- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Próbált valaki olyat, hogy LTE-módban/eSIM-es csomaggal folyamatosan megosztotta a pozícióját? Meddig bírja így vajon?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Az EKG-t volt már valakinek alkalma profibb eszközhöz hasonlítani ? Jövő7en döntöm el véglegesen, hogy lesz-e idén óra, addig gyűjtögetem az infókat .
-
t72killer
titán
, legvalószínűbb, h ez lesz, vagy vmi használt, extra jóáras darabnak hagyom magam elcsábulni, amin nem bukok túl sokat.
Bizonyos szitukra jó lenne 100%ban kiváltani a telefont. 2soros emailek/üzenetek. Őszintén még a kínai dzsunkaware-ben nem ritka kamerát se tartom teljesen hülyeségnek, bár ahhoz már tényleg jó nagy krumpli kell.
-
t72killer
titán
Elég zsákbamacska ez így, pláne 200++£-ért. Mielőtt elkezdtem alaposabban beleásni magam a témába, gondoltam, a HW kb annyit tud mint a tartaléktelóként még mindig használatban lévő sgs2-őm - miért isne lenne rá minden. De úgy tűnik, sokat vártam. A cset-appok ha írni kényelmetlen is, hangüzenetre teljesen jók lehetnének. Szövegre se képtelenség a dolog, 20éve is írtunk sms-t...
-
t72killer
titán
válasz vinczetibor #1059 üzenetére
, asszem akkor ez az óra bukta. már nagyon rácuppantam, úgy néz ki ebayről 250£-ért még LTE 44mm-es példányt is tudnék szerezni lezárt UK garis dobozban, de ez így gáz. Nem vagyok egy fitneszmókus, nekem egy full funkcionális telefon-helyettesítő kell ekg funkcióval felvértezve.
Még megnézegetem a watch3-at, azt jóval olcsóbban lehet kapni és ha igazak amit a madarak csiripelnek, tovább bírja az akksi. EKG + alap telófunkcióra az is jó.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Mivel összefoglaló/1HSZ nincs, valaki lenne szíves egy rövid app-listát bökni, amit lehet a watch4-en használni, és hogy mivel jobb a watch3-nál ? Kicsi guglizásból nekem nemigazán rózsás kép rajzolódik ki... A hogyanadjaklenaponta 20dekát appok nem érdekelnek., de pl kéne full funkcionális Whatsapp ami úgy látom nincs - ezen van a legtöbb kontaktom, és Signal, FB messenger: ezek szintén nincsenek önállóan, csak értesítés, azaz ha eSIM-ezek, meg vagyok lőve...
-
t72killer
titán
Van valahol lista a kompatibilis appokról? Pl érdekelne whatsapp, FB messenger, here maps, valamiféle raszteres térképekkel dolgozó nyitott túratérkép program... Nem áttétesen telefonról, hanem full önállóan.
Azt ne mondja bárki, hogy ezek túl sok egy órának, 13éve a HTC kaiseremen is futott minden ilyesmi és abban gyengébb hardver volt.
-
t72killer
titán
Az acélházú classic esetleg rosszabb jelerősség szempontjából, látott már valaki erről összehasonlítást?
-
t72killer
titán
Azt esetleg tudja valaki, mint okoseszközökre hány év biztonsági support jár a samu órái után ? A telókat 4évig támogatják, remélem óráknál is megvan ugyanez minimum.
-
t72killer
titán
válasz torrente777 #991 üzenetére
Jó hír
-
t72killer
titán
válasz szilasz007 #980 üzenetére
. ha odaérünk és vmelyik baromságba belefutok, észben tartom. Az adatok csv-be v egyéb szövegfájlba gyűjtése lenne még jó.
#981: yexSir . mindigis éreztem, h nem akarom én rootolni a jóöreg s7et.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz szilasz007 #976 üzenetére
"age restriction" hogymi? arról van vmi hivatalos, hogy az ekg-t és a vérnyomásmérést bármiben befolyásolja/blokkolja az alany életkora? 1éves picurnak pl combján nem mérhetek ekg-t, csak mert szoftvergányolás van? csak nem rootolni kell az órát ?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Jól látom a doboz alsó részéről, hogy UK kiadás és UK samunál garizható ez a példány?:
-
t72killer
titán
Apropó kupon, él még a 35ezres kupon? Itt azt olvasom, hogy az első 118 eladott darab után adnak/adtak.
-
t72killer
titán
válasz torrente777 #941 üzenetére
Ahogy a többieket nézem, rendellenes jelenségről lehet szó. A telefonomnak is voltak ilyen "pirosbetűs hisztis" napjai, amikor a 8 óra SOT beszakadt 4órára minden különösebb magyarázat nélkül, 1-2 alkalommal ki tudtam szúrni, melyik app akadt be. Később "magától" (lehet ez bármi, pl szoftver, app-frissítés, vmi újraindult, stb) javult.
-
t72killer
titán
válasz torrente777 #937 üzenetére
Nálam már a 2napos általános üzemidő is a tűrhető kategóriát jelenti, úgyh alighanem vissza vagyok zavarva a házi feladathoz... A watch3 és 4 EKG funkciója között van bármi különbség ? Az is lehet levadászok egy használt watch3-at...
#938: "imádom" ezt a közlékenységet a samu részéről már telefonnál is, amikor a fogyasztás max 10%-ával képes érdemben elszámolni, a maradék 90% ügyében meg mehet a totózás
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz torrente777 #933 üzenetére
Factory reset esetleg
Ez így valóban igencsak vérszegény, ezért is vacillálok, hogy kell-e ez az óra nekem 260£-ért
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz torrente777 #931 üzenetére
LTE aktív volt?
#933: .
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
. A pdf mondjuk szenvedős lesz, ha a görbéket össze akarom majd hasonlítani.
Lehet máshova is tenni, gyereknél akár a combjára
-
t72killer
titán
Gyerekeknél vajon mennyire megbízható az EKG-funkció? Nem gyereknek venném az órát, de referenciának mondjuk hetenként mérnénk egyet. Ki lehet menteni az eredményt pl .csv-be vagy valami feldolgozható adatfájlba?
-
t72killer
titán
válasz autotaxmo #903 üzenetére
Viszont segítettél rávilágítani a telóm egyik hibájára: ha a location ki van kapcsolva, akkor gmaps-et nem repülőmódban indítva kéri a loc. visszakapcsolását és mehet a munka. Repülőmódban sem az s7edge, sem a TabA 2016 nem indít ilyen kérést
#904: várjuk a fejleményeket :)).
-
t72killer
titán
válasz autotaxmo #882 üzenetére
Sikerült reprodukálnom, amit látsz: ha manuálisan deaktiválom a locationt, utána repülőmódba teszem, utána indítom a guglimap-ot, akkor nem találja magát . Viszont ha még a normál módban nem deaktiválom a helymeghatározást, akkor a repülőmódban indított guglimap megtalálja a pozíciót. S7 edge teló.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz autotaxmo #867 üzenetére
A telefonom simán használja repülőmódban a gps-t, sokszor így navigáltam át fél Európán. Semmit se kell hozzá visszakapcsolni.
Amit külön vissza kell kapcsolni, ha használni akarod, deaktivált mobilháló mellett az a BT és a wifi.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Sirandrish #858 üzenetére
A GPS csak vevő, ha valamit fel akarsz küldeni egy műholdra, ahhoz elég combos antennák kellenének
Az akksi nálam (is) kulcsfontosságú GPS alatt. Ha végül a samu lesz a befutó, akkor tuti, hogy a nagyobb akksival szerelt példányt veszem. Még pár dologgal ki kell békülnöm, pl full droid hiánya (a nikon fotómasinámnak van egy app-ja, amivel lehet instant a gépben geotaggelni a fotókat, nem "eszik" sokat, elég hozzá a BT és marha hasznos lenne, ha nem kéne hozzá teló) és az eSIM (alig van szolgáltató, ami támogatja, aki igen, az is inkább a drágább csomagokhoz). Rendes nanoSIM-fiókot tudnék értékelni, sajna ezt csak az eléggé dzsunka kínai órák tudják.
-
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Sirandrish #856 üzenetére
Kéne neki, a repülőmód lényege, hogy a jelKIBOCSÁTÁST kilövi. Ezekhez nem kell semmit se sugározni. Én nem tudom +nézni, mert még nincs meg az órám, sőt, itt olvasgatva nem is biztos, hogy samu watch lesz .
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Sirandrish #852 üzenetére
A probléma része. A térerő-keresés kegyetlenül gyilkol mindenféle mobileszközt (ok, a 10Ah-s tablet nem fogja megérezni), emellett adtál neki egy konstans feladatot. Próba újra repülőmódban?
-
t72killer
titán
Ahogy olvasgatok nekem az jön le, hogy az LTE/mobil háló az egyik legnagyobb akksirabló az okosóráknál, még 1 ok, ami miatt nem fogok eSIM-ért koldulni vmelyik drága szolgáltatónál és max akkor lesz LTE-s órám, ha apróból pont ilyen esik.
Kapcsolódó kérdés: régi samu telefonnal is megy vajon minden samsungos funkció (ekg leginkább)? S7edge-em van, és nem 100%, hogy az utód is samu lesz.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
#814: Pl egy szoftveres workaround-ot tesznek bele, hogyha 1percen belül x alkalommal nem sikerül csatlakozni, akkor nem áll neki egész órán át kínlódni, hanem szépen elcsucsukál a háló addig, amíg a gazdája manuálisan újracsatlakoztatja. VAGY az x másodpercenkénti szenvedés helyett átáll a 20percenkénti újrapróbálásra, addig pihi. Ez egyébként seregnyi más szituban is jól jöhet, nem csak víz alatt.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
+#809: , köszi, így értelmezem akkor az üzemidő-infóitokat . A 2 nap kicsit soványka, bár nem tudom mi az, ami kibírna egy hetet folyamatos BT szinkronnal (email, cset), 10-20perc telefonálással. Rengeteg az óra a piacon, de ha az embernek spéci funkciók kellenek, akkor nagyon gyorsan egy kezén számolhatja a lehetőségeket Nálam a használható/+bízható ekg+hívásfogadás-indítás kombó az ilyen "listagyilkos".
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Azt meg lehet valahol nézni sorozatszám alapján, hogy egy apróban ajánlott, lezárt dobozos watch4 eredeti? Egy brit darabról van szó, nem keveset spórolnék rajta...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Sziasztok! Az ekg-vel és az üzemidővel mennyire vagytok megelégedve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch 42-44-45-49mm ocean Band bontatlan
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával