- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shader
aktív tag
válasz
Fixmiki #1754 üzenetére
Már beszéltem a Tkom supporttal, náluk minden oké.
Valami talán a samsung clouddal lehet? Mert azon keresztül megy a távoli elérés.Csak egy futó gondolat:
Én ROOT-olt samsung telefont használok. Esetleg letilthatta a samu ezt a feature-t? Levettem az egész ROM-ról a root jogot, de így se megy a távoli elérés... -
Shader
aktív tag
válasz
Fixmiki #1569 üzenetére
Nálam a "multisim módban" azt jelenti, hogy mindig engedélyezve van. Gyak. az autóban beszélek az óráról (kihangosítón). Mondjuk nem 40-50 percet, talán 5-10 perc. Ezen kívül kikapcsolom a BT-t. WiFi alapból kikapcsolva. Így bár nagyon nem szoktam nézegetni, két napot biztosan elmenne... (ha nincs a kezemen este a töltőre teszem, mert legalább nem hagyom el)
-
kishozi
csendes tag
A tenyered alsó felével próbáld letakarni. Nem elég, hogy közel rakod, tedd rá teljesen a kijelzőre, akkor gyorsan le is zár. Ha az AOD nincs bekapcsolva, akkor csak gombnyomásra és gyűrű tekerésre ébred fel, beállítástól függően. Ha az AOD on, akkor duplakoppra is feléled. Pulcsi, kabát eddig soha nem ébresztette fel
/vagy csak nem vettem észre/ -
niklebi
senior tag
Az Orange szolgáltatói watch-ot is csak a vásárláskor kötött hűség időn belül nem tudod a T-nél aktiválni. Ha lejárt, köteles függetleníteni a szolgáltató. Így van ez a telefonoknál is. Vagy felmondod a szerződést, kifizeted az ilyenkor szokásos különbözetet, és akkor függetlenítik az esimet. Én a T-nél vettem és csak az előfizetésre van hűség idő az ahhoz kapcsolódó multisimre nincs. Ha azt lemondom akkor elvben átmehetnék másik szolgáltatóhoz az órával csak jelenleg annak semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest