- iPhone topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
autotaxmo
őstag
Szerintem egy ora aod nelkul elegge kenyelmetlen mert bohockodni kell ahhoz hogy lassd az idot barmilyen elethelyzetben.
-
autotaxmo
őstag
válasz
PeteePeti #1092 üzenetére
Szerintem egy ora akkor is mutassa az idot amikor nem tudod a csuklodat mozgatni mint egy elmebajos meetingen vagy barhol az utcan es valljuk be oszinten magunknak, hogy azert ez a csukloemelesre villanjon fel a kijelzo sem mindig mukodik tokeletesen. Tovabba az sokkal tobbet szivja az akksit, mert amikor meg mukodik, akkor minden hulye kezmozdulatra bekapcsol ami nagyobb eroforrast igenyel mintha aod lenne. Illetve az hogy mondjuk a jobb kezedben viszed a taskat vagy cuccokat, vagy eppen irsz, csinalj barmit es szeretned tudni az idot, akkor a bal kezeden levo orat szerencsetlen modon probalod bekapcsolni?!
-
PeteePeti
őstag
Én azt nem értem, hogy ha valakinek ilyen fontos az üzemidő, akkor az AOD-ot miért erőlteti???
Tudjuk, hogy nagyon zabálja akksit, ennek ellenére használja! Egy olyan funkcióról beszélünk, ami baromi menő, de semmi értelme, mivel olyankor aktív, amikor nem nézünk a kijelzőre! Tehát a kérdés az, hogy nem lenne-e érdemesebb inkább kikapcsolni az üzemidő miatt?
-
autotaxmo
őstag
válasz
adamklark #1090 üzenetére
Nezd meg a linket amit kuldtem, youtubon fent van hogy nagyon messze all a valosagtol a samu ora hogy pontos ertekeket merjen. De tapasztalva a valos eletben is, elszomorit hogy ez egyenlore egy jatekszer ahogy a vernyomas meres is ezeken. Még nagyon sok ido amire lesz olyan technologia hogy elkezdjen valamelyest pontos adatokat adni.
-
autotaxmo
őstag
válasz
kchris78 #1087 üzenetére
Kamu, hasrautes szeru ertekeket mutat, rendesen van felrakva az ora, ejszakara felvettem egy fitbit orat is a masik kezemre amelyek koztudottan merfoldekkel elorebb tartanak pontossagban is a tobbi oraval szemben es ott sem mutatott 90% alatti veroxigen szintet de a samu alul is mer de ezt a video amit linkeltem az elozo postomban, egyertelmeuen minden be van mutatva
-
autotaxmo
őstag
Jelenleg el kell ismerni, hogy legkozelebb talan az apple watch, fitbit orak a legalkalmassabbak ezekre a meresekre. Van fent egy video a youtubon. Tokeletesen szemlelteti hogy a samu egy verlazitoan parasztvakito ora
Nalam bizonyitott hogy tenyleg koze nincs a valosaghoz sajnos. Ez egy draga jatekszer marad. Erdemes a linket megnezni aki szeretne tudni az igazsagot az oraval kapcsolatban.
[link]
https://youtu.be/SHp-NiGM5-k -
autotaxmo
őstag
Ugy dontottem, hogy ma visszaviszem a gw4 oramat miutan az osszes funkcioja leszamitva a pulzust egy oriasi parasztvakitas, olyan fals adatokat tol az ember arcaba az alvas, veroxigen szintnel is ami szimplan zavaro. Arrol nem beszelve, hogy mar sokadszorra kikapcsol az ora kepernyoje annak ellenere is hogy az aod aktiv. Veroxigen szint merovel is ellenorizve az ora altal mert adatok es hat szomoruan lattam hogy koze nincs a valosaghoz, kicsit ez az egesz hasrautes szeru nekem a samu iranyabol csak hogy elmondhassak hogy okosora.
-
rwbag2012
tag
A Google Naptár eseményei és a gmail-es levelek nálam nem nagyon jeleznek az órán. Lehet bármit tenni?
-
, legvalószínűbb, h ez lesz, vagy vmi használt, extra jóáras darabnak hagyom magam elcsábulni, amin nem bukok túl sokat.
Bizonyos szitukra jó lenne 100%ban kiváltani a telefont. 2soros emailek/üzenetek. Őszintén még a kínai dzsunkaware-ben nem ritka kamerát se tartom teljesen hülyeségnek, bár ahhoz már tényleg jó nagy krumpli kell.
-
Elég zsákbamacska ez így, pláne 200++£-ért. Mielőtt elkezdtem alaposabban beleásni magam a témába, gondoltam, a HW kb annyit tud mint a tartaléktelóként még mindig használatban lévő sgs2-őm - miért isne lenne rá minden. De úgy tűnik, sokat vártam. A cset-appok ha írni kényelmetlen is, hangüzenetre teljesen jók lehetnének. Szövegre se képtelenség a dolog, 20éve is írtunk sms-t...
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
szilasz007 #1075 üzenetére
Korlátlan 5G internetem van, de elküldeni mégsem tudom.
Nem küldhetek olyat, amit a másik oldalon nem biztos, hogy meg tudnak nézni. Főleg, ha vészhelyzetben akarom a tartózkodási helyemet közölni. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
szilasz007 #1074 üzenetére
Az Odd Browser fent van, de nem nyitja meg a hivatkozást, ezért nem tudom használni.
Az "appfour" nevezetű csapattól vettem egy csomó alkalmazást. Katasztrófa. Szerencsére visszakaptam a pénzemet. -
szilasz007
aktív tag
válasz
vinczetibor #1073 üzenetére
MMS-hez kell adat keret/elérés. Ha nincs, akkor kapod a linket azt nézzed meg nagy gépen....
A többit amit írsz az... hááát... van mit reszelni még... A googlis Messages appot próbáltad? -
szilasz007
aktív tag
válasz
vinczetibor #1071 üzenetére
Szkuzi. Régi idők szerint írtam.
Úgylátszik az nem kompatibilis ezzel, órán boltba nem jön fel: kuka.
Viszont rákeresve feldobta az Odd Browser-t... az már szimpatikusabbnak nézett ki.. -
vinczetibor
aktív tag
Hátha valaki már próbálta...
Sms küldésnél van egy olyan lehetőség, hogy "Saját hely küldése".
Megpróbálom elküldeni, erre kiírja, hogy túl nagy az üzenet és MMS-ben küldené el, de az meg nincs az előfizetésemben. Korlátlan külföldi, belföldi beszélgetés, sms, 5G internet van, de MMS az nincs.
Van még egyáltalán ilyen?
Ja, és a fogadó fél, hogy nézi meg? Arra emlékszem, hogy sok évvel ezelőtt néha kaptam értesítést, hogy MMS-em érkezett, de sehogy nem tudtam megnézni. A legrosszabb az volt benne, hogy kb. fél éven keresztül minden nap jött az értesítés és nem tudtam leállítani.
Miért nem fűz össze több sms-t, ha egy nem elég az üzenet elküldéséhez? -
vinczetibor
aktív tag
válasz
szilasz007 #1069 üzenetére
Ezt a Web Browser for Wear OS-t próbálta már valaki?
Ez nem csinál semmit. Hiába fizettem ki, akkora sem csinált semmit.
Ma reggel kaptam vissza a pénzemet a Google-tól. -
szilasz007
aktív tag
válasz
t72killer #1058 üzenetére
Ezer éves App, "Messages for Wear".
What's app-ra, messengerre tökéletes, elégséges?
Ha onnan akarsz indítani üzeneteket.
Válaszolni meg orr van a standard értesítési felület.Azért nem olyan tragikus a helyzet. Azért ez nem egy okostelefon....
ps: fentebb irták.. Ugyanez a csapat... Web Browser for Wear OS: [link] ... vész esetére...
-
PeteePeti
őstag
válasz
vinczetibor #1067 üzenetére
Órán böngészni?
Van még egyéb fura fétised ezen kívül??? -
vinczetibor
aktív tag
Egy nyomorult internet böngésző nincs a wear os-re. Az egyetlen, amit találtam az az Odd Browser, ami mindent csinál csak azt nem, amit kellene. A Tizen-re legalább írt a Samsung egy internet böngészőt, de a Wear os-re még a fáradtságot sem vette, hogy legalább megpróbálkozzon vele.
-
vinczetibor
aktív tag
Kevesebb app volt, de azok legalább használhatóak voltak.
Here wego egy használható offline navigáció a Tizen-re. Egyáltalán nem találtam offline navigációt a Wear OS-re, semmit.
Kerestem off road navigációt is és semmi használható. A Komoot az órán egy vicc és ahogy repülő módba rakom a telefont, leáll és kiírja, hogy telefon nélkül nem működik. Különben ez a helyzet szinte az összes alkalmazással. A Locus Map watch el sem indul telefonnal összekapcsolva sem, hibaüzenettel leáll. Az első pillanatban használhatónak tűnő appokról is gyorsan kiderül, hogy nem kezelhetőek, mert szinte mindig fentről lehetne lehúzni a menüt, de akkor az óra gyorspanelje jön le tízből tízszer. Gondolom korábbi Wear os-re írt alkalmazások.
Reménykedem, hogy lesz változás, mert addig ez így nem sok... -
válasz
vinczetibor #1059 üzenetére
A helyzet az, hogy Tizenen még rosszabb az app felhozatal. Épp most, hogy Wear OS van, valszeg egyre több app lesz majd.
-
thboxx
aktív tag
válasz
szabessz #1055 üzenetére
Elég sok időre. Kerek 1 hónap.
@autotaxmo:
Ha megnézed a tokról feltöltött képen azon láthatsz egy nem gyári szíjat is. Az szépen követi a csukló vonalát. Az eredeti nekem is elállt. Szerintem azért,mert nekem (is) a 40mm-es kellett volna a csuklóméretemhez. Mondjuk a szememhez jobb a 44-es...
Üzemidőről annyit,hogy a tiéd még nagyon friss. Az enyém se ment el két napot eleinte. Kell neki majd' egy hét,mire megtanulja a felhasználó szokásait. Nekem is beállt bő két napra. Na persze kettő és fél sose lesz meg,de ez így már jó nekem. Ha üzemidőről van szó hidd el tudom miről beszélsz. MiBand3-at elég volt bő egy hét után tölteni. Ez kevesebbet bír... de többet tud. Tudtam,mit adok fel és hogy miért.@t72killer:
Az app lista szerintem hamar rohamosan bővülni fog. Most hogy már nem csak egy két kis nevű gyártó terméke üzemel wear os-sel. Nekem elég amit nyújt. Telegramon,meg bármin el tudnak érni. Nem csak megnézni,de válaszolni is lehet. Önálló új üzenetet viszont tudtommal egyik appal sem lehet (még)... -
vinczetibor
aktív tag
válasz
t72killer #1061 üzenetére
Olyan alkalmazásokat keresek rá, ami telefon nélkül is használható. Ennek az LTE/4G-nek ez lenne az egyetlen értelme, szerintem.
Számomra annak nincs értelme, hogy először előveszem a telefont, majd elteszem és az óra mini kijelzőjén vacakolok. Ha már a telefont kell használnom először, akkor maradok annál, mert sokkal jobban használható, kényelmesebb a nagy kijelző.
Egyedül annak látom értelmét, hogy megnézem az órán, hogy van-e értelme a telefont elővennem, ha valamilyen üzenetem, hívásom érkezik.
A Play Áruházban található alkalmazások minősége kritikán aluli, nagy része a korábbi wear os-re íródott és használhatatlan vagy az órán alapból lévő, azzal jöttek sokkal jobbak. -
válasz
vinczetibor #1059 üzenetére
, asszem akkor ez az óra bukta. már nagyon rácuppantam, úgy néz ki ebayről 250£-ért még LTE 44mm-es példányt is tudnék szerezni lezárt UK garis dobozban, de ez így gáz. Nem vagyok egy fitneszmókus, nekem egy full funkcionális telefon-helyettesítő kell ekg funkcióval felvértezve.
Még megnézegetem a watch3-at, azt jóval olcsóbban lehet kapni és ha igazak amit a madarak csiripelnek, tovább bírja az akksi. EKG + alap telófunkcióra az is jó.
-
fzboxx
senior tag
válasz
Sirandrish #1051 üzenetére
Pontosan.
-
Mivel összefoglaló/1HSZ nincs, valaki lenne szíves egy rövid app-listát bökni, amit lehet a watch4-en használni, és hogy mivel jobb a watch3-nál
? Kicsi guglizásból nekem nemigazán rózsás kép rajzolódik ki... A hogyanadjaklenaponta 20dekát appok nem érdekelnek., de pl kéne full funkcionális Whatsapp ami úgy látom nincs - ezen van a legtöbb kontaktom, és Signal, FB messenger: ezek szintén nincsenek önállóan, csak értesítés, azaz ha eSIM-ezek, meg vagyok lőve...
-
autotaxmo
őstag
Ergo egyaltalan nem koveti az alkar vagy csuklo meretet, ha nincs nagy boszme csuklod vagy karod, akkor elall az egesz a kezeden. Pedig azert ez a 44mm még kozel sem ormotlan méret szerintem
-
autotaxmo
őstag
Ez szamomra ertelmezhetetlen hogy miert nem lehet behajlitani a szijjat?! Ezt peldaul sehol nem lattam hogy userek erre panaszkodtak volna, pedig ez fura velemenyem szerint. Azt nem tudom hogy ha megjonne az uj szij alirol, akkor azt be lehetne hajlitani rendesen?!?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest