- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
st3v3np3t3r #6495 üzenetére
A dual screen bejön nagyon nekem is.
-
válasz
st3v3np3t3r #6493 üzenetére
Iphone?? Nálam kizárt kategória...na meg az ára...botrány
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
szokelaszlo #6491 üzenetére
Köszi. Már használtam korábban, most bejelentkezés után ott voltak a régi listáim. Csak az órás alkalmazást most nem találtam.
És az a jó benne, hogy a kiadást is lehet vele látni, ha az árakat is beírja az ember. -
-
válasz
st3v3np3t3r #6493 üzenetére
Wow szép szett.
-
Nekem a Gránitos NetBank is tudja az NFC-s fizetést, meghát azt a 4-5másodperces fizetési időt kibírom
Ha minden jól megy, Novemberben lecserélem a telóm is meg az órát is. Láttam a telekomnál Apple mobilpakkot, i11/64GB+Watch5(esimes)+AiPods Pro. Az Apple Pay-t meg sok bank támogatja itthon,a Gránit is, meg megy vele a Revo,XBOX DiPocket is.
-
válasz
st3v3np3t3r #6483 üzenetére
Ahha..
Mondjuk a BB kártyám és az app tudja a telefonos nfc-t.
Ezért kérdeztem kinek mi a jelentősége a gpay-nek itthon. De ez már off. -
szokelaszlo
tag
válasz
szokelaszlo #6490 üzenetére
-
szokelaszlo
tag
válasz
Dr Bubo #6465 üzenetére
Én a Litonic alkalmazást használom.Ingyenes
(almás készülékre is elérhető)
telefonra:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.l&hl=hu
órára:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.l&hl=hu -
válasz
st3v3np3t3r #6485 üzenetére
De ne feledkezzünk meg az autóban Abonettet evőkről sem!
-
Wuzy
tag
válasz
st3v3np3t3r #6487 üzenetére
Igen, ezzel küszködőm most UK simre vadászok elvileg azzal beáll, eddig sikerült szereznem egy japán SIM-et de azt csak jövőhéten kapom meg.
-
-
Wuzy
tag
válasz
vodrosjozsi #6478 üzenetére
S10 a fő telefon ezért akarok rá Samsung Payt. S8-al kudarcba fulladt a művelet S9 tudja, de az rommá van törve hátlap kijelző sérült ezért esztétikailag nem tetszik.
Az órás Samsung Pay megy, de a telefonra is fel akarom rakni. S7 is tudja a BTU rommal S8-S10 nem akarja, de holnap még játszok velük hátha. -
válasz
vodrosjozsi #6484 üzenetére
Sokszor én is,de valójában siralmas
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
st3v3np3t3r #6483 üzenetére
Ezeket a felhozott példákat én is láttam, sírva röhögök épp
-
Sokak szerint gyorsabb, meg már 15cm-ről beolvassa a terminál. Más fizető appok lassabbak és sokan nem tudják kivárni a +2-3másodpercet.
Technikailag amúgy max kb.20centi a hatótáv, de egyes készülékeknél ez csak 10centi.Sokszor láttam már olyat, aki úgy odanyomta a bankkártya egyik felét a terminálhoz, hogy a másik fele majdnem 30°-ban görbült, másik meg végig simítja a kártyát a terminálon, mint a törlőrongyot. A másik meg sétál az utcán, füles bedugva a telóba meg a fülébe, de úgy tartja a telefont, mint ha a telefon aljához beszélne. Láttam olyat is, aki hátlappal az arca fele telefonált, a kijelzőn meg a név,telefonszám és a beszédidő is látszódott.
-
-
válasz
Google Pay megy az órán???
-
válasz
a gpay miért jó itthon?
-
Kipróbálva, működik! Köszi mindenkinek.
-
-
Wuzy
tag
válasz
st3v3np3t3r #6472 üzenetére
Áhhh. S10 továbbra se akarja. S7 is tudja. Lehet elbeszéltünk egymás mellett én a telefonon lévő Samsung Payről beszélek.
-
-
válasz
st3v3np3t3r #6472 üzenetére
Nalam pontos ...
-
-
Wuzy
tag
válasz
st3v3np3t3r #6469 üzenetére
Nálam az S10-en nem megy, csak a Google Pay. Hol láttom a Knox állapotát?
Kártya hozzáadásakor mindig "Unable to connect.Try later." , de van, hogy el se jutok a kártya hozzáadásig.
-
-
-
Wuzy
tag
válasz
vodrosjozsi #6417 üzenetére
S9-re sikerült felmaszíroznom a Samsung Payt és megy Curve kártyával. S10-S8-S7 teszt folyamatban.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Még 2018-ban megvettem a My Tasks in Gear alkalmazást az órára, most viszont nem találom. Ez milyen már, hogy egy kifizetett alkalmazást törölnek.
Most csak a gyári Reminder használható bevásárlólistának? -
-
Locsi
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #6459 üzenetére
Itt engem az zavar meg, hogy mit adjak hozzá. A curve appban létrehozott kártyát, vagy a bankkártyát? Bocsi, hogy értetlenkedem.
-
-
Locsi
senior tag
Jól értelmezem ezt a mondatot? Ne is próbálkozzak a Budapest Bankos Mastercarddal. "Revolut és itthoni kártyákkal felesleges próbálkozni, itt a lista az UK régióban támogatott kártyakibocsájtókról."
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
st3v3np3t3r #6456 üzenetére
A Google Pay is bővíti az elfogadást, de kis hazánk még mindig kimarad belőle. Pedig eléggé körbelőttek már bennünket: Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Lengyelország, Horvátország.
-
-
válasz
vodrosjozsi #6452 üzenetére
Én sem értem, hogy a szolgáltatóknál miért nem LTE-set árulnak.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
st3v3np3t3r #6451 üzenetére
Kár. Ha ez lenne benne akkor lenne csak tökéletes.
Újabban újra 2 napot bír illetve 1 nap 19 óra. -
válasz
vodrosjozsi #6450 üzenetére
Létezik LTE-s verzió is ebből az órából. SM-R765, az tud eSIM-et. De ez szerintem itthon nem kapható.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
st3v3np3t3r #6448 üzenetére
Van, igen, egy Galaxy Buds. Sajnos az órán kell tárolnom a zenéket de imho nekem spotify előfizum van szal most vagy leszedek pár zenét onnan (csak krva körülményes) vagy torrentezek..
Nem lehet az S3-on beizzítani az e-simet? -
-
válasz
vodrosjozsi #6445 üzenetére
Mondhatni végre képviseli az
ár az óra funkcióit, e nélkül a fizetési funkció nélkül jelenleg csak egy túlárazott okosóra lenne.Ha van vezetéknélküli fülesed, akkor szerencséd van. Nekem mindenképp kell a teló a Tidal miatt.
-
fraba
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #6410 üzenetére
Szuper vagy, köszi!
Már nekem is működik a Spay -
válasz
st3v3np3t3r #6444 üzenetére
Oké, csak másik romot tettem fel a telefonra
Az viszont bőven megérte
-
vodrosjozsi
addikt
ezzel, hogy az órával fizetni is tudok új értelmet nyert az egész cucc.
Hatalmas köszi!
Van egy kb 12 éves Nike sport nadrágom amiben nem volt zseb csak egy Ipod-nak amit értelemszerűen nem vettem meg, de mellé nem tudtam a telefont elhozni így mindig kellett vinnem kistáskát..
Eddig ez a fizetés tartott vissza a mobil/bankkártya combó otthon hagyásától, de most, hogy tudok az órára zenét rakni meg fizetni is tudok vele így lazán el tudok indulni ezek nélkül is -
-
válasz
st3v3np3t3r #6442 üzenetére
Nagyon úgy látom én is... Na mindegy ne szemeteljük tele a topicot az én hülyeségemmel
Köszi a válaszokat!
-
válasz
gyuri81 #6440 üzenetére
Jó eséllyel semmit nem tud ajánlani. Vannak mókolós megoldások, de azok kérdésesek, hogy működnek-e normálisan.
Anno mikor megjelent a Knox a Samaung telókon, volt egy maszkolási módszer, amivel a számlálót vizuálisan el lehetett tűntetni, vagyis a 0x1 helyett 0x0-át mutatott a Download Mode-ban, de a Knox akkor sem működött. Volt babrált Knox app, amit úgy módosítottak, hogy a KWB-t ne kérdezze le, hanem automatikusan 0x0-nak detektálja. Ennek több éve, lehet azóta semmilyen módszer sem működik KWB 0x1-es Samsung telókon. 99%, hogy buktad a telón az ilyen dolgokat. -
-
válasz
st3v3np3t3r #6437 üzenetére
Szuper
Futok még 1 kört az xda-n a rom készítőjével, hogy esetleg mit tudna ajánlani.
De nyilván nem vágok eret magamon, ha nem fog működni az Spay -
Wuzy
tag
Nah legyőztem.
A megoldás az volt, hogy Curveban át írtam a telefonszámom a egy másikra.
Ez után kártya regisztrál és rögtön 7 darab # jelent meg a szám kitakarására nem pedig 5. Az SMS 1 percen belül megjött. Kártya aktív. Öröm bódóttág
-
válasz
gyuri81 #6436 üzenetére
4éve írtam róla egy kis összefoglalót a neten fellelt akkori infók alapján. Samsung Knox,Bitbe zárt biztonság címmel.
Gondolkodom azon, hogy ezt beleírom a blogba.
-
válasz
gyuri81 #6436 üzenetére
A Samsung Pay Knox Biztonságos környezethez és Knox Warranty Bit-hez van kötve. Ha a Knox Warranty Bit 0x1, akkor buktad a Samsung Pay-t. A Knox 0x1 kizárólag olyan alaplap cseréjével javítható,ami 0x0-ás,mivel hardveres eFuse technológia, a helye ismeretlen, legalábbis én úgy tudom.
Knox 0x1 esetén sok más biztonsági- és egyéb funkciót is buktál, ami Knox Warranty Bit-hez van kötve.
A KWB nem csak Samsung okostelefonokon van jelen, hanem az okosórákon is! Tehát valaki babrálja az óra szoftverét nem hivatalos verziókkal, vagy próbálja rootolni a TizenOS-t, akkor az órán is bukhatja a Samsung Pay-t.
Szerencsére a régiókód átállítás nem babrálja a KWB-t.
Anno sokat babráltam a Note4-em szoftverével, de csak gyárikkal. -
-
válasz
st3v3np3t3r #6432 üzenetére
Rootolt telefonon hogy tudom működésre bírni?
( hiába nyomom rá a Magisknál a hide-ra a Wearable app-ot)
-
csipuka
senior tag
App vs kartya.
Elvileg az ora csak reprezentalja a kartyaadatokat, nem?
Eddig ez a fizetesi mod hidegen hagyott, mert szamomra nem adott szamottevo elonyt a csipkartya helyett. Szoval nem fogom tudni validalni. Ezert irtam, hogy csak teoria
Nna utanaolvastam. A Samsung szerint nem kell internet max 10 tranzakcioig. Valszeg a logika analog a BB-vel. -
-
-
-
Mafla kérdés. Kell a telefon a fizetéshez? Vagy elég csak óra is.
-
Wuzy
tag
válasz
st3v3np3t3r #6425 üzenetére
Továbbra se történt változás. Azért kösz a segítséget.
-
-
Wuzy
tag
válasz
st3v3np3t3r #6423 üzenetére
Vodafone, azt vettem észre, hogy a cikkben lévő képen 6 csillag a telefonszámnál nekem pedig csak 5 csillag. Samsung accountban már a telefonszámot is átírtam +36-ról 06-ra. De továbbra is semmi.
-
-
Wuzy
tag
Sziasztok, megpróbáltam regisztrálni a Curve kártyám, de a hitelesítő SMS nem jött meg ezért újrakedtem, de másodjára sem érkezett meg. Valakinek valami ötlete esetleg?
-
2 vásárlásból 2szer működött az SPay... elsőre makacs volt a terminál, de másodjára mindig elfogadta az órát
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
st3v3np3t3r #6414 üzenetére
köszönöm a segítséget, már át is állítottam btu-ra
-
válasz
st3v3np3t3r #6409 üzenetére
De én a telefonos ügyfélszolgálat dolognál megakadtam.
Help?
-
válasz
vodrosjozsi #6413 üzenetére
a könytvárhely mind1, elindítod az ansicon-t és automatikusan abban a könyvtárban nyílik meg, ahol van az ansicon és az sdb
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
-
válasz
gyuri81 #6411 üzenetére
Én a Google Pay-t nem használom, Gránitos vagyok, annak a mobilbankos appja kezel NFC fizetést, ráadásul ugyan azzal a kártya számmal mint a fizikai kártya. De most hozzáadtam mind3 fontosabb kártyám a Curve-hoz, Revo(temp),DiPocket és Gránit. Most már újra mondhatom, hogy végre megint tudja a 80ezer forintos órám, amit kell
-
válasz
Na akkor lehet megint estére átírni a CSC kódomat az órán
( kb pár hónapja tettem vissza XEH-ra)
Picit off...de mégse
Nekem most TELEFONON a Google Pay alá engedte betenni a Curve kártyámat is! Na így már király lesz a rendszer
-
Frissítettem a blogot a GearS3 Samsung Pay hozzáadásáról.
Aki még nem csinálta meg, itt található a leírás, hogyan lehet működésre bírni itthon. -
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
st3v3np3t3r #6401 üzenetére
És van már működő verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest