Másnál is ilyen? -
válasz
Szaszabond #7183 üzenetére
Sajnos nem használt. Ma délelőtt jó volt, de délután ismét nem...
-
válasz
Szaszabond #7183 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
csuzso72
tag
Azért, ha használja valaki az órát, naponta tölteni kell. Nekem folyamatos pulzusmérés, napi kb 1-1,5 óra kondi geartrackerrel monitorozva és külső pulzusmérővel használva, átlag 4X15 berc bicaj (automatikus érzékeléssel), néha séta (akár pár óra), gps-t, wifit maga kapcsolja, AOD nincs, így nap végére mindig lemerül.
-
Sziasztok!
Egy Gear S3 frontierem van egy Galaxy S10e társaságában.
A telón a legfrisebb biztonsági csomag (2021 március) van rajta és Android 10.
Az óra 1-2 hete lassan, vagy egyáltalán nem kapja meg az értesítéseket a telefonról.
Ma frissített a Galaxy Wearable app is, az sem oldotta meg a problémát.Ha újraindítom az órát, egy kis ideig jó, utána ismét nem.
Próbáltam az telefont is újraindítani, de csak egy kis ideig jó, utána ismét nem.Mi lehet a gond?
Járt már így valaki?
Óra hard reset segíthet? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
masvilagx3 #7180 üzenetére
Hát ez lehet, de csak találgatunk.
Ha nem jó akku csere után sem akkor vidd el szakszervizbe hátha javítják, de akkor mindenképp a régi akksit rakd vissza, az újat meg tartsd meg. -
masvilagx3
tag
Sziasztok, van egy galaxy s3 frontier karoram.kb 3ev körüli.voltam ma MRT vizsgalaton.nem volt rajtam ,de a vizsgálat után( melohelyen vettem észre)nem kapcsol be. A töltő hibát jelezz(pirosan villog).létezik hogy a szerkezettol 3m volt és kinyirta volna az órát?most rendeltem aksit hátha csak a véletlen műve és csak pont most adta meg magát.
Előre is köszönöm a segítséget. -
mihail38
senior tag
válasz
ericdrawen74 #7178 üzenetére
-
mihail38
senior tag
válasz
ericdrawen74 #7176 üzenetére
Gratulálok!
-
mihail38
senior tag
válasz
ericdrawen74 #7174 üzenetére
és az új akkuval meddig bírja?
Hol lett cserélve az akku? -
ericdrawen74
senior tag
Én most cseréltem az akkut, mert több, mint 3 év után 2-2,5 napot bírt. Most minden újra frankó
-
mihail38
senior tag
Sziasztok!
Ma veszek használtan egy gear s3 classic órát!
Az lenne a kerdésem, ha probléma mentes az óra kb mennyi ideig lehet használni?
1, 2 ev..?
Bocsánat, ha hülyeséget kérdeztem, de ez lesz az első okosórám. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
spider23 #7166 üzenetére
"Samsung Pay on the Gear S3 doesn't require an active connection to your phone at the time of purchase, but it does have to sync back to your phone regularly. The watch holds a limited number of one-time use payment tokens, which have to be replenished by syncing back to Samsung Pay on your phone — if you run into issues, make sure your watch is connected to your phone."
Szóval egy darabig igen, ha jól értem.
-
spider23
senior tag
Még egy kérdés, a telefon nélkül működik ez a samsung pay az órán, vagy csak ha össze van kapcsolódva a telefonnal és van mobil net akkor működik?
-
spider23
senior tag
Probálnám az órára a samsung payt beállítani uk bines curve kártyával. Régió megváltoztatva ahogy kell. Kártya adatok cím megadva. Viszont az aktiváló sms az istennek nem akar megjönni. Ez ilyen, vagy próbálkozzak később? Már töröltem a kártyát 1x és újra kezdtem, de a helyzet ugyan az. Sehol az sms.
-
Locsi
senior tag
válasz
adamsauvage #7136 üzenetére
Nem kell atomfizikusnak lenni hozzá. Ha van egy kis kézügyességed hozzá, meg a hozzávaló szerszám, akkor megcsinálod. Van videó róla, én is az alapján cseréltem.
-
vipviform
senior tag
válasz
adamsauvage #7136 üzenetére
Órások...
-
zeon.hu
nagyúr
Más se tud kupont beváltani?
Csak homokórázik hosszú percek óta, bármilyen watchface-t is vennék kuponnal. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7151 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Overwatch 2
- Ingatlanos topic!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Opel topik
- Prémium tag lettem!
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest