- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
flexomaci #4419 üzenetére
Köszi
szerintem nekem is az lesz, hogy hagyom a fenébe az alvásfigyelés funkciót, mert tökmindegy, ahogy írtad is
éjszaka meg elfér.
A pulzusmérés is jogos, hisz fontosabb azokon az edzéseken, ahol alapból nem árt pl pulzuskontroll, figyelni hogy akkor most vegyünk visszább, vagy épp ellenkezőleg. Ha csak sétálok vagy a gép előtt pötyögök, lényegtelen, hogy mennyi -
nylacika
aktív tag
válasz
flexomaci #3758 üzenetére
Itt igazából az a baj, hogy elveszti a jelet fedett helyen. Jártam már én is úgy, hogy mértem a sétát, bementem boltba, elvesztette a jelet és utána majd egy km-rel kevesebbet mért, mint kellett volna... Ez a baj a fedett helyekkel, ott pontosan sosem fog mérni... Esetleg egy próba szabadtéri medencében? Talán még pár napig lehet, ha bírod a 12-14 fokos vizet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest