-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cantalyaaga
csendes tag
Típushiba-e vagy sem, de az enyémmel is ez történt egy hete. Úszás után amikor levettem a karomról, a szezorok üvegfedele a kezemen maradt. Ezek után nem működtek az óra szenzorjai, szét is szedtem sebtiben. Ami érdekes, hogy nem csak a kis szenzorfedél ragasztása engedett el, hanem a hátlap alatti tömítés is ragacsos trutyivá vált egy darabon. Kiszárítottam, összeraktam, de a szenzorok nem működnek, nincs pulzusmérés, lépésszámlálás, karlendítésre sem mutatja az időt. Itt a vége, fuss el véle. 4 éves volt, napi szinten úsztam benne, nagyon szerettem.
-
-
niklebi
senior tag
Félre ne érts nem akarom a Samsungot védeni, de Apple [így] került Magyarországra. A Google Pay sem elérhető egyik magyar bank kártyájával sem, csak és kizárólag a Curve és ha jól tudom a Revolut kártyáival használható. Majd ha letudod az áruházból hivatalosan tölteni és magyar banki kártyát hozzáadva tudod használni akkor lesz itt ténylegesen.
-
niklebi
senior tag
A Samsungnak ahhoz nem sok köze van, hogy itt nem használható. Amíg valamelyik bank nem engedélyezi a használatát addig itt hivatalosan nem fog működni. Ezért kell a Curve kártya, mert ők engedélyezték a S. Pay használatát. Az összefoglalóban leírt óra átállítás egy-két dologban elavult, de tökéletesen működik. Pl: az én SM-R805F órám BTU régiós, és angol régiónak megfelelő rom van rajt. Így ugyan úgy frissül, mint előtte amikor magyar régiós volt. Egyszer kell megcsinálni és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest