- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboyszi
csendes tag
Helló, én voltam az, aki 2.5 hete írta, hogy tisztavízzel megtisztítottam a Z Fold 3-at és a zsanérnál elkezdett sistergő hangot adni, jött egy kis füst is, majd onnantól kezdve égett szaga volt, és forrósodott az akksi és vagy 2 napig nem kapcsolt be miután gyorsan kikapcsoltam. Utána bekapcsolt, de hol az egyik kijelző működött, hol a másik, meg a wifi nem működött, az előlapi kamera nem működött, az akksinál forrósodott, a hátlapnál a zsanérnál égett szaga volt. Két hete szerdán leadtam Budapesten Samsung szervízbe, és múlt hét szerdán már a weboldalukon a kapott munkalap száma alpaján rákerestem az állapotra és az volt írva hogy bevizsgálás alatt aztán másnapra már az volt írva, hogy javítva. Csak elfelejtettek szólni, tegnap e-mailban rákérdeztem, és ma jött üzenet hogy elnézést kérnek, de nem kaptam meg a rendszerüzenetet a múlt héten arról, hogy kész van, de kész van, mehetek érte. Ma mentem is érte azonnal, gyorsan megkaptam, annyit mondtak, hogy akksicsere és kijelzőcsere történt. Olyan a teló, mint ha új lenne, a belső kijelzőn kicsit már fel volt felül jönve a fólia de itt teljesen rajta van, szóval látszi, hogy cserélték az egészet. A műanyag széleken is van fólia tehát az is vadi új. A zsanéron is fólia van tehát az is vadi új lehet. A külső kijelző is teljesen újnak tűnik és nincs rajta egy karc sem, bár nekem volt rajta egy eredeti fólia a külső kijelzőn az most nem volt rajta, és helyette sem volt semmi, de nem akartam kötözködni. Ja, amúgy 2021. decemberében lett a teló vásárolva a Telekomnál függetlenül, 3 év garival.
A kérdésem az lenne, hogy szeretnék rá egy normális fóliát kapni a külső kijelzőre, hogy azt hol lehet? A Samsungba ha bemegyek ott raknak rá? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest