- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok, az mennyire normális egy Gear S3 classicnál, hogy nem tölt fel teljesen és minden alkalommal megfagy/ kikapcsol amikor a töltőn hagyom?
-
Nemrég volt szó, hogy az új telefonokkal már nem fog az óránk működni. Na ez már be is következett az S24-es szériával...
Nem kapcsolódik hozzájuk
-
jano_77
nagyúr
válasz
ericdrawen74 #7589 üzenetére
Most miért fájdítod a szívem!?
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Ha már szóba került a Lünetta ...
Az én S3 -am lünettájában a 8 db. mágnesből már csak 2 db. működik, ezért nagyon sokat kell tekergetni.
(Sajnos a munkám során néha előfordul, hogy erős elektromágnesek közvetlen (10 - 20 cm) közelében vagyok. Feltételezem, hogy ez mágnesezte le szépen apránként.)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek miképpen lehetne vissza mágnesezni, hogy a HALL szenzorok ismét érzékeljék és megint működjön rendesen? (Lehetőleg annélkül, hogy ki kellene cserélni (vagy egyáltalán szét kellene szedni), amit az apró - potenciálisan elguruló - alkatrészek miatt "veszélyes" műveletnek tartok.)Előre is köszönöm szépen a hasznos ötleteket!
-
TaaT
nagyúr
Mondjuk ma már nem drága egy Gear S3 óra, a mostani Frontiert is 11e forintért vettem és elég szép állapotban van.
Én is próbáltam már újabb Samsung órát (Watch 4), nem győzött meg hogy lecseréljem bármelyik Gear S3 órámat. Jobbnak jobb óra a Watch 4, de arra hogy megnézzem az értesítéseket, telefonáljak vele, számomra is tökéletesen megfelel a jelenlegi.
Eléggé bejön a Samu One UI a telefonokon, de az S9+ omat én sem biztos hogy egy újabb Samsungra fogom lecserélni a jövőben.
A Watch 6 Classic mondjuk még lünettás.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ericdrawen74 #7585 üzenetére
Ez a számlap baromi jól néz ki. Hasonlót esetleg tud vki Frontier Gear S3-ra?
(mondjuk a 2 hét az nagyon durva
)
Joe.36: igaz nem sima értesítő led, de az S10+-nál is volt és most az S23-nál is van a telefon szélein körben felvillanó kék - vagy most már bármilyen színűre állítható - keret értesítéseknél. Az nem elegendő?
-
ericdrawen74
senior tag
Egy jó Huawei Watch GT 4... 2 hetente elég tölteni. Hihetetlen, hogy a Samsung erre képtelen. 100e-ért még egy bluetooth-os headsetet is kaptam ajándékba.
-
Én sem értem a Samsungot.
Használtam augusztusban kb 1 hónapig egy Watch 5 pro-t. Rájöttem, hogy pont arra használom mint az 5 éves (jelzem hibáltan) Frontiert. Így eladtam, maradt 100e Ft-om.
Aztán vásároltam egy Watch 6 47 mm classicot. Gyönyörű az óra. DE!!! Pont arra használtam mint a Frontiert ( itt csak zárójelben írom hogy hibás volt az óra. Visszaküldtem a Samsungnak.Szóval továbbra is Frontier.
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, ma azt az üzenetet kaptam a Samsungtol hogy nem fog az órám a 2024 ben kiadott Samsung telefonokkal működni !?
Majd bontotta a kapcsolatot a Note 9-emel, majd utána tudtam újra össze kapcsolni.
Más gyártó telefonjára is igaz lehet ez ?
Nem akarom lecserélni az órát nekem nagyon jó ez így ! ( Sajnos telefont lassan cserélnem kell majd )
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy esetleg használja-e vki a Gear S3 óráját Xiaomi 13 Pro telefonnal és ha igen, akkor mennyire működik a párosítás, mennyire vannak gondok vagy nincsenek és minden fasza?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Ladislaoca #7572 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #7570 üzenetére
"Crok MIUI kanosszajárás részlet:
"Biztonság app -> Akku
- Akkukímélő módot kapcsold ki
- Alkalmazás akkukímélés listában állítsd át az appot "nincs korlátozásra"
- Jobb felső sarok fogaskerék menü -> cache törlés a készülék lezárásakor: kapcsold ki
(1-5-10-30 perccel lezárás után lehet ezt beállítani)" -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Ladislaoca #7569 üzenetére
Órán volt gyári visszaállítás?
Az új telefonhoz az alkalmazáson keresztül lett párosítva?
MIUI "kanossza" megvolt? (Alkalmazás lakatolás, MIUI akksikímélő kikapcsolás, stb) -
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Telefont cseréltem (Redmi Note 12 Pro 5g).
A telefon állandóan bontja a bluetooth kapcsolatot az órával.
(A bluetooth menüjében viszont azt mutatja, hogy összejött a kapcsolat)
Ha belépek a Galaxy Wearable alkalmazásba akkor pár másodperc múlva azonnal magától összekapcsolja a telefont és az órát.
Tudtok rá megoldást? -
Grillo
őstag
válasz
jano_77 #7566 üzenetére
Az Oktogonon leadod, aztán pár nap, bár nekem valahogy félre rakódott és 2 hét volt, csak mikor már rájuk telefonáltam, akkor kapták össze magukat.
Olyan 10k körül rémlik, mert a hátfedelet is cserélik a vízzáróság miatt, de ha rákeresel itt a topikban, akkor szerintem írtam róla. -
jano_77
nagyúr
válasz
ericdrawen74 #7565 üzenetére
Mekkora beavatkozás időben és anyagilag egy akku csere az órában? Gondolom Samsung Store-ban megcsinálják!?
-
ericdrawen74
senior tag
Most, 6 év utàn cseréltem le, mert màr szarakodott a bluetooth-al, egy gt 4-re. Péntek este vettem le a töltőről, 89%-on àll az akku...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ericdrawen74 #7542 üzenetére
Esetleg ezt nézd át: [link]
Ha nem segít, akkor valami Samsung developer közösség talán.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ericdrawen74 #7540 üzenetére
Sajnos sosem volt rá időm.
Milyen hibát ír?
A Tizen verziót használod?
-
ericdrawen74
senior tag
A samsung sajàt szàmlapkészítőjét hasznàlta valaki mostanàban, működik? A pc-ről nem tudok szàmlapot àtküldeni az óràmra.
-
Dronát
friss újonc
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a héten lehalt teljesen az s10+. Vettem helyette s23-at.
Kisebb probléma, hogy az automatikusan ütemezett jó éjszakát mód nem működik. Bár az lehet, hogy pár este után magától működni fog?
Viszont a nagyobb probléma, hogy a telefon ébresztésénél nem rezeg az óra, ami nekem nagy probléma.
Egyébként úgy látom, hogy minden működik. Értesítések jönnek a telefonra, hívás fogadás stb működik. -
glaci
őstag
válasz
Gabbana #7537 üzenetére
Én régen a Gear S -re képként raktam fel, ami kellett.
Viszont akkoriban még a közelemben senkinek nem volt okos órája és az átlag ember még soha nem látott olyat.
(Ezzel csak arra próbálok célozni, hogy most már közismert, mint potenciális információ forrás, tehát jóval nehezebb lesz majd használni, mint 8 éve.) -
Gabbana
aktív tag
Puskát kellene gyártanom az órába... Van erre valami egyszerű megoldás, pl doc v txt olvasó?
-
justnow
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Három napja nem működik az órámon Gear S3 (77CB) a pulzusmérés, alvás
. A szenzor nem villog a hátlapon. Csináltam néhányszor resetet, de nem segített! Már nem garanciális az óra. Hol találok Pesten szervízt, nem akarom Budaőrsre vinni!!
-
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Lehetőségem van egy nagyon megkímélt Gear S3 megvásárlására egy barátomtól 20.000 forintért. Eddig Honor Bandeket használtam. Az okosórától sem várok el több tudást és új készüléknél a 40-50 ezres ársávig mennék el maximum. A véleményeteket kérném, hogy megéri a Samsungot megvennem, vagy vegyek inkább egy újabb kiadású, zártabb rendszerű órát ha nekem az a tudás is elég? -
zeon.hu
nagyúr
-
bagkri01
őstag
válasz
zeon.hu #7525 üzenetére
Igen, BT távolságon belül.
Ha a kamerát megnyitom a telón, akkor azonnal megszakad, ennél az egy alkalmazásnál vettem észre rendszert, amúgy meg csak úgy random.
Természetesen vissza sem csatlakozik ha távol vagyok az órától és ismét a közelébe megyek.
Az óráról nem hinném, hogy hibás, az előző telefonommal semmi ilyet nem csinált, stabil volt a kapcsolat és mindig vissza is csatlakozott . Kb 1 hete használom a honort, azóta csinálja ezt. -
bagkri01
őstag
Sziasztok!
Honor telefonnal használja valaki az órát?
Ha igen, akkor leírná, hogy mit kell beállítani, hogy ne szakadjon meg rendszeresen a Bluetooth kapcsolat. A wear app le van lakatolva és az app akku kimélője is ki van kapcsolva.
Köszönöm! -
Grillo
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Locus Map-et, és hozzá az órán plugint? Eddig működött jól, tudtam intézni a rögzítést, valamint élőben nézni a térképet, de pár napja nem kapcsolódik a programhoz a telefonon (Samu S10e). Más minden működik, a Locus honlapján nem találtam semmit. -
bagkri01
őstag
Sziasztok! Esetleg tudja valaki, hogy Gear s3 frontierhez van e a képen látható tok?
-
Grillo
őstag
válasz
mkRoland #7515 üzenetére
Aradi utcai központban, olyan 2 hét, és azt hiszem 13k körül, mert ilyenkor új hátlapot raknak rá a vízállóság miatt. Azóta is hiba nélkül működik.
Annyi, hogy az akkum utána elég gyorsan meghalt, cserélni kellett azt is, és az megont 17k volt, szintén új hátlap. Ha régebbi az órád, érdemes egyben. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
edgelaszlo #7507 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
edgelaszlo #7505 üzenetére
Vedd ki az akksit és próbáld kiszárítani, talán még menthető.
-
edgelaszlo
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen csodám, egy laza zuhany után (kb 10 perc, nem állóvíz nyilván) bootloop egyfolytában...valami tipp, hogy tudom kikapcsolni? Néha bekapcsol, eljutok a kikapcsolási felületre, arra rányomva: bootloop...gondolom beázott. Kuka vagy lehet vmit kezdeni vele? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zeon.hu #7500 üzenetére
Még a hack-elés egy dolog, de most UK BIN-es kártyát szerezni ... nem mondom, hogy nem lehetetlen, de nem olyan egyszerű (és utána is folyamatos a para, hogy a Curve mikor "ugrik rá"). Gondolom mivel a Samu áttért a sz@ros WearOS-re ezért ezen a téren már nem is várható előrelépés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest