- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airzsolti
kezdő
válasz
Airzsolti #6419 üzenetére
Akit érdekel, közben megoldódott ezekkel a fileokkal. Működik minden szépen. Több mint egy éve ez is szempont volt az oravalasztasnal.
The file is ready there TPKpusher_v9_BPandECG_31_inside.apk
https://www.androidfilehost.com/?fid=10763459528675593925
But you need a samsung phone and SHM SHM1.1.0.175.mod4.apk
From caravana
https://www.androidfilehost.com/?fid=8889791610682944709 -
niklebi
senior tag
válasz
Airzsolti #5516 üzenetére
Nekem eddig mindig sikeres volt több helyszínen (boltban, benzinkút, stb). Szerintem türelmesebbnek kellene lenned, és megvárni amíg nem hallod a kapcsolódást. Nem minden terminálnál ugyanoda kell érinteni. Volt hogy a lehúzós résznél működött. Ki kell tapasztalni.
Azt is vedd figyelembe, hogy ez egy óra és az NFC-jét szinte hozzá kell érinteni a terminálhoz. -
N4ri87
senior tag
válasz
Airzsolti #4732 üzenetére
A kalibrálást az óra csinálja, fogalmam sincs, hogy mihez képest, de tisztában vagyok azzal, hogy a lakóhelyem nem 50 méterrel van a tengerszint felett, a második emelet meg pláne nem.
(#4727) Lápi
A gondunk nem egyedülálló, az első eset nekem is olyan volt, mint amit te írsz, de ha típushibát mondasz, nekem is kérj sorszámot a sóhivatalban.(#4733) KZP
Akármit csinálok, nekem a magasságmérés és pulzusmérő rossz marad. Tegnap előtt a Rábaköz Szíve magazinnak (ez nem egy szar poén) 125-ös pulzust mért. Azóta volt reset, se semmit nem mér. -
KZP
őstag
válasz
Airzsolti #4732 üzenetére
Nekem most -118 métert mutatott, de rányomtam a kalibrálásra, és most +118 méter lett, ami már helyes érték.
Valakinek itt a múltkor egyébként megodotta egy szoftver újratelepítése a barométer problémáját. Nekem a pulzusmérés nem működött egyszer, ott is az újratelepítés segített. Tehát lehet, hogy minden hasonló esetben nem kell alaplapot cserélni. -
niklebi
senior tag
válasz
Airzsolti #4649 üzenetére
Kár kísérletezned! A Curve csak Angliában engedélyezi a G.Pay és az S.Pay használatát. Én még sikeresen regisztráltam a kártyámat, de egy hiba miatt újraindítottam az órát, és így elveszett a lehetőség. A regisztrált kártyám ott van a telefonon az S.Pay.ben, de nem engedi a Curve szervere az aktiválást. Lekéri a helyadatokat és nem engedi csatlakozni az S.Payt. Állítólag majd valamikor ebben az évben újra engedélyezi. Ezt írták az év végén küldött emailban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest