Hirdetés
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

F40 csendes tag Sziasztok! Ki milyen töltőt használ a telefonhoz? Én töltöttem vezetékkel iPad töltővel (3 amper) és egy 13 amperes laptop töltővel. Nekem ezek elég gyorsak, nincs szükségem gyorsabbra, de vajon a gyári 5 amperes töltő gyorsabb? Ezek egy óra alatt kb. 50%-ot töltenek, érdekes, hogy a 13 amperes töltő sem gyorsabb, nyilván a telefon korlátozza az áramerősséget. Szoktam még tölteni egy régi Ikea vezeték nélküli töltővel, ami kb. 1 ampert tud. Ezzel óránként kb. 20%-ot tölt, ami elég lassú. Próbáltatok esetleg másik vezeték nélküli töltőt, ami gyorsabb? Igyekszem 40-80% között tartani a töltöttséget, így naponta kétszer töltöm. Ti hogy használjátok a telefont? Köszönöm, F40 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest