- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evo50
tag
válasz vinczetibor #4761 üzenetére
Az enyémen a Telefon van beállítva preferált számnak, de ha leválasztom az órát a telefonról automatikusan a saját számát használja.
Ott valami más lesz, pl mobilcsomag fel lett téve, de nincs bekapcsolva.. -
PACSA75
őstag
válasz vinczetibor #4680 üzenetére
Ez jó volt, ne ijesszük meg egymást, de azért ajánlod, hogy ideje lenne vérnyomáscsökkentőt szednie .
-
nagyj74
senior tag
Én azért ebben az EKG dologban nagyon nem bíznék meg.
Nem tudom, mert nem láttam miként néz ki az óra által készített felvételen egy pitvar fibrillació, mert ugye csak ezt tudja kimutatni...
És a többi? Egy ST elevatio, vagy depressio, vagy iszkémiára utaló negatív T-k, stb?
Óvatosan ezzel.
Múltkor séta közben mért az óra 130-140 /min pulzust. Megmértem manuálisan 80/min volt.[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Igen lehet.De a dokim azt mondta,hogy jó határon belül van.Ezzel be is fejeztem. -
gyuri2008
veterán
válasz vinczetibor #4678 üzenetére
Lehet,hogy azért mert volt egy infarktusom -
gyuri2008
veterán
válasz vinczetibor #4675 üzenetére
Akkor az enyém sem szabályos?
-
eami
veterán
válasz vinczetibor #4463 üzenetére
itt arról van szó hogy a fő vodás simem továbbra is használom és a másodlagos digist is. Az órához vettem egy harmadik e-simet, így ha nincs a közelben a teló, akkor is tudok hívást indítani, illetve van net is. Szóval most összesen 3 telszám van a zsebemben/kezemen
-
eami
veterán
válasz vinczetibor #4461 üzenetére
köszi a megerősítést, így is a logikus, csak megzavart hogy a teló sim1/sim2 adja be opciónak alapból. Sikerült is hozzárendelni az e-simet.
-
eami
veterán
válasz vinczetibor #4459 üzenetére
és nem zavar be a fizikai simnek? továbbra is az marad a telefonon? (összesen 3 különböző telefonszám)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vinczetibor #4209 üzenetére
Tokkal nekem nem is nagyon szeretett tölteni. Pár miliméter és már nem is töltött.
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #3806 üzenetére
Igen, csak akkor hevul tul az ora amikor lte modul aktiv es hordom. Ha le lenne rakva asztalra akkor eszre sem vennem, hogy az ora veszuzem modra kapcsolt mert nem figyelném. De igy hordva, berezzeg es akkor latom hogy tulhevult mindezt sima szobahomersekleten
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #3764 üzenetére
Igen, bar ebben benne volt egy masfel oras gyaloglas meres. Na majd holnap ujabb teszt ugy hogy tenyleg semmi edzes meres, kizarolag gombra felebredo ora, minden off, csak lte halozat lesz bekapcsolva. Lesz benne max fizetes oraval, par ertesites, de hivas nem lesz. Az durvan meritene az akksit akar csak 1 perces beszelgetesnel is
-
kchris78
veterán
válasz vinczetibor #3764 üzenetére
en relative leszoktam órának használom meg lépés számlálónak, alvás mérőnek, most 9.5 ora, 89%.. még 2nap 9 óra.. aod off csukló off, alvás esetén repülő üzemmód. pulzus 10 percenként még be van kapcsolva.
-
Hauptmann
addikt
válasz vinczetibor #3397 üzenetére
Nálam nincs alvásidő mód a telefonban, alighanem azért, mert Note 9-et használok, és arra már nem jött ki az utolsó android főverzió.
-
Hauptmann
addikt
válasz vinczetibor #3395 üzenetére
Az órán nem lehet sajnos, csak egy ütemezés lehet.
-
Hauptmann
addikt
válasz vinczetibor #3385 üzenetére
Az órában lehet ütemezni az Alvásidő módot (Speciális funkciók/Alvásidő mód), nem a telefonban. ÍBe lehet állítani, mikor kapcsoljon be, és mikor ki. Nekem egy bajom van ezzel, nem lehet több ütemezést beállítani, pl. hétfő-péntek 22-5:15, szombat-vasárnap 22-7.
-
Luigi962
őstag
válasz vinczetibor #3385 üzenetére
Igen közben rájöttem erre és a telefonon rögtön ki is kapcsolom és az órán akkor úgy marad.
Köszi. -
krisz12071
aktív tag
válasz vinczetibor #3149 üzenetére
Köszi szépen!
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #2544 üzenetére
Sajnos mar kiprobaltam, ugyanugy 2.0 jon ra
-
ctibor
senior tag
válasz vinczetibor #2536 üzenetére
De igen! Nekem is wifin keresztül sikerült, csak kicsit bonyolultabb módon.
A telefonra és az órára rátelepíted a Wear Installert Play-ből, letöltöd a telefonra azt az appot, amit az órára akarsz átküldeni és a Wear Installer wifin átküldi, telepíti.
(LTE-n nem működik, legalábbis én nem tudok olyan segédprogit, ami mobilkapcsolattal tudna telepíteni)Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
solti
senior tag
válasz vinczetibor #2533 üzenetére
es ami van jobb billentyűzet magyarral az is sok helyen hónapok óta elfogyott...
-
ctibor
senior tag
válasz vinczetibor #2527 üzenetére
Végre sikerült!
Nem volt egyszerű. Az apkmirror webhelyről kellett letöltenem és 'sideload' módszerrel rá-ügyeskednem az órára. Nem egy ördöngősség, de elszoktam már a mókolástól...
Mindenesetre működik! A swype-olás és a hanggal gépelés is.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
anadroid
senior tag
válasz vinczetibor #2527 üzenetére
Ezzel meg is adtad a kezdő lökést a megoldáshoz. A probléma onnan adódik, hogy nem megy fel a 2.1 abban az esetben az órára, ha a hozzá kapcsolt telefonon nem fut legalább 11-es Android. Ilyenkor a Play csak a 2.0xxx-es Gboardot telepíti. Ezért kerülőútra kell lépni: az apkmirrorról le kell tölteni a Wear OS-re való 2.1-es apk-t, majd azt egy 11-es androidot futtató telefonról sideloaddal felrakni az órára. és láss csodát, máris rá tudtam kerestetni diktálva az árvíztűrő tükörfúrógépre, amit ékezethelyesen (még szép) írt be a keresősorba. A sideloadhoz használt szoftver a telefonon az Easy Fire Tools. (A Wear installer nem működik a telefonon.) Az órára viszont azt kell felrakni. A netről össze lehet szedni, hogyan kell az órát fejlesztői módba tenni stb., hogy működhessen wifin keresztül a sideload.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
OhYeah
kezdő
válasz vinczetibor #2511 üzenetére
Köszönöm-ezt le is próbálom
-
Evo50
tag
válasz vinczetibor #2495 üzenetére
Ez akkor is csak félmegoldás, mert se Viber se Whatsapp nem megy át és én pl. elég sok hívást bonyolítok ezeken.
Voda részéről van ígéret a OneNumber bevezetésére kis hazánkban, csak ki tudja mikor.. -
OhYeah
kezdő
válasz vinczetibor #2495 üzenetére
Igazad van, mondandóm inkább arra irányult hogy multisim nélkül mindegyik eSIM egy kis macerával jár.
Vagy ki kell kapcsolni, vagy manuálisan átirányítani.
Olyat hol tudok állítani hogy mennyi kicsörgés után írányítson át máshova ? Nekem csak olyan van hogyha "nincs válasz", de itt nem tudok megadni olyat hogy mennyi ideig nincs válasz.
-
hito
nagyúr
válasz vinczetibor #2442 üzenetére
Nem elemről üzemelt a vérnyomásmérő, hanem hálózatról. Órán is mértem és ugyanúgy magasabb volt.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz vinczetibor #2440 üzenetére
Kb. 1 hete. Nekem is soknak tűnik. Ráadásul mértem utána még egyet a felkarossal. 111/70 volt, úgyhogy az pontosnak tűnik. Az óra viszont rendre magasabbat mutatott. Úgy tűnik ez még mindig nem az a szint amire komolyan lehet támaszkodni. Lehet, hogy az Apple ezért nem lépi meg a vérnyomásmérő funkciót? Maximalisták, úgyhogy elképzelhet, hogy ez áll a háttérben.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
bandoot
lelkes újonc
válasz vinczetibor #2322 üzenetére
Igen, be van.
Másik dolog, amire egyszerűen nem találok megoldást, ha telefonról indítok hívást, akkor is alapban az órát akarja használni hangnak. Egyrészt nem értem, ha telefonról indítom a hívást, miért akarnám az órán hallani, a másik, hogy nem is működik, ilyenkor az órán sem szól, teljesen néma, amíg át nem kapcsolom telefon/hanszóróra.Meg vannak még zavaró dolgok, ami lehet már az appok bénasága, de pl. outlook, ami alapban fent van, csak akkor jelzi új emailt, ha van bl kapcsolat telóval, de ha megnyitom, akkor ott az olvasatlan.
-
bandoot
lelkes újonc
válasz vinczetibor #2319 üzenetére
Ezt, hogy érted óra száma? Multi SIM, tehát csak egy szám van, meg a hívás működik is teló nélkül.
A másik úgy látom ez ugyan úgy igaz másra is, pl. emaileket sem kapom meg, ha teló ki van kapcsolva.
-
OhYeah
kezdő
válasz vinczetibor #1950 üzenetére
Én is azt gondolnám hogy az eSIM nem tudja mire töltik fel, és pont ezért feszegettem az 1706-os hozzászólásban a következőket :
"Egyébként van itt valaki aki fizikailag/való életben is kipróbálta már a Vodafone pre-paid eSiM-et órára rakni ?
Egyelőre annyit láttam itt hogy "Vodafone mondta/ Vodafone-nal beszéltem" aki tippre egy eladó/telefonos operátor akik meg annyira nincsenek képben, ezért kérdem.Vodafone TUTI pre paid oldalon ezt írják:
"A TUTI+ tarifacsomagok kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. "Ez lenne az alapja, hogy nem lehet órában használni, mert csak mobiltelefon-készülék van említve ? És mi van Laptoppal, otthoni telefonképes riasztóval, telefonképes gépjárművel, ilyen alapon abban sem lehet? Hogy veszik észre ha nem mobilban van ?
tényleg érdekelne hogy lett-e fizikailag le próbálva bárki által?"De erre nem jött válasz - és ez még mindig CSAK eSIM nem multisim, akkor is ha esetleg működőképes
-
bod101
aktív tag
válasz vinczetibor #1929 üzenetére
Inkább nem az emag/edigital párossal nincs jó tapasztalatom
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
OhYeah
kezdő
válasz vinczetibor #1898 üzenetére
Úgy értem hogy elsőre, csak hogy ki legyen probálva hogy az esim egyáltalán működik-e avagy sem a telefonnal lett lepróbálva. Aztán onnan törlés, telefonbol magyar Vodafone sim kártya ki, szlovak O2 fizikai sim bele, majd wearable, onnan szkennelés, majd üzenet hogy O2 nem támogatja az esim-et az eszközön
-
Georghe
kezdő
válasz vinczetibor #1824 üzenetére
Nálam simán vissza áll a felső gomb nyomásával!
-
Shader
aktív tag
válasz vinczetibor #1800 üzenetére
Igen. A kezemen.
Éppen egy ébreszőóra appot telepítettem.--- Sent from mobile device ---
-
Shader
aktív tag
válasz vinczetibor #1722 üzenetére
Nagyjából én is így jártam.
Hiába írtam be kalibráláskor a felkarossal mértnél kisebb értékeket, az óra mindig többet mért SYS-re. Elemcsere után a felkaros is magasabbat mért.--- Sent from mobile device ---
-
OhYeah
kezdő
válasz vinczetibor #1676 üzenetére
Köszi, de sajnos ez a kapu is bezárult Ausztriában csak olyan "pre-paidet" találtam amit havi/4 heti szinten kell megújítani hogy életben tartsd a számot. Pre-paid azért van idézőjelben, mert így már igazából havidíjas előfizetés, és ennyit meg nem ér, hogy minden hónapban töltögessem hogy hosszabbítsák a kártya rendelkezésre állását.
Travelsim-el is cseteltem ott meg azt konfirmálták az amit JockeyEwing-al feltételeztünk...no calls, only SMS, and data, ja és ugyanúgy mint a Vodafone itthon, ha lehetne telefonálni is, akkor sem engedélyezett a Travelsim eSIM okosórára
Egyelőre kezdek kifogyni az ötletekből hogy lesz itthon működőképes eSIM-em az órába....úgy hogy nem akarok előfizetni Tkomnál
-
OhYeah
kezdő
válasz vinczetibor #1664 üzenetére
Ehhhh, akkor ez opció
Mindenesetre köszönöm a választ
Viszont azt jól értem hogyha találok mondjuk Ausztriában (mert az közel van) pre-paid eSIMet és az felrakatom egy osztrák ismerőssel az ő telefonjáról az órára, akkor utána itthon Magyarországon az működhet? Annak ellenére hogy nekem Vodafone az itthoni mobilom.
[ Szerkesztve ]
-
OhYeah
kezdő
válasz vinczetibor #1657 üzenetére
Az megoldás lehet hogy valakinek aki Angliában van elküldöm az az angol Voda eSIM QR kódot ő aktiválja, majd visszaküldi nekem ? Magyar Voda előfizetesem van, azzal lehetséges hogy át tudnám másolni órára Magyarországon...ki tudja...
Nekem is ugyanarra kell mint JockeyEwing fórumtársnak, de egyelőre még nem találtam működő megoldást
-
adamklark
senior tag
válasz vinczetibor #1658 üzenetére
az érdekes, németben még feltolto kártyához is kellett lakcim /személyi
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz vinczetibor #1654 üzenetére
Szerinted interneten keresztül, magyar lakcímmel, lehet vásárolni angol vodafone esimet? Nekem még egy roaming kártya is jó lenne, mivel max bejövő hívásra használnám, átirányítva a telenoros számomról, ha nincs nálam a teló.
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz vinczetibor #1642 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy angliában használod, vagy szereztél egy angol vodafone-os esim qr kódot és azzal itthon Mo.-on használod?
-
Shader
aktív tag
válasz vinczetibor #1562 üzenetére
Ebben az esetben nem fog működni a távoli elérés (multisim vagy sim klón). Az óra csak mint külön "telefon" fog működni. Szerintem egy csomó adatfrissítés (calendar,weather...) sem nem fog frissülni. Csak BT-n.
--- Sent from mobile device ---
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #1565 üzenetére
Koszi, hat akkor marad a puding probaja az eves
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #1562 üzenetére
Szuper, de ugy mukodik hogy itthon van egy domino telekomos feltoltos kartyam amit a kislanyom hasznal es azt a kartyat ideiglenesen beleteszem a telefonomba es ugy probalom aktivalni az uj esim elofizetest?
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #1447 üzenetére
Szuper
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #1427 üzenetére
Na megprobalom akkor, koszi a tippet
-
nylacika
aktív tag
válasz vinczetibor #1395 üzenetére
Így már értem, bár az értelmét kevésbé. Nem néztem utána, de biztos vagyok, hogy a percdíjak magasabbak, mint egy sima előfizetésnek. Nekem a T-s multisim tökéletese, ingyen jár kettő az előfizetésem mellé, fontos az órán a korlátlan net. Szinte csak önálló módban használom sporthoz és online zenehallgatáshoz.
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz vinczetibor #1392 üzenetére
Úgy látszik, csak itt Magyarországon nem működik semmi. A Telekomnál van, de csak előfizetéssel. Még ha Telekomos lennék, sem fizetnék elő, hogy az órám néha csörögnön, ha a teló az asztalon maradt. A Vodafone olyan mint a mesében. Hol volt, hol nem volt. Mint a térerő, amiről annyira sosem szeretnek beszélni. Igaz, valszeg, mert nincs miről. Na ez az esim is olyan. Van, de gyakorlatilag nincs.
Megoldásképpen szerintetek neten lehet valahogy szlovák O2-es E-simet vásárolni és aktiválni magyar címre? Mert az legalább biztosan működne.
[ Szerkesztve ]
-
szilasz007
aktív tag
válasz vinczetibor #1073 üzenetére
MMS-hez kell adat keret/elérés. Ha nincs, akkor kapod a linket azt nézzed meg nagy gépen....
A többit amit írsz az... hááát... van mit reszelni még... A googlis Messages appot próbáltad?[ Szerkesztve ]
-
szilasz007
aktív tag
válasz vinczetibor #1071 üzenetére
Szkuzi. Régi idők szerint írtam.
Úgylátszik az nem kompatibilis ezzel, órán boltba nem jön fel: kuka.
Viszont rákeresve feldobta az Odd Browser-t... az már szimpatikusabbnak nézett ki.. -
PeteePeti
őstag
válasz vinczetibor #1067 üzenetére
Órán böngészni?
Van még egyéb fura fétised ezen kívül???OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
MODERÁTOR
válasz vinczetibor #1059 üzenetére
A helyzet az, hogy Tizenen még rosszabb az app felhozatal. Épp most, hogy Wear OS van, valszeg egyre több app lesz majd.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
t72killer
titán
válasz vinczetibor #1059 üzenetére
, asszem akkor ez az óra bukta. már nagyon rácuppantam, úgy néz ki ebayről 250£-ért még LTE 44mm-es példányt is tudnék szerezni lezárt UK garis dobozban, de ez így gáz. Nem vagyok egy fitneszmókus, nekem egy full funkcionális telefon-helyettesítő kell ekg funkcióval felvértezve.
Még megnézegetem a watch3-at, azt jóval olcsóbban lehet kapni és ha igazak amit a madarak csiripelnek, tovább bírja az akksi. EKG + alap telófunkcióra az is jó.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
thboxx
aktív tag
válasz vinczetibor #704 üzenetére
👍
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
thboxx
aktív tag
válasz vinczetibor #699 üzenetére
Értem. Tehát az én valóságommal és a samsunggal van a baj,hogy az órád nem megy frankón egy mókolt esimmel. Pont ezt kiküszöbölendő,mondtam hogy teszteld le egy másik eszközben az esimet. Erre is mondtam,ha az ott frankón megy,az órában van a hiba és meghajlok előtted. Enélkül üres vádaskodás az egész...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
thboxx
aktív tag
válasz vinczetibor #696 üzenetére
Ha a hivatalos részét nézzük a dolognak,nem is létezik olyan esim ami neked van. Ugye? Jó hogy nem már megkérdezik az XDA-t, "mit fogtok hekkelni majd az órán? Mire teszteljük?" Kezdesz kicsit elrugaszkodni a valóságtól...
-
thboxx
aktív tag
válasz vinczetibor #694 üzenetére
Akkor szerintem nem szereti valamiért azt az ide-oda átállítgatott simet. Annyit még meg tudsz esetleg csinálni,hogy ezt a simet teszteled egy olyan telefonban,ami kezeli?
Az is lehet,hogy nem kimondottan standalone felhasználásra tervezték,ezért bugos önálló simmel...
[ Szerkesztve ]
-
thboxx
aktív tag
válasz vinczetibor #692 üzenetére
Passz. De én a helyedben kipróbálnám rendesen a telefonhoz csatolt simmel is. Ha úgy se működik rendesen, akkor az órában van a hiba...
-
thboxx
aktív tag
válasz vinczetibor #689 üzenetére
Én multisimmel használom,igaz. De eddig minden oda ment ahova kellett. Nem lehet,hogy a mókolt sim-megoldásodnál van a bug?
-
kchris78
veterán
válasz vinczetibor #680 üzenetére
reménykedem én is, ezek abszolút gyerekcipős optimalizálási gondoknak tűnnek...
-
kchris78
veterán
válasz vinczetibor #662 üzenetére
SOS helyzetekben tehet jó szolgálatot. Ennyi nem több. Akkor viszont akár életet menthet.. Kérdés ez kinek mennyit ér meg.. Mivel nem lehet feltöltős esimet beletenni közvetlenül, csak kerülő megoldással (nem tudom Telekomnál lehet e ilyet trükközni), multisim itt 990Ft, nekem a cég fizeti, elveszik mint porszem a többi díj között, egyelőre itt van a kezemen aktiválva kikapcsolva aztán meglátjuk. Lehetséges hogy értesítést kell tudnom fogadni akkor is ha nincs nálam épp telefon.. De eddig még nem volt ilyen komoly helyzet . Illetve inkább bevállaltam a kockázatot, nem lehet mindíg az ember a digitális pórázon.
Apple watchnál is egy évig futtattam a cellulart aztán letiltottam..
Tényleg az van hogy amikor ez használható lenne akkor praktikusabb ha leteszi a telefont és egy kicsit "függetlenedik". -
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #617 üzenetére
Szia,akkor barmilyen feltoltos telekomos sim kartyat beleteszek a telefonba es a telekomnal meg elofizetsz egy elofizetesre az orara? Ezt csinaltad ha jol ertelmeztem? Mennyi a havi dij neked az orara? Ha jol tudom az orat csak elofizeteses konstrukcioban lehet lte-kent hasznalni
-
kchris78
veterán
válasz vinczetibor #641 üzenetére
többször olvastam / hallottam hogy butatelefon alkalmasabb telefonálásra de szerintem nem . butatelefonba nem raknak akkora aksit, a hagszórója mikrofonja jobb minőségű és egy 2500-5000mAh aksi telefonálásra megy el akkor még üzemidőben is jobb feltéve ha a képernyőt névjegyzékre és tárcsázásra használjuk de ez már nagyon szőrszálhasogatás..
mindenesetre az óra: óra sem óra de telefonálni is lehet vele. Feltételezem (illetve merem remélni) hogy nem a mérnökök trehánysága miatt alakult így és azért tudott ilyen teljesítményű rádiós egység és ekkora aksi bekerülni ekkora házba mert tudták hogy melegedés várható de inkább nem korlátozták az adásteljesítményt hogy gyengébben lefedett helyeken is működjön az adatátvitel - az órának leginkább standby és minimális átvitel a feladata. Nem gondolom hogy alkalmazás telepítést is LTE-n keresztül tervezték volna. Az érzékenységet igazolni tudom, elég szarul lefedett helyen nyaraltunk és nem vesztette el a jelet. Nyaralás alatt roamingban kb 10MB átvitelt sikerült összehozni .
-
polonic
félisten
válasz vinczetibor #646 üzenetére
De ez sem az 5G mivolta miatt rosszabb. Nem tudom, milyen frekvenciák vannak a briteknél. De jellemzően az 5G-t magasabb frekvenciákon vezetik be a szolgáltatók. 3,5 3,6 GHz pl.
-
MODERÁTOR
válasz vinczetibor #647 üzenetére
Ezt most komolyan írod?
Kit érdekel, hogy mi a különbség 1000 kilométerre? Helyileg számít, hogy mekkora a térerő. Nem fogsz naponta ingázni Anglia és Magyarország között, hogy ez számítson.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchris78
veterán
válasz vinczetibor #644 üzenetére
igen ez kb így van... nagyon sok tényezőből alakul ki hogy akkor most mennyire is fog fogyni az aksi.
-
MODERÁTOR
válasz vinczetibor #644 üzenetére
De, abban az esetben igen, ha ugyanarról a technológiáról van szó (pl csak 4G).
-
polonic
félisten
válasz vinczetibor #640 üzenetére
Nem összehasonlítható így ezakt a 3G és 4G térerő. Két eltérő technológia. És még a frekvencia is számít, hogy melyik frekin megy a 3G és a 4G. Magasabb freki, magasabb fogyasztás eredményezhet. És lehet, hogy a 3G-nek magasabb frekvenciasáv van kiosztva.
-
kchris78
veterán
válasz vinczetibor #637 üzenetére
ez nem telefon, azért ezek az értékek nem tudom miben korlátoznák bármiben is a legtöbb embert.. emellett az watch4-ben sokkal több potenciál van. mindenesetre ha ekkora kommunikációs igénye van az embernek akkor tartsa magánál a telefonját .
-
SX Wave
aktív tag
válasz vinczetibor #637 üzenetére
Azért van még egy dolog a túlhevüléssel kapcsolatban, mégpedig a térerő. Gyenge térerőnél az óra folyamatosan túlhevült, amikor próbáltam letölteni egy alkalmazást. Szóval erre is érdemes odafigyelni, mert gondolom nem csak adathasználatnál van ez, hanem beszélgetésnél is.
[ Szerkesztve ]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
bigdigit
addikt
válasz vinczetibor #632 üzenetére
Mi az hogy csak óra?
-
kchris78
veterán
válasz vinczetibor #617 üzenetére
most csekkoltam és tényleg! egy multisim kicsörög de ha onnan indítok akkor már technikai szám jelenik meg.. így nem sok pluszt ad egy átirányításhoz képest... de dominó meg nincs esim-es.
-
szilasz007
aktív tag
válasz vinczetibor #615 üzenetére
Oh igaz, ez a sim kártyás játék így utólag dereng... 43 perc, harmad aksi meg szerintem elfogadható... elvégre ebbe picurka az aksi.
-
thboxx
aktív tag
válasz vinczetibor #473 üzenetére
Nem igazán értem,miért lenne drága játékszer... Egy rakat hasznos (meg egy másik rakat nem túl hasznos) dolgot tud az óra. Ráadásul minden funkció működik. A legnagyobb baj szerintem ott van,hogy tudni kell helyén kezelni. Ez nem telefon,csak egy hasonló képességekkel felvértezett óra. Én így is tekintek rá. Nem is akarom egész nap offline, a telefontól függetlenül használni. Az ára meg szerintem nem durva. Gondolj bele. Ha teljes értékű telefonként lehetne használni,milyen komoly technológiákat kellene bevetni hozzá,hogy ne merüljön,ne melegedjen,hasítson mint a szél stb. Mindezt úgy,hogy teljes értékű mobiljént használod. Szerintem lenne vagy Fold3 szintű ára... Na az már durva lenne. De egyelőre ennyit tud a technika...
-
thboxx
aktív tag
válasz vinczetibor #471 üzenetére
Mintha a telefonálásra szilasz007 kolléga már említette volna neked a 170-es hsz-ban,hogy nem tapasztalt vele probkémát... Nem értelek. Ha ennyire nem tudsz megbarátkozni vele,meg szerinted az apple watch mennyivel jobb,miért nem azt vettél? Nálam megy két napot az óra egy töltéssel. Melegedés eddig egyszer sem volt. Viszonylag rövid időket szoktam lógni lte-n. Ha telefonálni akarok ott a telefon,vagy a füles. Pár másodperces gyors szócserére jó az óra,de én hosszabb beszélgetésre marha kényelmetlennek tartom. Lehet,hogy a hiba bennem van, mert nincsenek túl nagy elvárásaim. Vagy csak szimplán reálisan használom az órát,nem tudom. Viszont én eddig elégedett vagyok az órával. Egyedül a fizetés lehetőségét várom már. Nincs fintech kártyám és erre a 'kis' időre nem is akarok csinálni. Elvileg már túl kellene legyen az erste is az egészen,de még nem... győzzük kivárni...
Amúgy mivel töltöd 2 órán át? A vezeték nélküli paddal nekem is annyi,de azt hiszem itt valaki említette már,hogy a dobozában lévő töltővel gyorsabb. Viszont ebből fakadólag a hőtermelés is nagyobb...[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz vinczetibor #147 üzenetére
szerintem ez ugy baromság ahogy van. az s21 ultrára is szörnyűlködtek hogy így melegszik úgy melegszik.. aztán itt vagyok 30 fok napsütés, kiszállunk fotó utána navi és töltés, oké több mint meleg de semmiféleképpen sem forró és nincs letiltás.
-
szilasz007
aktív tag
válasz vinczetibor #156 üzenetére
No. Az imént tettem le 11 perc után a hívást az óráról.
Semmi gond nem volt.
Persze ez kellemes őszi szobában. Sütőbe meg nem férek be
Szerintem ez nálunk annyira nem lesz gond. -
szilasz007
aktív tag
válasz vinczetibor #156 üzenetére
Majd kipróbálom délután, hogy mennyire forr fel nálam e kellemes Hüvöskés időben.
Amúgy, igen, megértem. -
szilasz007
aktív tag
Annak a német kollégának a videóját én is láttam
Hát meglepett. Ennél azért többre számítottam. Viszont tudok vele élni. Azért szerelmi díszkurzust nem óráról szeretnék lefojtatni...Az LTE verziót lehet kicsit én is mérlegelésre tartom így tapasztalatok miatt:
- Régiók miatt, fizetés beállítás nettó szopás..
- Túlmelegszik, ha hosszan beszélsz rajta.
- Értesítések órára önmagában nem jönnek, ha telefonnal nincsen NET-es kapcsolat.
- valamivel rosszabb üzemidőAmi előny:
- net igényes alkalmazások működnek az óráról önállóan.. pl Spotify Maps...
- SOS feature teljes értékű. Önmagában is kiküldhet vészhívást.KB, ha a SOS nem fontos és a telefon nem elérhető, akkor kb nem sok haszna van az LTE-nek. Ha azt akarod, hogy bármikor elérjenek, akkor megéri az a plusz 20-as.
Ja és tedd az LTE mellé a havi ezer extra-t a multisimért, feltételezve a T, magán előfízetést...
[ Szerkesztve ]
-
adamklark
senior tag
azért ez elég durva, elég sok tesztet néztem már, de ilyenről még nem halottam (pro /contra dolgoktól függetlenül még nem váltok amíg nem lesz normális gpay/Samsung pay)
-
kmarci25
veterán
Saját hangszóróval? Érdekes lenne az is, hogy vajon csatlakoztatott headsettel mennyit bír...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Trollok komolyan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 41mm Hibátlan/2025.04.26. Apple Gar./Akku 99%/p4002
- Apple Watch Series 6 44mm Nike 6hó jótállással!
- Apple Watch 6 Gold 40mm Stainless(Acél) Újszerű/Akku 100%/p4001
- Elkelt - Eladó Garmin Epix Pro Gen 2 47mm Sapphire Titanium, 3 év gar.
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest