- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexomaci
tag
válasz
Rigormortiis #4494 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a speckó szíjhoz, bármelyik 22mm-es szíj jó rá. Nekem is egy normál bőr szíjam van, pillangó csattal.
-
flexomaci
tag
Enyém kb. 1 éve van meg. Lte, gps állandó, zene olyan 3-4 óra naponta, mindíg van óra bekapcs. Pulzusmérés csak edzéskor, hisz magamtól is érzem, ha esetleg felmegy a pumpa. Estére szépen le is merül. De mivel nincs szükségem az alvásom monitorozására, így nyugodtan fel tudom rakni töltőre, miközben alszom. Sajnos ébresztő után már hiába jelzi, hogy kevés volt a mélyalvás. A problémát utólag nem tudom módosítani. A melóhelyen nem néznék jó szemmel.
-
flexomaci
tag
Sziasztok!
Már régóta használom az órámat eddig teljesen elégedett voltam vele. Viszont most elkezdtem rendszeresen úszni vele és szerettem volna nyomon követni rajta az edzéseimet. Katasztrófális amiket képes mérni. Mivel kb. 20 éve medence közelében sem jártam, örülök, ha 30 hosszt végig birok csápolni, erre mér 50-60 hosszt, némelyiket 20 másodpeces idővel.
Láttam más fórumokon is panaszkodtak erre. Esetleg akad valakinél is hasonló probléma, amit sikerült is valamivel orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest