- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Mintha reszponzívabb lenne a felület is, eddig aksi is jobbnak tűnik, de majd elválik.
Nekem az fura, hogy az edzés közben - amikor 30 percenként mondja az eltelt időt + kalóriát - eddig magyarul beszélt, de most átváltott angolra, és nem talalálom hol lehet visszaállítani."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
niklebi
senior tag
Amíg a kezeden van és bekapcsoláskor már egyszer megadtad addig nem kéri amíg le nem veszed a kezedről az órát.
Galaxy Watch4 Plugin nélkül nem működik jól az óra. Az mindenféleképpen telepítve kell legyen a telefonra. Telepíteni kell még a Galaxy Wearable alkalmazást is a telefonra, ha még nem lenne telepítve. Amiért nem tudod telepíteni a Play Áruházból mert ott valamiért bugos a telepítés.
Próbáld meg a Samsung saját store-ból letölteni és telepíteni. Ha onnan sem sikerül akkor töltsd le a telefonra [link] innen és telepítsd. Ha telepítetted akkor a telefon alkalmazásai között Galaxy Watch4 Manager-ként fogod megtalálni.[ Szerkesztve ]
-
rep3at
őstag
Abban egyetértek hogy az S3 Frontier kiforrottabb volt, ez is kiforrja magát talán, erre talán jók lesznek a frissítések.
Nekem alapvetően nincs gondom vele, a két napos akkuidő megfelel, van Duo padom is pl. Nyilván jobb lenne a három de végszükség esetén a telefonom hátulján is tudom tölteni, bár az csigalassú, oda tényleg erős idegzet ajánlott.
Amúgy a Fit2-vel is elégedett voltam de valahogy ehhez a telóhoz nem illik
Forward thinking. كرر
-
junkhead
aktív tag
Igen, ma már én is fizettem így vele Otp kártyával, legalább 2x leolvasóhoz kell érinteni, de működik.
Tegnap 14 órától 100% feltöltöttségtől 30 óra alatt merült 11%-ra az órám, éjszaka nem volt a karomon, volt benne egy óra úszás medencében, és elég sok állítgatás.
Ha némelyek érzékenységét nem sérti, hogy tudom beállítani, hogy a google maps csak órán menjen, telón párhuzamosan ne, ha órán nyitom meg, mert úgy nézem városban gyalog jobb kézen, mint telóval.
-
-
S e t h
nagyúr
Tegnap még ment a három termék 30%-os akció.
Kiválasztod az órát, mellé két kábelt és kapod a 30% mínuszt.
Ha még mellé beírsz 1-2 kódot, akkor 40-50% mínusz. Júniusi kód talán alapból fent is van az oldalon, nekem még a májusi van meg, az már talán nem él, de mutatom a másikat is ami tegnap még oké volt.
Ha tudtál róla, akkor sztornó.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával