- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Zamasun #14587 üzenetére
Pontosan úgy ahogy írtad. Bemész kérsz egy e-simet az órához és aktíválod. Két telefonszámon lehet majd elérni téged, ha nem BT-n van az óra a telóra kötve. Magyarán LTE-n saját száma lesz. Egyelőre csak a Telekomnak van olyan előfizuja, ahol azonos telefonszámként van kezelve a teló és az óra. Gyakorlatban úgy működik a vodkánál, ahogy az utolsó mondatodban írtad. De azért arra készülj fel, hogy ez nem egy nagyon használható dolog. Vészhelyzetre kitűnő. Mégpedig azért, mert nagyon gyorsan meríti az aksiját és nagyon melegíti is az LTE használat, főleg ha telefonálsz.
Mi alá kell írás?
-
stigma
addikt
válasz Zamasun #11154 üzenetére
Hi, köszi, szoktam nézni, viszont picit jobban bízom a hardverapro-ban mint más platformban, mert sokszor az eladó nem is tudja milyen terméket hírdet, csak egy képet tesz fel.
Egyenlőre ott tartok, hogy sokmindennek utánanéztem, de a feltett kérdésemre kellene 100%-os válasz, mert ha jönnek a frissítések és mindig újra kell "hackelni" az EKG-t az nekem nem a legjobb választás.
Itt aprón egy használt darabért garival max 50k-t adnék érte, mert kb 70 körül már újat lehet venni.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
krisz12071
aktív tag
válasz Zamasun #11147 üzenetére
Én meguntam,hogy csak a gvk4-et ajánlja fel és nem az újabbat,pedig arra többen mondták,hogy téglásít.
A hétvégén minden mindegy alapon elindítottam a frissítést és rendben lement.
Utána egyből felajánlotta a gvk7-et és azt is felrakta rendben.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
-
oba
addikt
válasz Zamasun #10308 üzenetére
Miért, a watch only felhasználás és egész nap aktívan művelek valamit az órámmal felhasználás között nincs is semmi, vagy nem szabad úgy használni? Nekem is elsősorban az értesítések miatt kell, másodsorban pár "okos" funkció miatt, és nem meglepő módon, hogy meg tudjam nézni, hogy hány óra van. Fizetni is szeretnék vele de OTP-s kártyám van, curve és társai nem érdekel. Várom, hogy legyen végre wearOS-re simple.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest