- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz deka10 #13810 üzenetére
2 év 1 hónapos az órám. Telekomnál vettem, 44mm LTE, Telekomos esim-el megy.
0-24 rajtam van, csak gombra ébred, AOD ki, pulzus-stressz folyamatos, alvásfigyelés, Wifi és LTE automatán, csak értesítések, ébresztés, két letöltött óralap amit fixen használok, edzés nulla és még mindig majdnem 2 napot bír.
De két napnál többet új korában sem bírt ezzel a használattal...
Sose csinálatam még rajta gyári visszát...
15%-nál energiatakarékosság bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz deka10 #13431 üzenetére
A Galaxy Wearable appnak is fent kell lennie, mert a Samsung Health oda irányít a párosításra nyomva...
A Samsung Health-on belül a jobb felső sarokban a 3 pöttyre kell nyomni, aztán a Beállítások, utána a Tartozékok. Abban kell nyomni a Tartozékok keresésére alul.
[ Szerkesztve ]
-
-
tobias88888
őstag
válasz deka10 #12983 üzenetére
Igen, pontosan így nem megy a jelenlegi app verziókkal, P30 Pro-n feladtam. Amit írsz annak az lesz a vége hogy nem támogatott telefon. Nem tudom hogy köze van -e hozzá hogy p30 próból van non GMS verzió is, de valószínűnek tartom hogy a Samsung cseszett el valamit (rossz if valahol )
De úgy látom 2 éve valaki ugyan ezzel küszködött[ Szerkesztve ]
-
válasz deka10 #10976 üzenetére
van már egyszerűbb mód rá, beletettem a leírásba, XDA_Dante63 készített egy appot, amin keresztül majd frissíthető lesz a moddolt SHM és az appba beletette a gyári SHM törlésének funkcióját
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
-
qltsar
veterán
válasz deka10 #10369 üzenetére
Koszonom es helixPnek is!
Az a baj, hogy ezzel a feature-rel siman beeghet AODnal a kek hangjel ikon...
A vezerlest amugy egy legyintessel el lehet tuntetni, nem feltetlenul kell kikapcsolni teljesen.
AODnel hasonlo dolgot vettem eszre, ha uzenet jon. Atvalt digitalis orara, amit a kijelzontetejere helyez, alatta blur-olve a tartalom. Mivel analog orat hasznalok, ez nem nez ki tul elegansan.
Ezzel lehet valamit kezdeni, azon kivul, hogy minden ertesitest kikapcsolok?
-
sepyi
aktív tag
A múltkor én is kérdeztem, de nem válaszolt. Mintha az lett volna a nyűgje, hogy nem tudja felmasolni az órára a file-okat. De ha a leírást követi, akkor ott nem lehet gond.
Fejlesztői menü/wifi hibakereses/vissza egy menü/wifi cím másolása a(:) utáni rész nem kell a bug jagerbe. Ott be kell tallózni a telefonra mentett két file-t. Telepítés az órára és kész. De van hozzá video is.Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
-
Floyd80
addikt
Akkor nekem van valami security checkem, lehet régről. Nem az első eset, ez Erste Wizzair kártya, de a sima Erste betétinél is volt már, hogy kártya kellett érintésnél.
Lehet köze van a 15 ezres limithez, mert ezzel ma pont átléptem, de akkor meg csak PIN-t kellene kérnie. De fura, hogy lemegy akár több száz tranzakció is simán érintéssel, aztán kéri.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
kkdesign
senior tag
-
-
deka10
senior tag
Működött, az éjszaka 1 óra 17 percet rögzített, a beállításokban a horkolás észlelése mindigre van állítva, telefon az éjjeli szekrényen töltőre rakva, az óra energia takarékos módban, éjszakai pihenés bekapcsolva. Mást nem szoktam beállítani.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
embe
nagyúr
Erste esetében nekem telefonon aktiválni kellett az ügyfélszolgálaton keresztül.
Ráadásul az előző alkalommal az ügyintéző elszúrta először, nem sikerült aktiválni. Csak a 2. hívást követően.
Tegnap aktiváltam a Classicon. Megint telefon. Mondta az ügyintéző aktiválta. Most figyeltem, és mondtam a telefon még nem jelzi. Valamit csinált, utána visszakérdezett hogy most már jó? Akkor már jó volt. A telefon és az óra is azt jelezte hogy érintsem a készüléket a terminálhoz.
Tehát ha az Erste ügyfélszolgálatos azt mondja aktiválta, még az nem jelenti azt hogy sikerült is neki. -
lasse001
senior tag
-
Gábor-KJ
őstag
… hogy aztán lehessen sírni egy akkumulátor csere miatt …?
Annyira nem vészes a töltés.
Sokat mutat hátralevő időt, de hamarabb szokott végezni.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'